sad but true

שלומנה

New member
sad but true

אלה היו המילים של השדר ביורוספורט כשיאן אולריך הגיע לקו הסיום . לאוהדי אולריך המאוכזבים (אני ביניהם) , הכתובת היתה על הקיר , היה ברור שיאן יגיע להרים ויפשל . אתמול הואנכשל במבחן הראשון והיום בשני . אין מה לעשות יש היום רוכבים טובים יותר מאולריך (קלודן , באסו , ארמסטרונג כמובן) . הטור השנה עוד לא גמור , לדעתי באסו עוד לא אמר את המילה האחרונה וגם לא ווקלר שפשוט לא מוותר . אומנם הסיכויים שלהם לא גדולים אבל כדי שלנו , הצופים , תהיה סיבה להמשיך לעקוב אחרי הטור הם חייבים להלחם . ווקלר נותן מאה אחוז ויותר יכולת ועל קח מגיע לו מילה טובה . היום לדעתי באסו ויתר לארמסטרונג על הקטע וחבל , לארמסטרונג יש מספיק ביטחון והוא לא צריך לקבל ויתורים מאף אחד . הלוואי ונזכה לראות פייט טוב בהמשך הטור מהרוכבים הצעירים שנשארו בתמונה . פרו קלודן/באסו

boie

New member
שלומנה כנס הנה

היום היה ויתור כמו שאתמול היה ויתור.לא חבל,פשוט,כל הכבוד שעוד היה להם מספיק חמצן בראש ,לחשוב על כך. ארז עצמון.

KobeRider

New member
אין שום וויתורים

כל הוויתורים שאתם מדברים עליהם לא קיימים, לא בין היריבים הללו שכל אחד מאיים על השני. ארמסטרונג לא וויתר לבאסו אתמול ולא קיבל ממנו שום וויתור הדדי היום. זה שאמסטרונד וויתר פעם/פעמים למישהו (ובאחד הפעמים גם חטף בראש) לא אומר שהוא עושה על בסיס קבוע. בטח לא בשלב אתמול שהוא כל כך רצה לנצח אותו. ובאסו, למרות שלא מחשיבים אותו כמתמודד על החולצה (בגלל הנג"ש) לא זורק את זה לפח ומוותר למועמד הטבעי לניצחון.

biber23

New member
כל הכבוד לאולריך שהגיע לסוף

אחי הטור גמור וגם אתה יודע שאמסטרונג יתן לבאסו איזה 2-3 דקות בנגד השעון. באסו טוב שיש לו למי לשבת בגלגלים. שלא נדבר על הצרפתי המצחיק בחולצה הצהובה שלא אין צל של סיכוי . אבל לא נורא אם זה עוזר לך להסתכל. רק רציתי להגיד שבסוף לא משנה מה יקרה(חוץ מפציעה של אמסטרונג) אמסטרונג בצהובה בפריס.

שלומנה

New member
באסו נתן לארמסטרונג

ראשית לא אמרתי שארמסטרונג לא יקח אלא שאני מקווה שיקרה נס ומישהו יוכל להתחרות איתו . אין ספק שבאסו נתן לארמסטרונג לקחת את הקטע היום , כמו שאתמול היה הפוך . זה לא משנה בכלל את העובדה שארמסטרונג עושה בטור ככל העולה על רוחו . אין לו מתחרה ראוי אחד וחבל . כאוהד אולריך אני יכול לתרץ ולאמר שארמסטרונג מתרכז רק בטור הזה ולא משתתף בתחרויות נוספות אבל מצד שני אני מצפה מאולריך וחבריו לקבוצה שיתכננו את העונה שלהם כך שיגיעו לשיא בתקופה הזו ולא ישברו בדקה ה-90 . בכל מקרה חשוב לציין שלמרות כל הביקורת , אולריך הוא מהרוכבים הטובים בעולם וחשוב לציין כי הביקורת היא בגלל שיש ממנו ציפייה להישגים ץ כלומר צריך לקחת את הכל בפרופורציה הנכונה .

טיראן מ

New member
בדקה ה- 90 ??

אולריך נשבר בדקה ה- 90 ? א. הוא לא נשבר. הוא פשוט לא יכול. ב. זו לא הדקה ה-90. מבחינת המאבק אולריך/לאנס, אתמול הייתה שריקת הפתיחה ואולריך לא בא לעבודה...

שלומנה

New member
הכוונה בדקה ה-90

היתה שנשארו לו עוד 16 ק"מ מתוך 205 ק"מ , העלייה האחרונה ..... והוא נשבר ולא עמד בקצב . מן הסתם ברור שהוא פשוט לא יכול ........ אני חושב שארמסטרונג רוכב טוב יותר מאולריך בגלל אימונים טובים יותר .

טיראן מ

New member
מקצועיות ומקצוענות. זה ההבדל.

אני מסתכל איך עובדים USPS וזה פשוט תענוג. 4 רוכבים בחזית עם לאנס. פועלים ומובילים. מפרקים לפלוטון את הצורה. 2 רוכבים "עייפים" עם אולריך. שומרים על "הרע". מדווחים על מצבו, על הקצב, וגם ... אם במקרה הוא ו-2 חייליו יגיעו ללאנס אז יהיו ללאנס כבר 6 עוזרים ... 1 נשאר מאחור עם החולצה הצהובה. זו ההערכה הגדולה ביותר שיכול לקבל הצעיר האמיץ הזה ... זה היה אתמול בשלב 12. את סופו של שלב 13 עדיין לא ראיתי. אין לי ספק שהטקטיקה חזרה על עצמה שוב.

למעלה