Samsung i7500 Galaxy

Talice

New member
Samsung i7500 Galaxy

הבנתי שהיו דעות לא טובות כ"כ, אשמח לדעת למה

yidan

New member
אז ככה:

זה לא שהמכשיר לא טוב פשוט הוא הראשון מכל האנדרואידים בארץ ובהתאם לכך הירוד ביותר מבחינת מפרט חומרתי בנוסף סמסונג ברוב אדיבותם החליטו להפסיק לספק עדכונים למכשיר אבל לי יש את המכשיר כבר חצי שנה ואחרי רוט ועדכון של דרקז drakaz.com הוא עובד מצוין המכשיר עובד עכשיו במהירות מעבד של 710 ואני מרוצה ממנו מעוד

Talice

New member
תודה על התשובה

בנוסף לכך, הבנתי שאי אפשר לשלוח קבצים לניידים אחרים באמצעות הבלו טות'. יש לזה פיתרון?

yidan

New member
כרגע לא

וחוץ משה שאבא שלי צוחק עלי שיש לי מכשיר כזה מתקדם ואת זה בדיוק אין הפונקציה הזאת לא כזאת שימושית ובחצי שנה שהטלפון אצלי לא הרגשתי בחוסר שלה בעידכונים החדשים יותר של אנדרואיד זה קיים אבל כמו שאמרתי קודם סמסונג נטשה את הטלפון הזה אז צריך לחכות שתצא פריצה חדשה יותר ואני לא יודע מתי זה יקרה \:

Talice

New member
האמת שאני משתמשת הרבה בפונקציה הזאת

ועכשיו כשקיבלתי תשובה שהיא לא קיימת.. אני לא יודעת עד כמה יועיל לי לקנות את הפלאפון הזה...

yidan

New member
יש כבר טלפונים הרבה יותר טובים

אני לא ההייתי קונה אותו הסיבה היחידה שהוא אצלי היא שאני מוגבל למכשירים מחברת אורנג והוא האנדרואיד היחיד שהם מוכרים אגב יש לי קטע כזה שמכשיר בלי אנדרואיד הוא פשוט מכשיר נכה

Talice

New member
חחח הוא פשוט המכשיר היחידי שעונה על דרישותי:]

כמעט
.

יNOT

New member
לא מומלץ ב ../images/Emo93.gif.

אלא אם כן, את רוצה להתעסק עם התקנת רומים לא רשמיים.

yidan

New member
מסכים לגמרי

למרות שאחרי הרבה התעסקות הוא עובד בובה! אפילו יש לי אובר קלוק ל710 מהירות מעבד שזה יותר מהדרואיד :)

למעלה