SafeRecs 1.2 ו-PowerBright 0.7

yoovee

New member
SafeRecs 1.2 ו-PowerBright 0.7

על שתי התוכנות לעיל כבר כתבתי כאן. לגבי SafeRecs, עדכון הגירסה הוסיף שליטה נוספת בחיפוש ומקלדת אופציונאלית לסיסמה (יש גם עזרה למסך המצורף בתוכנה עצמה). לגבי PowerBright, אני לצערי שומע יותר ויותר חוו"דים שהתוכנה לא עושה את מה שהיא מצהירה עליו. מכיוון שהיא עובדת נהדר לפחות על Zire 31 חוץ מה-TH55 שלי, אני אשמח לשמוע בבקשה עוד רשמים ממכשירים נוספים.

fishmani

New member
אצלי ב-TX הPOWERBRIGHT לא עובד

למרות שכפתור הPOWER שלי לא מתפקד 100% (יש למישהו TX עם כפתור POWER תקין?) לא הצלחתי לגרום לתוכנה להכנס לפעולה.

yoovee

New member
אחלה, תודה טל/אריה/ישראל. נוספים?

שמח לשמוע על ה-TC, חוו"ד חיובי מאשר בוודאות שהתוכנה פועלת. חוו"דים שליליים (למרות שמצטברים בצורה מדאיגה) למכשיר מסויים, עדיין לא שוללים התנגשות מצד שלישי...מחכה לחוו"דים נוספים - בכל אופן תודה רבה למגיבים. אגב, אני יכול (ת'כלס די בצדק, כי אין לי מושג מאיפה להתחיל) לפטור את עצמי בתרוץ הידוע: "תביאו לי T3/TX ואולי אוכל לאכן את מקור הבעיה..."

fishmani

New member
אולי זה קשורץץ

אני משתמש ב-BRIGHTNESSFIX2 של דימיטרי (וזה לא עשה לי אף פעם בעיה).

מענדי

New member
נלחץ בטעות

ניסיתי את הPowerBright 0.7 על הLD אין שום תגובה לא בלחיצה על הPower ולא בלחיצה על הPower וכפתורי החצים

yoovee

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo35.gifPowerBright 0.8../images/Emo35.gif../images/Emo27.gif

היי כולם, ושוב תודה רבה לכל מי שניסה את התוכנה והגיב
בנסיון נואש לפתור את הבעיה, הוצאתי גירסה חדשה - אשמח אם יש לכם את הסבלנות לבדוק
http://www.palmgear.com/?xyz=124501 למתעניינים או כאלו שרוצים להציע רעיונות נוספים: כאשר מסמנים את האפשרות "Hold...", התוכנה שלי מחכה לארוע שמסמל לחיצה על ה-Power, ואז עושה את שלה כל עוד הביטים של KeyCurrentState מסמלים שהוא ואולי גם הלמטה/למעלה לחוצים. מכיוון שהתוכנה עובדת יופי על לא מעט מכשירים, ומכיוון שכאשר היא לא עובדת אז היא פשוט "לא עובדת" (כלומר אין שום סימפטום אחר של בעיה) ומכיוון שקיבלתי דיווחים שהאפשרות של קביעת הבהירות בכיבוי עובדת יופי גם כאשר השליטה בלחיצה לא עובדת, הרי שהגעתי למסקנה (שאולי מוטעית) שהתוכנה שלי פשוט לא מקבלת את ארוע ה-VirtualChar ללחיצה על ה-Power - אפשרות לא מי יודע מה מופרכת אם חושבים על זה מכל מיני היבטים שלא אכנס אליהם כרגע. בכל אופן, יש אפשרות לשנות את התנהגות המערכת הזו, ו"להכריח" אותה להכיר בלחצן Power כלחצן לכל דבר, ושהתוכנה שלי, בשאיפה, תטפל בו כמו שצריך אצל מי שנתקל/ה בבעיה. |תודה

מענדי

New member
תוצאות בדיקה בLD - עובד חלקית

האפשרות הראשונה - עובדת רק כשהתוכנה עובדת, כשתוכנה אחרת עובדת אין שום שינוי. בכל מצב (תאורה דולקת/לא דולקת) כשלוחצים לחיצה ארוכה השינוי מתבצע (והמכשיר כבה) לאחר ההדלקה - כשלוחצים בפעם השניה אין שום שינוי, וצריך לכבות ולהדליק את הפאלם כדי שזה יחזור לעבוד. האפשרות השניה (כפתור הPage Down/up) - לא עובדת בכלל. האפשרות השלישית - שינוי בכיבוי - עובדת.

yoovee

New member
../images/Emo45.gifתודה על הדיווח המפורט! לצערי,

כנראה שה-KeySetMask שלי לא תופס גלובאלית...
המכשיר כמובן לא אמור להתכבות לאחר שינוי הבהירות - זהו באג שמתבטא כנראה רק במכשירים "הבעייתיים"(?) תודה על זמנך, - יובל.

Ariyeh1

New member
על ה-T3 שלי

עובדת רק האופציה לשינוי בהירות המסך בעת הכיבוי...

AYELET1

New member
פאלם TX

לא בדקתי שינוי זמנים והלחצנים למעלה ולמטה מקונפגים אצלי למשהו אחר, רק שרינני זוכרת דרך איזו תוכנה ולפיכך לא יכולה לבטל כרגע
(צריך לחפש...) בכל מקרה, המעבר ביןן תאורת מינימום ומקסימום עם הכפתור ה-POWER לא עובדת אנ י מצליחה רק לקנפג להדלקה במינימום או מקסימם (אופציה אחרוטנה במסך() בנוסף, זה רק אני או שישנה סתירה בין אופציה אחרונה מסומנת לבין מעבר לסרוגין בין מינ' ומקס' תאורה כשלוחצים ממושכות על לחצן ה-POWER?

yoovee

New member
תודה איילת, הבהרה קטנה:

לחצני הלמטה/למעלה לא "מיורטים" באופן רגיל בין כה וכה, אלא רק אם כפתור ההפעלה לחוץ בו-זמנית. בכל אופן, וזו גם תשובה למענדי למעשה, אני צופה בעיה אחרת במכשירים שלכם - הכפתור הרב-כיווני מדליק ביטים אחרים מהלמטה/למעלה ה"ישנים" (בקיצור: לא בטוח שהוא מיורט אצלי בכלל...) האופציה האחרונה אינה קשורה במאום לאופציה הראשונה - אם כוונתך ב"סתירה" לערכים שמסומנים כברירת מחדל, הרי שדווקא יש הגיון מאחורי הקביעה ה"הפוכה" הזו, אבל קצרה היריעה מלפרט (התוכנה שלי משווה מצב קיים מול ערכי הגדרות קודמים כדי לנסות ו"לקרוא" את רצון המשתמש...כמובן שלא תמיד זה עובד, אבל בכל מקרה - זה עניין של לחיצה אחת לשנות
) הגעתי למסקנה שאני באמת אצטרך מכשיר משלי כדי לתכנת את זה כמו שצריך. לחילופין, אוכל להיעזר במישהו עם הרבה סבלנות ל"בדיקות מרחוק". אבל לפני שאתם מתנדבים, אני אצטרך להכין איזשהו סוג של גירסת בדיקה שכזו...תלוי ברמת העניין של המשתמשים.

AYELET1

New member
אכן התכוונתי ל_POWER + לחצני

למטה/למעלה בו זמנית רק שקיצרתי את הדברים...

למעלה