טוב תשמע..
לי יש את 2 המכשירים. תפעלי את השיקולים שלך. - בסמסונג השעון המעורר לא פועל כשהטלפון מכובה. כתיבת ההודעות מאוווד מעצבנת (לרווח יש להקיש פעמיים #) אין רטט וצלצול ביחד אלא רק רטט ואח"כ צלצול, לעומת זאת הרטט חזק מאוד, הצלצול לא משהו והצלילים מעוותים קמעה. שעון עולמי? לא שימושי. יומן? נחמד אבל לא נחוץ כל כך. יש שומרי מסך יפים שזזים, רזולוציית המסך מאוד גבוהה והמסך אחלה. יש wap. יתרונות על הנוקיה: יותר קל, איכות שמע מ-ע-ו-ל-ה, לא מתחמם, סוללה חזקה. - 3310 מכשיר מצויין חבל"ז. שעון מעורר עובד גם אם אתה על הירח
יש תזכורות, דבר נחמד. שומרי מסך שהם בעצם הודעות התמונה שיש במכשיר. יש חיוג קולי מצויין, צלצולים כמו שצריך להיות ולא חיקוי כמו בסמסונג, כתיבת הודעות נוחה ומהירה כמו בכל הנוקיות. כרגע יש איזה שהוא באג בזכרון ונעלמים שמות וכו´, באורנג´ מבטיחים פתרון מזורז. יחסית כבד עם הסוללה הסטנדרטית 133 גרם לעומת 99 של הסמסונג. לי אישית יש סוללת ליתיום והוא שוקל אצלי 108 גרם. רטט טוב. זהו בעצם. אחלה מכשיר. עכשיו תשווה בין השניים ותעשה את הבחירה שלך. שני המכשירים מצויינים, אני אישית מעדיף את הנוקיה אבל איש איש והעדפותיו.