SANDISK שירות מזעזע

nir w

New member
SANDISK שירות מזעזע

תמיד בסקירות מוצרים צריך גם להתחשב בשירות אם צריך תיקון - המחיר של סנסא קליפ הוא נמוך אבל אם משהו יתקלקל - וזה מכשיר פלסטיק זול שהכפתורים יכולים להתקלקל כמו שקרה לי- אתם תקבלו שירות נוראי אם בכלל לוקח להם המון זמן לטפל בבעיה, מקשים בכל דבר אפשרי , ובסוף כששלחו לי חדש- (וזה מכשיר עם אחריות)- הגיע שליח UPS ודרש 770 שח מסים שהחברה לא שילמה. (כל המכשיר חדש עולה 120 שח) פניתי אליהם שיטפלו ו "זה בטיפול" לא נראה שמשהו זז. המוקדן אמר שיש הרבה אנשים עם בעיה כמו שלי. נראה שיש זלזול מטורף בלקוחות. בסגנון "רציתם זול- הנה לכם". לשיקולכם כשאתם מתעסקים עם החברה הזו,

יאיר B

New member
נו, אתה בחברה טובה.

קרא כמה שרשורים למטה על תגובת איאודיו לבעיה בנגן. בנוסף, אתה בישראל (וכידוע שירות זה לא דבר שקיים בישראל). אגב, ברור לך שזה לא הגיוני מס של 770 ש"ח למכשיר כזה. יש פה משהו הזוי (ואם המכשיר תחת אחריות, אתה בכלל לא צריך לשלם כלום). מי היבואן במקרה שלך? (יש כמה יבואנים לסנדיסק בישראל).

מנגר 4

New member
../images/Emo45.gif

לפחות שיתנחם בעובדה שהוא קנה נגן זול וקיבל שירות גרוע... אני קניתי נגן יקר (הנגן של אח שלי עלה 900 שקל לפני שנה וחצי) וקיבלתי שירות גרוע אפילו עוד יותר...

nir w

New member
האחריות היא

ח.י. אלקטרוניקה ורכיבים בע"מ האם זה אומר שהם היבואן?

יאיר B

New member
כן. ח.י הוא אחד היבואנים (יחד עם באג).

ח.י מיבא גם ציוד אלקטרוני של LG. דווקא בשירות למחשבים הניידים שלהם יש ביקורות טובות עליהם.

nir w

New member
כל ההידברות

נעשית עם חברת סן דיסק עצמה בקשר לשלוח אליהם לחו"ל לתיקון, לקבל חבילה מחול דרך UPS אז לא יודע איפה כאן נכנס העניין עם היבואן

יאיר B

New member
אני לא בטוח שהבנתי מה קורה.

אם אתה מדבר עם סנדיסק העולמית (שיושבת בארה"ב עד כמה שאני זוכר), איך ח.י קשורים לכל הסיפור? באופן עקרוני, אם אתה בישראל והמכשיר תחת אחריות - אתה צריך לפנות ליבואן שכן הוא נותן השירות. סנדיסק ארה"ב לא אמורה לתקן את המכשיר שלך. וסתם שתדע - אם שלחת מכשיר לתיקון בחו"ל והחברה החליטה לחליף לך אותו בחדש - אתה מחוייב בתשלום מסים עליו (כמו הבלאגן שיש עם אפל והאיפון שלה, שמחייבת את חברות הסלולאר בישראל לשלוח לתיקון באירופה את הטלפונים שלה). מכאן שהדרישה לתשלום מסים היא הגיונית (אבל הסכום לא נשמע לי הגיוני).

nir w

New member
כן הם שולחים חדש

מה אמור להיות גובה המכס ואיך זה מחושב? לדעתי אין הגיון בחוק שאתה אמור לשלם את זה

יאיר B

New member
מבחינת המכס מדובר על מכשיר חדש שנכנס לישראל.

לכן צריך לשלם עליו מס. זה החוק (ולא אני כתבתי אותו). גובה המכס נקבע לפי מחירון המכס למוצר הנדון (ובמקרה של נגנים זה לא מכס אלא רק מע"מ).

למעלה