sandisk sansa,שתי שאלות קריטיות:

sandisk sansa,שתי שאלות קריטיות:

1.האם הנגן יעבוד גם בחיבור USB 1.1 ? 2.בעלי WIN-ME,האם מערכת ההפעלה מזהה אותו? (יש לציין כי ווינדוס ME מזהה לי נגנים ג'נריים,כרטיסי SD ו MMC בלי שום בעיה). לפי האתר הזה: http://www.radioshack.com/product.asp?catalog%5Fname=CTLG&category%5Fname=CTLG%5F007%5F014%5F000%5F000&product%5Fid=42%2D8084 המחשב שלי לא עומד בדרישות המינימום

יאיר B

New member
שתי תשובות:

1. אני לא בטוח שהנגן יעבוד תחת USB1.1. הם כותבים באתר שלהם: "USB 2.0 port required for hi-speed transfer" אז אני לא יודע להגיד. זה גם קשור ל-2: 2. שוב, לפי האתר של החברה יש צורך בחלונות XP או 2000. אולי בגלל הבעיה של ה-USB. אני לא יודע. יש לציין שיש עוד נגנים שמגבילים את המשתמשים לגבי מערכת הפעלה כמו למשל האיפוד שאפל שמחייב XP ואפילו עם SP2! והערה: חלונות ME נחשבות לגירסא הכי פחות מומלצת לשימוש. יש בהם הרבה באגים (ואפילו התרסקו לבילי בוי כאשר הוא הציג את המערכת במסיבת עיתונאים לפני כל העולם
).

crazy monkey

New member
תשובה ל1

למיטב ידעתי החיבור שלי הוא 1 וזה עובד מצוין, חוץ מזה שכל פעם שאני מחברת תאמפי לכבל אז הוא מודיע לי שאני יכולה לחבר ל2 שזה יתן לי מהירות יותר טובה או משהו כזה... לא זוכרת בדיוק...

למעלה