Sarah MacLachlan קאבר

In Limbo

New member
Sarah MacLachlan קאבר

מישהו הוריד אולי את הקאבר הזה- Sarah MacLachlan - Climbing Up The Walls? מה דעתכם? ואיך רושמים את השם הזה בעברית לעזעזל... רעות.

lazy

New member
Sarah Slean

לא Sarah Mclachlan למרות ששתיהם זמרות קנדיות אם סגנון דומה שרה מקלצלן לא עשתה קאבר לאף שיר של רדיוהד לפי ידיעתי , ואני מניח שהייתי שומע על זה אם היא הייתה עושה. קשה אומנם לעקוב על כל הקאברים שלהקות אחרות עושות לרדיוהד , אבל לפחות לגבי האומנים המפורסמים אני איך שהוא מצליח לעקוב....

In Limbo

New member
../images/Emo9.gif צודק....

חיפשתי באינטרנט לגבי זה, ואתה צודק. פשוט, כשהורדתי את זה מהאינטרנט, הכותרת היתה Sarah MacLachlan- Climbing Up The Walls (Radiohead cover) וזה גם מאוד נשמע כמוה. אף פעם לא שמעתי על שרה סלין, אבל היא שרה את זה דיי יפה
(אף פעם לא יצא לי להשתמש בסמל הזה
) רעות. נ.ב נמאס לי מאנשים ששמים קבצים באינטרנט ונותנים להם כותרות אחרות ממה שהם באמת.. כמו שאפשר להוריד איזה שיר במשך רבע שעה ואח"כ לגלות שזה בכלל משהו אחר

lazy

New member
שרה סלין

אין לי ממש מושג מי היא חוץ מזה , כמדומני, היא זמרת חדשה (יחסית) והקאבר הופיע באלבום הבכורה שלה , שקיבל ביקורות טובות בקנדה ולגבי שירים מזויפים ולא נכונים , ההצעה שלי היא לשאול בפורום לפני שמורידים אותם. יש פה מספיק מומחים שיודעים שרדיוהד לא עשו גרסת כיסוי לDEFTONES ולא ביצעו שיר עם BLUR... NP: Heather Nova - I´m No Angel

flowr..

New member
אוי, תירו בי וזהו.

בכל-מקרה, העניין של שמות קבצים שונים אכן מעצבן, ועזר לי ליפול בפח ב-"Innocents Civilian", רק ששם הזיוף הוא מכוון. אחרי ששכנעתי את עצמי שזו בטח טעות, ושזה הקול של תום יורק ללא ספק, ראיתי את באיזה אתר שלהם עם ליריקס וסונגס אינפורמיישן שהשיר אף-פעם לא היה קיים, ושזה זיוף, שיר של להקה בשם Palo Alto שקוראים לו "Some Things Must Go this Way". אגב Climbing, המיקס של Zero 7 די מחריד. לא מומלץ להוריד.

Major Thom

New member
מצאתי אותו בשני השמות..

בכל אופן, אני לא כל כך אוהבת את הקאבר הזה. הביצוע של רדיוהד תמייד הצליח להעביר בי צמרמורת. הביצוע שלה לא..
air / kelly watch the stars (הממ.. אייר טובים.. שיר חמוד)

Eclipsed 0

New member
הורדתי את הקאבר...

זה נחמד. אבל כמו שמישהו אחר אמר.. לא נוגע כמו הגרסה המקורית.

למעלה