Sansa View 32G או iAudio/Cowon i7 16GB

Sansa View 32G או iAudio/Cowon i7 16GB

יש לי את הסנסה וויו. ואני מתלבט האם למכור אותו ולקנות את האיאדיו. לכן אשאל כמה שאלות: 1) האם האיכות סאונד של האיאדיו טובה יותר בצורה משמעותית מהסנסה וויו ? 2) האם האיאדיו הוא בעברית גם בתפריטים וגם בשמות השירים ? 3) באיאדיו כאשר אני עובר באמצע שיר להאזנה לרדיו ולאחמ"כ אני חוזר למוזיקה, האם זה חוזר לתחילת הרצועה או למקום שבו עצרתי ? (בסנסה אי אפשר לחזור בכלל לשיר האחרון)

asaf2000

New member
לגבי ה iaudio

קניתי iaudio 4 GB לפני שנתיים ואני מאוד מרוצה ממנו. 2. התפריטים באנגלית ושמות השירים והספריות בעברית (כך לפחות מכרו לפני שנתיים). 3. כשחוזרים למוזיקה זה חוזר לאותה רצועה ולמקום שבו עצרת.

ראשית, תודה לך על תגבותך!

שנית, אני אומר כך: יש לי את הסנסה וויו שנה ואני לא ממש "משתגע" עליו, כלומר, נכון שיש לו נפח ענק! וגם עיצוב נחמד. אבל, אני משתמש בו למוזיקה ורדיו בלבד! הוידאו מבחינתי מיותר לחלוטין. הוא מכשיר גדול יחסית. וגם קצת "חולמני", כשאני מעביר שירים קדימה הוא יכול ליתקע ולוקח לו דקה שתיים עד שהוא מבין מה רציתי ממנו. הסאונד שלו לא מלהיב בכלל, השאלה שלי, האם ה- iaudio זה יתן מענה למה שכתבתי ?

asaf2000

New member
תגובה

ה iaudio הוא הנגן הראשון שלי מאז שהיה לי ווקמן אז אין לי כל כך למה להשוות אבל מבחינתי הוא מצויין, יש לו גם מסך וידאו קטנצ'יק שאני לא משתמש בו בכלל וגם לא ניסיתי, הוא אף פעם לא נתקע באמצע העברת שיר כמו שאתה מתאר, החסרונות היחידים שמצאתי בו הם: א. הסריקת תדרים ברדיו שפשוט לא עובדת, ברגע שמתחילים לסרוק המכשיר לא עוצר על אף תחנה והסריקה יכולה להמשך שבוע ואי אפשר לעצור אותה. ב. המקשי מגע לא כ"כ נוחים ולמרות שבסוף מתרגלים כל הזמן חייבים להעביר לנעילת מקשים כדי שהשירים לא יקפצו, לפעמים כשחוזרים מנעילת מקשים מגלים שהכפתורי מגע השתגעו וחייבים לאתחל את המכשיר, זה קורה לעיתים רחוקות אבל זה מעצבן.

פחות או יותר כן,

התפריטים באנגלית, אם זה חשוב. הוא לא נתקע יותר מדי, לפחות לא בשימוש רגיל, ואם כן יש חריץ לפירמוט והוא נחשב יותר מוצלח ברמת האיכות מוזיקה. אבל אלו שני מכשירים שונים, ואם אתה מחפש משהו קומפקטי לרדיו ומוזיקה בלבד אז הוא מן הסתם יותר מתאים והווי לא כל כך. הוא לא מושלם אבל הוא באמת אחלה של נגן. (גילוי נאות: אין לי את הview אלא את אחיו הצעיר, פיוז. ובנוסף את הנגן i7)

אני אכן צריך למוזיקה ורדיו בלבד!

כתבת שהוא לא ממש מושלם, יש לך רעיון יותר לנגן יותר טוב? הפרמטרים: • איכות סאונד/צליל מקסימלית. • רדיו, • עברית, (יתרון ולא חובה.) • מסך, שיהיה ניתן לראות תמונת אלבום. (יתרון ולא חובה) • נפח, 8 G ומעלה. • מראה, נעים וקטן.

בשבילך הוא מאוד מתאים.

הוא לא מושלם כי באמת לפעמים המקשים נתקעים וצריך לפרמט - לעיתים נדירות אמנם, המסך קטן ולא כזה איכותי והוא די עדין(חיסרון בגלל שאין לו נרתיקים יעודיים, אבל ניתן לקנות נרתיק גנרי בחנויות שמתעסקות בעניין). האיכות סאונד מאוד טובה, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאם תשתמש באוזניות זולות הוא לא ישמע כ"כ טוב, אז צריך לקחת בחשבון השקעה של 150+ לאוזניות, אלא אם כן יש כאלו ברשותך. על העברית כבר דובר. הרדיו בסדר, תלוי מאוד באוזניות. המסך קטן מאוד, אבל ניתן לראות. וכמו כן, העיצוב שלו מאוד מוצלח ונעים לעין, אבל זה אינדיבידואלי. מה שנותר לי להגיד לך זה, תלך לחנות שמוכרת אותו ותבקש לראות אותו. יש חנויות שמציגות את הנגנים שלהם. לעיתים בבאג גם נותנים לראות את הנגן. בהצלחה.

a9981

New member
לגבי (3)

לי יש את ה-Sansa e280 - גם אותי הרגיזה העובדה שאי אפשר לשמוע שיר, לעבור לרדיו, ואז לחזור לאותה נקודה בשיר בה עצרתי, עד שגיליתי (ממש במקרה, אחרי שנה של שימוש) שכן אפשר לעשות את זה, ובקלות. בתפריט Music יש סעיף שנקרא "Play Previous" (שמופיע רק לאחר מעבר משיר --> לרדיו). לחיצה קלה עליו, ואתה חוזר לשיר האחרון, ולשניה האחרונה מהשיר ששמעת. אני לא יודע אם יש את האופציה הזו גם ב-View. סביר להניח שכן, וסביר להניח שפיספסת את זה, כמוני.

כפי שהבטחתי בדקתי,

אין ב- Sansa View את האופציה הזו לחזור מרדיו לשיר שנוגן אחרון. כמו"כ סנסה וויו כבר ללא גירסה בעברית, לידיעה!

למעלה