Samsung 515

geostant

New member
Samsung 515

לא שאני רוצה לקנות אחד כזה... סתם שאלה, מזה ה"פומית האקטיבית" יש פרסומת של עמוד שלם במוסף כלכה בעיתון "*דיעות-אחר*נות" עם איזה משהיא סק*ית שם, וסתם רשום שיש פומית אקטיבית... אז בקיצור מה זה ?!?

PingPong18

New member
פומית אקטיבית...

כשנכנסת שיחה - אז אתה פשוט פותח את הפומית וזה עונה מבלי ללחוץ על TALK כשאתה סוגר אותה השומר מסך מתחיל לעבוד והאור נכבה... אה כמובן שמתי שפותחים אותה האור גם נדלק וכשסוגרים הוא נכבה... זהו בערך.

Gizon

New member
זין אקטיבי...

סליחה על הבוטות, מישהו פה עצבן אותי... סביר להניח שאתה יודע מה זה פומית (ואם לא זה הפליפ הזה...), כשאומרים אקטיבית מתכוונים לזה שהטלפון מגיב לה, למשל בניתוק שיחה על ידי סגירת הפומית. יש מבין? גדעון

רועי ב

New member
פומית אקטיבית זה .....

אומר שאתה פותח אותה זה עונה לשיחה כמו ב sk sam 411 וכאלה הפנאלים עם הפומית בנוקיה הם לא אקטיבים כי שפותחים אז זה לא עונה לשיחה !!!

shahf

New member
זה לא פאנל../images/Emo104.gif

אבל בנוקיה 7160(אני חושב שגם ב7110) כאתה פותח את המכסה זה עונה לשיחה שחף

ב8110 היא גם קפיצית, ואגב...

שמעתי שהקפיצית של ה7110 לא משהו. למישהו זה נשבר, והפומית "טסה" החוצה. זה נפתח דיי באגרסיביות.

מתוך ניסיון אישי...

ה 7110 הוא רק יפה לא אופה זה טוב רק לדאווינים הפתיחה הזאת של הקפיץ ולא פלא שב NETWORK MONITOR שלו הוא סופר בהקסדסימל כמה פעמים פתחת אותו עם הקפיץ אחרי כ 1600 פעמים זה נהרס כשהלכתי איתו ליורוקום לתיקון הם אפילו לא ניסו לתקן ישר הוציאו לי מכשיר חדש ובקשר ל8110 היא לא קפיצית ראיתי כזה כשהייתי במזרח רק בסרט הוסיפו לה קפיץ ה7110 הוא הגרסה הכי קרובה אליו

shahf

New member
איזה כיף לי../images/Emo104.gif

איזה כיף שיש לי 7160 וכלום לא נשבר(אין קפיץ זה קצת מעצבן-אבל מתגברים) את הפומיות פותחים ביד ראיתי את ה7110 ולא הבנתי איך פותחים אותו עד שראיתי את הכפתור של הקפיץ מאחורה שחף

geostant

New member
ועכשיו כל המקהלה ביחד... ../images/Emo6.gif

OK קראתי את כל ההודעה החוזרת שלכם... בכל הוריציות... וריאצית יוכסושלוק וריאצית RTL וריאצית שכרון חושים וגם וריאצית משחק פינג-פונג מלהיב הבנתי עכשיו מה זה "פומית"... ולשאלה הבאה... למה לעזעזל קוראים לזה פומית ? לא יכול לקרוא לזה אפרקסת או לא יודע איזה מילה עברית אחרת ? פומית... חחח

PingPong18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את השאלה הזאת תפנה לפורום "השפה העברית"
אולי... פומית = על שם זה שמפמפמים אותה כאילו שסוגרים ופותחים אותה... לא?! אייל.

geostant

New member
זה לא ד"ר פלא-שתין... זה עכשיו GEO

מקודם זה היה ד"ר פלא-שתין ותעשה טובה שמור על איות תקין יוכסושלון...

eranavni

New member
אני יקרא לך ככה

ד"ר פלאשטין כמו שאני לא אומר לך איך ליקרוא לי אל תגיד לי איך לקרוא לך אתה נשאר פלשתינאי לעד

geostant

New member
PELE SHTIN - כמו פלא פיפי...

לא PELE STIN כמו פלסטינאים... ושלא תחזור הטעות אחרת אני יראה לך מאיפה משתין הפלאפון...

geostant

New member
אתה בכוח רוצה שאני יראה לך מאיפה...

הוא משתין אה ? יא 7 דורות אחורה של פלסטינאים... בטח יאסר הוא סבא שלך.

למעלה