sandisk sansa m260

JustPerfect

New member
sandisk sansa m260

עד לפני 5 שעות הייתי בטוח שהנגן שאני הולך לקנות הוא ipod nano, בגלל שהוא היה היחיד שהכרתי שמכיל 4GB עם זיכרון פלאש. נדב8 מהפורום האיר את עיני כאן, וסיפר לי על הדגם החדש של סאנדיסק - SanDisk sansa m260. מחיפוש קצר באינטרנט מסתבר שיש בו את כל מה שהיה חסר לי ב-IPOD: חיבור USB ישיר (בלי תוכנה משעבדת); מתפקד גם כ-DOK; יש בו טייפ מנהלים; רדיו! והכי חשוב: הוא אפילו יותר זול! מישהו מוכן להסביר לי איפה ה-catch? מה ה-IPOD ייתן לי שהסאנדיסק לא? אז נכון שיש לו מסך צבעוני, וכמה משחקים מטופשים. זה שווה 50$ יותר? וויתור על כל היתרונות האחרים? ואל תגידו לי שאנשים קונים IPOD רק בגלל המותג. אני מעריך את הצרכנים בארץ קצת יותר מזה. איך איכות השמע בנגני סאנדיסק? ובשורה התחתונה, מתי ה-m260 יגיע לארץ? (עדיין לא מצאתי חנות בישראל שמוכרת אותו), וכמה הוא יעלה? תודה, יוני.

c a m e r o n

New member
מותג

באופן כללי, מותג יעלה יותר, ואייפוד הוא מותג. אתה נותן לאנשים קרדיט מוגזם. אגב, שקלת לקנות מאיביי? חלק מהמוכרים שם מסכימים למשלוח בינ"ל.

JustPerfect

New member
מישהו יודע משהו על הגעה לארץ?

בקושי מצאתי אותו בחנויות בחו"ל. כמה זמן לוקח בד"כ למוצרים של SanDisk להגיע לישראל? ואיזה דרכים יש להביא אותם מחו"ל?

נדב8

New member
אני חושב

שלא בקרוב, אבל אם זה יגיע, זה יעלה כמו האייפוד נאנו של ה2 ג'יגה, אני מדבר על הגרסא של 4 ג'יגה של הסאנדיסק. עדיף לך לקנות מחו"ל.

ski11

New member
באיזו חנות בניו-יורק ניתן לרכוש ?

האם מישהו מכיר חנוןת בניו-יורק בה ניתן כבר לרכוש את הסן-דיסק 4gb ? חיפשתי בחנויות באינטרנט, ולא מצאתי.

CyberCat

New member
חנות בניו-יורק

יש ב- J&R החנות נמצאת בניו- יורק, כנס בקישורים למעלה ל" NYC Store" על מנת לקבל את הכתובות ופרטים נוספים על החנות. המחירים בחנות די נחמדים... תבדוק אולי תרצה משהו אחר...

ski11

New member
תודה, אבל עוד אין להם...

יש לך אולי רעיון מתי זה יהיה ? אחי נמצא שם עד יום ראשון, ויוכל להביא לי...

gt-master

New member
סאונד

צריך לבדוק איך הסאנדיסק מבחינת סאונד. איפוד יצא לי לשמוע והוא נשמע מצויין. על הסאנדיסק שמעתי שהוא נשמע בינוני מאוד(אמנם לא גרוע אבל לא מהמשובחים)

למעלה