Samaung Nexus S יעבוד בארץ ?

Roybit1

New member
Samaung Nexus S יעבוד בארץ ?

שלום לכולם, אני מעוניין להביא מארה"ב את ה Samsung Nexus S ורציתי לדעת : 1. האם הוא יעבוד כאן באופן תקין ? (ברשת אורנ'ג ו\או פלאפון, יש לי סים בשניהם) 2. האם ניתן להוסיף לו עברית בארץ ואם כן כיצד ואיפה 3. אם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הבאתו לארץ לפני שאני "שופך" עליו 600 דולר ~ , כלומר הייתם ממליצים עליו ? הוא קיבל ביקורת נחמדה פה http://www.engadget.com/2010/12/10/nexus-s-review/ ובכלל מעוד כמה אתרים שבדקתי. תודה רבה למגיבים

תשובות:

1. רק סלקום ואורנג', בפלאפון תהיה קליטה מאוד מוגבלת בהרבה מקומות בארץ. 2. אפשר להוסיף עברית, יש מדריכים ורומים לעניין, למשל מקלדת צריך רק להוריד תוכנה בשם anysoftkeyboard ואחריה להתקין חבילת עברית, ואחרי הפעלה יש מקלדת עברית, ממשק עברי אומר להתקין רום אחר. 3. מכשיר מצויין, רק שיהיה SIM FREE

Roybit1

New member
מה לגבי הסמסונג גלקסי בפלאפון

האם בו תהיה קליטה ברשת פלאפון לעומת הנקסוס ? ואיך בעצם אפשר לדעת את כל זה גם לגבי מכשירים אחרים, מה צריך לבדוק. תודה רבה על התשובות אלרונד

אתה צריך למצוא גירסה שמתאימה

למשל בגלקסי S יש גירסה GT-I9000T שמגיעה עם התדרים שמתאימים לכל הרשתות בארץ, אני לא ניתקלתי עדיין במידע על הנקסוס S עם גירסה כזו. כל מכשיר שאתה חושב על חיבור לפלאפון אתה צריך שיהיה לו תמיכה ב850 UMTS/HSDPA בנוסף ל2100 שעובד לסלקום ואורנג'.

Roybit1

New member
שוב תודה רבה אלרונד

נראה לי שאביא נקסוס אחד לי (באורנג) וגלקסי לאישתי (בפלאפון) עזרת המון ! תודה

למעלה