Sacrifice II...

shanyz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo124.gif../images/Emo127.gif../images/Emo9.gifיפפה...!

ו.. אם כבר שמת וולפייפר של סקרפייס אז סתם נתקלתי לי פה שוולפייפר של הופ מהפרק, אז חשבתי לשים:) אני לא הכנתי (
) אבל סתם שיהיה ....=)

חחחחחחחח!!!../images/Emo26.gifתיכנסו../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

טוב, כאילו... היה לי נורא נורא משעמם, ונמאס לי מהפוטושופ, כבר נמאס לי לראות ת'סימנים האלה מול העיניים... אז לקחתי הפסקה וחזרתי לצייר האהוב עליי...
... ו.... אני זוכרת שמישהי כבר שמה דוליז של זינה וגבריאל, נראה לי זו הייתה תמר אם אני לא טועה, וגם עדי עשתה דוליז של ג'ודה וג'וליוס... אז קבלו, זינה וגבריאל: הגירסה הדולית... כן, אני מודעת לעובדה שהשיער שלהם יצא על הפנים ושהחצאית של זינה ארוכה מידי, אבל תסתכלו על החולצה של גבריאל!!! שיההההה איזה יפה יצא לי... אז... חחחחח שווה להיכנס... חחחחחחחחחחחח אני פשוט נקרעת מצחוק על זה... עזבו!

*זינה*

New member
LOL

זאת לא הייתי אני... בכל מקרה – חחח זינה נראית קצת כמו דתיה... חחח
יפה!

shanyz

New member
חחחחחחחחחה=) איזה חמוד!!

דווקא השיער יצא טוב לדעתי.. והחולצה של גבריאל גם ממש יפה, וגם החלק העליון של זינה.. החצאית, באמת, עושה אותה טיפונת דתייה, אבל לא נורא..:) באיזה תוכנה הכנת את זה...?

ענבר1

New member
איזה כישרון מיכל!!!! פששש התרשמתי

גבריאל נראת ממש יפה אבל זינה יצא טיפה כמו דתיה...

shanyz

New member
הציטוט שלך קרע אותי!!!

פחחחחח רק עכשיו שמתי לב אליו!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח =) דודה קליסטו!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ברודי

New member
איכססס זינה נראית כמו דתייה../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

מיכל זה מהמממם!!! לא שאני מבינה גדולה בדוליז, אבל יצא ממש ממש דומה!!! אגב זינה היא דמות מאוד מוכרת במגזר הדתי, הרבנית הלוחמת קראו לה. כנראה זה תמונה מלפני תחילת התוכנית כשזינה היתה עדיין דתיה, אחרי התוכנית היא חזרה בשאלה, המופקרת....

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחחחחח....

מיכלי מדהים!!! * על זה דיברת בהודעה שהשארת לי במשיבון? *

gabrielle

New member
אוקי... זאת אשמת מיכל.../images/Emo32.gif

השילוב הראשון של שתי תמונות שלי בפוטושופ- חחחחחחחח... מאוד הצחקתי את עצמי... אל תקחו קשה זה בצחוק... והאמת שזה לא היה בכוונה פשוט הראש נמחק לי בטעות אז הוספתי קצת...

ברודי

New member
חחחחחח איזה מוכשרותתת

אני עדיין מנסה להבין מה הלך שמה... רק, למה אחרי שנמחק לא עשית ctrl+z כדי להחזיר את הראש שלה? או ללכת להיסטורי ולמחוק אותו? ואמממ.. אם את רוצה לעשות שקיפויות של תמונות, תודיעי לי.

למעלה