Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S

שלום, אני מתלבט לאחרונה איזה סמארטפון אני רוצה לקנות. אני די סגור על הסמסונג גלאקסי, אבל יש לי שתי תהיות לגבי הפלאפון: 1. האם משהו ניסה לקרוא עליו ספרים? כמה זה נוח? 2. אני רוצה שתהיה לי האפשרות לצלם בHD ובטיולים. הבנתי שהפלאש ממש חלש, משהו ניסה לצלם בערב? תודה, אלכס

erezor

New member
תשובות

1. בגלל שהמסך קטן, לפעמים זה יכול להיות קצת מאתגר, אבל זה בהחלט אפשרי והרבה יותר נוח ממכשירים בגודל דומה שהיו לי בעבר. 2. לגלקסי S אין פלאש.

אין מכשיר אנדרויד שעונה על כל הדרישות?

צילום וידאו בHD מצלמה טובה איכות שמיעה מצוינת מסך מגע טוב אפשרות לראות סרטים באופן מיטבי מהיר תגובה הרבה מקום לאחסון אפליקציות GPS עובד וכמובן איכות שיחה וקליטה גבוהות. תודה, אלכס

יש לי את הגלקסי אס והוא מצויין

צילום וידאו בHD- יש מצלמה טובה- יש, חיסרון זה הפלאש איכות שמיעה מצוינת - יש מסך מגע טוב- יש אפשרות לראות סרטים באופן מיטבי- יש, כולל כתוביות בעברית מהיר תגובה- לטעמי מהיר, אמורה לצאת גרסה שתהיה יותר מהירה הרבה מקום לאחסון אפליקציות- הרבה מאוד מקום GPS עובד- יעבוד טוב בגרסא החדשה, בינתיים זה גם לא כזה נורא וכמובן איכות שיחה וקליטה גבוהות- אחלה איכות, לא נתקלתי בבעיות קליטה ושכחת להוסיף קרינה נמוכה- שהגלקסי אס מצטיין פה

למעלה