SALUD,LANUS!!!!!

• פותח הנושא ic11
  • פורסם בתאריך

ic11

New member
SALUD,LANUS!!!!!../images/Emo49.gif../images/Emo106.gif

העונה של הקטנות!!!לנוס לקח את האליפות!!!ארסנל בגמר SUDAMERICANA!!!(ניצחו את המשחק הקאשון בחוץ,במקסיקו.את הקבוצה של דניאל בראילובסקי).לפתות........ניצחנו בדרבי!!!רק זה נשאר לנו השנה.........

Shir17

New member
או כמו ששרו השחקנים של לאנוס

Ahora yo se que Tigre no sale campeon Sale Grana ! Dale Grana ! כל הכבוד לקבוצה הקטנה והנחמדה הזאת שממשיכה את ההשתלטות המדהימה של הקטנות על הכדורגל הארגנטינאי - כבר 3 טורנירים ברציפות (אינדיסינחנטה, סן לורנצו, לאנוס) שהאלופה היא לא אחת מ-2 הגדולות! מדהים !

ic11

New member
אולי אסטודיאנטס......

אבל אסטודיאנטס וסן לורנזו הן לא קבוצות קטנות.שני הקבוצות יש להן עבר מפואר בכדורגל ארגנטינאי,כולל הרבה אליפויות ואפילו לאסטודיאנטס דה לה פלטה יש אליפות בין יבשתי ,מי השער המפורסם של האבא של ורון.

pepe chatruc

New member
אני מכירכמה אוהדי סן לורנסו שיעלבו...

אבל אם אתה רוצה להוסיף קצת נתונים אז בשתי האליפויות האחרונות של בוקה הקבוצות במקום השני היו לאנוס וחימנסיה לה פלטה אם אני לא טועה , וגם ניולס לקחה אליפות לפני שלוש שנים

Shir17

New member
לא התכוונתי קבוצות קטנות ...

פפה אם נשווה את זה לכדורגל ישראלי זה כמו שמכבי פ"ת, מ.ס אשדוד וקריית שמונה יקחו פה 3 אליפויות אחת אחרי השנייה... אינדי' וסן לורנצו לא קטנות אבל כשמדברים על כדורגל ארגנטינאי מדברים על ריבר ובוסטה ולא יעזור כלום.

pepe chatruc

New member
תראה

כמו שאיסי אמר זו אסטודיאנטס שזכתה ולא אינדפנדיינטה... וזה לא כמו מה שאמרת א.אי אפשר להשוות את הכדורגל בארגנטינה לישראל ב.יש 5 גדולות ואליפות של סן לורנסו לא מפתיעה יותר מדי , מה שהפתיע היה שזה הגיע אחרי טורניר גרוע ובלי רכש משמעותי באמצע... ב.אסטודיאנטס היא קבוצה גדולה , לא אחת הגדולות המסורתיות אולי אבל עדיין מועדון גדול , למרות זאת זו באמת הייתה הפתעה. אם אתה מנסה להשוות בכח אז זה כמו שארסנאל (מ. פ"ת קבוצות בלי אוהדים עם קשר ליו"ר ההתאחדות) תקח אליפות ואחריה אולימפו (אשדוד =דרום ובלי היסטוריה של אליפות מתחבר לי) וחוחוי (ק"ש , קבוצות הקצה הצפוני בלי היסטוריה בפרימרה\ליגת העל) ועוד פעם אני עושה השוואה בכח כי זה דבר שאי אפשר לעשות. סאן לורנסו זו לא הפתעה בכלל , אסטודיאנטס זה קצת ריענון ולאנוס זו אכן הפתעה גדולה. סתכל על כל העשור האחרון ותראה שהרבה טורנירים לא הלכו ל"2 הגדולות"...

ic11

New member
../images/Emo127.gif

ההשוות שלך מעולות!!!!אהבתי את השווה של ארסנל ומכבי פ"ת!!!בקיצור גרונדונה והלוזונים!!!!גדולללללללללללללללללל

yoelmati

New member
2 הגדולות???

בשנים האחרונות יש תחרות סמויה בין הקבוצות "הגדולות" האלה, מי יותר מביישת את הפירמה ואת האוהדים. הלוואי וכל קבוצה היתה משחקת עבור הסמל והשם של המועדון שלה, ולא עבור הכסף הגדול. לאנוס הוכיחה שאפשר גם אחרת.

ic11

New member
לא רק לאנוס!!!

עכשיו גם ארסנל!!!!הקבוצה הקטנה מי SARANDI לקחה את ה COPA SUDAMERICANA.משהו כמו מגביל לגביע UEFA באירופה.ארסנל ולאנוס שני קבוצות קטנות של הפרברים של בואנוס איירס.לא לשכוח את טיגרה,מקום שני בליגה,עוד קבוצה קטנה של הפרברים.

pepe chatruc

New member
לא נראה לי שזה בדיוק השרשור הנכון אבל

חג שמח לכל מי שחוגג את חנוכה !!!
, מוקדש לכל מדליקי הנרות למינהם

למעלה