SAMA SAMA ... השם די אומר הכל...

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
SAMA SAMA ... השם די אומר הכל...

טוב, אז התבקשתי מתפוז לכתוב ביקורת על המפוע SAMA SAMA שבמוזאון ארץ ישאל בתל אביב.
SAMA SAMA הינו אמור להיות פארק המוסיקה האנטרקטיבית הראשון בישראל שמשלב תנועה, מוסיקה, ואור.
אני פשוט אתאר את החוויה שעברה עלי , הגעתי למוזאון ארץ ישראל, יש שם חניון מסודר ליד ששייך למוזאון, (אגב אם הוא שייך למוזאון ? למה הוא בתוספת תשלום ?)
חניתי יש הרבה חניה, ואז הלכנו לקופות. אם אתם רוצים להגיע לSAMA SAMA בקרוב, תדעו שיש תור, הרבה תור. ולא הרבה תור כמו מתכן לסופרלנד, הרבה תור באיזור הכל אולם קבלה של הקופות + יוצא לחניון. אבל למזלי התור עובר מאוד מהר. ותוך גג. גג.. גג.. חצי שעה הגעתי לקופות.שם הביאו לי את הכרטיסים שלי והלכתי לסאמה סאמה,
עוברים בין שלטים ומגיעים למקום שיש את האטרקציה הזאתי שם, יש שם בסביבות ה10 אטרקציות שאפשר לעשות. קודם כל. רק לציין שאנכנו היינו המבוגרים היחידים שם שבאו בלי ילדים .. כולם כולל כל מי שהיה שם באו עם ילדים ... פשוט ים ים .. של ילדים.
הלכתי למקום כזה של התופים האטרקציה הראשונה, משהו של לנגן בתופים לפי קצב של מוסיקה... היה חמוד, לא התלהבתי יותר מדי, הרבה יותר כיף לשחק למשל ROCK BAND או משהו כזה... וזה גם נמשך בדיוק 2 דקות ואז עוברים הלאה. על ה2 מתכנים הבאים ויתרתי כי היה שם משהו עם מצלמות תנועה שאתם שולטים על סרטוני וידאו מוכנים שמשתנים בהתאם לאיפה אתם שמים את היד במקומות מסויימים. והיה עוד איזה שהוא ביתן כזה שמצלם אתכם, ואז אתם יכולים להעביר לכם את הסרטון אחר כך ... וגם רואים אתכם בתור ריבוע קטן על מסך גדול ברכבה המרכזית לכמה שניות... היה גם סדנת תנועה אבל שוב רק לילדים.. ועוד כל מני אטרקציות שבאמת לא נכנסתי אליהים או בגלל התור המוגזם אליהים, או בגלל שפשוט לא הלהבתי יותר מדי ...
אני אומר דבר כזה,
אם יש לכם ילדים אז כן .. זה גן עדן לילדים, זה כמו ג'ימבורי מטורף של מוסיקה... לכל הגילאים של הילדים .
אבל לבוגרים שביניכים ... לא יודע,
תראו, אני עזבתי מוקדם, והאמת היה אפילו ערב מקסים, כי בסופו של היום זה אטרקציה... ואטרקציות זה תמיד כיף לא .. ?

EdisonGirl

New member
גם אני הייתי שם.

העליתי ביקורת לבלוג שלי:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2368833

מוזמנים לקרוא אם בא לכם.

Purple Mushroom

New member
בסדר. תודה:)

אגב, מה עם הכרטיס? סליחה על העיכוב הגדול של ה 10 ימים, הייתי צריך לפתוח את זה קודם
. בטח כבר מאוחר מידי.
(אבל לא להגיב).

Purple Mushroom

New member
נחמד מאוד :)

כמה זה עולה? אני מעדיף מפגש פורום יזום של האתר תפוז שם. נקבע תאריך, ונלך על חשבון תפוז. מה אתם אומרים? אולי (עד מתי זה מציג?)? באמצע ספטמבר.
ראיתי את האטרקציה הזאת כבר מרחוק, בתחנות האוטובוס של סמינר הקיבוצים, במוצ"ש, שהייתי בדרך מג', לקריית שלום. נחמד. עד מתי זה מציג?
זהו בערך. הייתי יכול להוסיף יותר. נראה נחמד :)...

EdisonGirl

New member
85 ש"ח לכרטיס, 280 ש"ח למשפחה ויש הנחות ל >

לקוחות אורנג' במסלולים השונים.

Purple Mushroom

New member
יש הנחות לנכים? :)

מקווה שעד 1:00 אגיע להודעה שלך. סליחה שאני כזה בעייתי :).

einat162

New member
קראתי ביקורת בThe Marker -

(כמה פלצני המשפט הזה נראה... יש לנו את העיתון בעבודה
)

שבה משפחה עם ילדים בחנו את הפארק הזה, המקום העסיק אותם כשעתיים וחצי.
אבל מה שבאמת זכור לי מהכתבה לא באמת קשור לביקורת על המקום: קראתי את המשפט האחרון, והעברתי דף לעמוד הבא - כשהייתי חייבת לחזור כדי לראות בתחילת הכתבה בת כמה הילדה.
למה? כי האמא נתנה בסוף ציטוט של הילדה כשנכנסו לאוטו - "כשנגיע הביתה צריך להישקל, איבדנו לפחות קילו !"
הילדה בת 10..... WHAT THE F?!

EdisonGirl

New member
זה בדיוק מה שמצחיק בזה.

א- הזעזוע שלך שמורגש בהודעה
וב- כמה אומללים ההורים האלה, שזה מה שהם משדרים לילדים שלהם. כשהייתי ילדה, אני לא חושבת שידעתי אפילו מה זה משקל. מי התעסק בזה פעם?! כששיחקתי חשבתי על המשחק ולא כמה קלוריות אני שורפת.

הכל מתחיל מההורים

זה מזכיר לי סצנה מהסרט "ברונו" של סשה ברון כהן (סרט נוראי,אגב)

מדובר על הסצינה שבה הוא מראיין הורים של תינוקות כדי לבחור תינוק/ת לפרסומות.

הקטע הזה פשוט השאיר אותי המום (מהטמטום של ההורים האלו)

הקטע המדובר

EdisonGirl

New member
הסצינה הזו לקוחה מהחיים

לא חסרות תוכניות בערוץ 8, שמציגות מה הורים מוכנים לעשות בשביל 15 דק' התהילה שלהם דרך הילדים. זו סאטירה מוגזמת אבל לחלוטין סבירה לצערינו...

למעלה