לא שאני רוצה לקנות אחד כזה... סתם שאלה, מזה ה"פומית האקטיבית" יש פרסומת של עמוד שלם במוסף כלכה בעיתון "*דיעות-אחר*נות" עם איזה משהיא סק*ית שם, וסתם רשום שיש פומית אקטיבית... אז בקיצור מה זה ?!?
כשנכנסת שיחה - אז אתה פשוט פותח את הפומית וזה עונה מבלי ללחוץ על TALK כשאתה סוגר אותה השומר מסך מתחיל לעבוד והאור נכבה... אה כמובן שמתי שפותחים אותה האור גם נדלק וכשסוגרים הוא נכבה... זהו בערך.
סליחה על הבוטות, מישהו פה עצבן אותי... סביר להניח שאתה יודע מה זה פומית (ואם לא זה הפליפ הזה...), כשאומרים אקטיבית מתכוונים לזה שהטלפון מגיב לה, למשל בניתוק שיחה על ידי סגירת הפומית. יש מבין? גדעון
ה 7110 הוא רק יפה לא אופה זה טוב רק לדאווינים הפתיחה הזאת של הקפיץ ולא פלא שב NETWORK MONITOR שלו הוא סופר בהקסדסימל כמה פעמים פתחת אותו עם הקפיץ אחרי כ 1600 פעמים זה נהרס כשהלכתי איתו ליורוקום לתיקון הם אפילו לא ניסו לתקן ישר הוציאו לי מכשיר חדש ובקשר ל8110 היא לא קפיצית ראיתי כזה כשהייתי במזרח רק בסרט הוסיפו לה קפיץ ה7110 הוא הגרסה הכי קרובה אליו
איזה כיף שיש לי 7160 וכלום לא נשבר(אין קפיץ זה קצת מעצבן-אבל מתגברים) את הפומיות פותחים ביד ראיתי את ה7110 ולא הבנתי איך פותחים אותו עד שראיתי את הכפתור של הקפיץ מאחורה שחף
OK קראתי את כל ההודעה החוזרת שלכם... בכל הוריציות... וריאצית יוכסושלוק וריאצית RTL וריאצית שכרון חושים וגם וריאצית משחק פינג-פונג מלהיב הבנתי עכשיו מה זה "פומית"... ולשאלה הבאה... למה לעזעזל קוראים לזה פומית ? לא יכול לקרוא לזה אפרקסת או לא יודע איזה מילה עברית אחרת ? פומית... חחח