sansa fuze 4gb

ענבר81

New member
sansa fuze 4gb

קניתי את ה-sansa fuze 4gb ורציתי לקבל מספר הנחיות ראשוניות להפעלתו כי החוברת ההוראות ממש בסיסית. כמה שעות בערך צריך להטעין את הנגן כשמדובר בהטענה ראשונית? שמתי לב שכל התפריטים (עדייין לא הכנסתי מוסיקה) הם באנגלית, איך הופכים אותם לעברית? ושאלה אחרונה לבנתיים: איך מכניסים שירים ומהי הדרך הכי טובה לעשות זאת (העתק/הדבק, דרך המיידה פלייר ועוד)? כל סוג של אינפורמציה יכול מאוד לעזור לי ואם יש איזשהי חוברת הוראות מפורטת בעברית זה בכלל יהיה מצוין תודה לכולם

ענבר81

New member
אני רואה שיש כאן

מספר קישורים.... אתה מתכוון לקישור הזה? Sansa Firmware Updater.

sha na na revol

New member
זה נראה כאילו יש שתי אפשרויות,

להוריד את האפדייטר או לפתוח את הזיפ, אבל אני לא יכול בדיוק להדריך אותך איך עושים כל דבר
אנחנו נחכה שיגיע מישהו שיודע להסביר איך מתעסקים עם הסנסה, אני רק סיפקתי את הקישור, ולפי מה שהבנתי זהו הפתרון שהחברה מציעה לתמיכה בשפות.

or121210

New member
תורידי את ה-Sansa Firmware Updater

בעיקרון זו תוכנה שמספקת מידע ואפשרות להורדה ישירה של עדכוני קושחה. היא מאוד נוחה וקלה. אפשר להוריד בדרכה גם הוראות לנגן (בהרבה מאוד שפות, לא בעברית...) ואת התוכנה שממירה וידיאו לנגן (וגם תמונות עם יש צורך) תטעיני א הנגן בפעם הראשונה בערך 5 שעות.

יאיר B

New member
בתור התחלה תורידי את הקישור

שכתוב עליו Sansa Firmware Updater תתקיני את התוכנה על המחשב וחברי את הנגן. התוכנה תזהה את הנגן ותבדוק באתר סנדיסק אם יש עדכוני קושחה עבורו. אם יהיו - היא תאפשר להוריד ותתקין אותם אוטומטית. לאחר ההתקנה, המכשיר יכבה וכאשר תדליקי אותו תשאלי לשפת המערכת. את בוחרת עברית (או HEBREW לא זוכר אם כתוב בעברית או באנגלית אבל תהיה לזה אותה משמעות). קובץ ה-ZIP זה למקרה שהתוכנה לא תעבוד או שיש בעיה אחרת (למשל מערכת הפעלה שהיא לא חלונות). לגבי העברת קבצים - לדעתי הכי נוח העתק-הדבק לתיקית התוכנות. שימי לב שכדאי שהתגיות יהיו מסודרות (אם כי בגרסא האחרונה של הקושחה אפשר לנווט בתיקיות).

ענבר81

New member
תודה, זה הצליח!!!! ../images/Emo13.gif

ולגבי העברת קבצי המוסיקה - לאחר סידור התגיות, אני צריכה להעבר את הקבצים לתקיית ה - music?

ענבר81

New member
ועוד שאלה

האם קבצי המוסיקה שאני מעבירה לנגן חייבים להיות קבצי mp3?

or121210

New member
קבצי האודיו שהנגן קורא הם:

MP3, OGG, FLAC, WMA, secure WMA, WAV, Audible (הנתונים מאתר סאנדיסק)

ענבר81

New member
תודה לכולם על העזרה

העברתי חלק מהמוסיקה לנגן וראיתי שחלק מהאינפורמציה על השיר מופיעה בג'יבריש, איך אפשר לסדר את זה?

ענבר81

New member
וגם

העברתי מספר דיסקים לנגן. המדייה פלייר מצליח לזהות את התמונה שמופיעה על עטיפת הדיסק אבל כשאני מעבירה את קבצי המוסיקה לנגן התמונה לא מופיעה. איך אפשר להציג את התמונה?

ענבר81

New member
אוקי

הגעתי לשלב שאני צריכה להוסיף את העטיפה, וכתוב שצריך להוריד אותה מהרשת. לא מופיעה לי תמונה במקום שהיא אמורה להופיע אלא רקע לבן. כשאני עושה add cover נפתח לי חלון של looking in ומכאן אני לא יודעת איך להמשיך...

ענבר81

New member
האם אני אמורה

קודם לחפש אותה באינטרנט, לשמור בתוך התמונות שלי במחשב ואז לצרף אותה?

למעלה