Sansa Fuse

הייזל

New member
Sansa Fuse

יש לי סנסה פיוז קרוב לשנה וחצי ומעולם לא היה לי בעיות עם המכשיר. שבוע שעבר הוא קצת נרטב בגשם אבל עובד מצויין. הבעיה היא שכשחיברתי אותו למחשב, האנטיוירוס הודיע על וירוס ועכשיו אני לא מצליחה להיכנס לנגן כאילו היה דיסק במחשב. הוא מזהה אותו מצויין והמכשיר גם נטען אבל כשאני נכנסת ל"המחשב שלי" המכשיר וכרטיס הזכרון מופיעים כתיקיות ולא כדיסקים וכשאני לוחצת על האייקונים המחשב שואל אותי בעזרת איזו תוכנה אני רוצה לפתוח אותם ו-ווינדוס אקספלורר פשוט לא מופיע שם.

Fuhor

New member
האם את יכולה לנסות לבדוק את הנגן במחשב אחד?

אני רוצה לבטל את האפשרות שיש בעיה עם המחשב שלך (גם זה קורה לפעמים, חלונות לא עוזרת במקרים כאלה).

הייזל

New member
אני אנסה במחשב הנייד

בערב. הרושם שקיבלתי הוא שהאנטיוירוס מחק את הקובץ מהמכשיר שמזהה אותו כדיסק במחשב. אם זה יקרה גם במחשב אחר אני פשוט אפרמט את המכשיר ואנסה שוב. תודה על ההתייחסות בכל אופן.

רונה140

New member
היי קרה לי משהו דומה

עם הסנסה פיוז שלי במחשב של אחותי. הוא כנראה נדבק בוירוס וגם במחשב הנייד שלי הייתה בעיה לזהות אותו. פשוט נאלצתי לפרמט גם את הנגן עצמו וגם את כרטיס הזיכרון לצערי (אחרי שטרחתי יומיים לפני זה להעביר מוזיקה). צריך להיזהר לאיפה מכניסים את המכשיר כדי שדבר כזה לא יקרה שוב.

הייזל

New member
במחשב אחר הוא עובד נהדר

ותמיד חיברתי אותו רק למחשבים שלי. הוא עובד גם עם המחשבהראשי שלי, אפשר לפתוח את התיקיות אבל לא מ"המחשב שלי".

למעלה