sarajevo abdica 9

havasi

New member
sarajevo abdica 9

לפני כשנה קיבלתי מבן דוד של אבא שלי שגר בקרואטיה את תעודת הנישואים של הוריו לאחרונה עברתי על זה בצורה מעמיקה יותר ולפי הכתוב הם גרו ב-.sarajevo abdica 9 הייתי שמח לדעת יותר פרטים על המקום למי שמכיר כמובן או שיש איזה אתר שממנו אפשר לדלות פרטים על האיזור [חוץ מ- googleearth לא מצאתי כלום כי אני לא מצליח לרשום נכון את הרחוב ה- c צריך להיות עם קו מעליו ואצלי במקלדת זה בעיתי בגלל זה בגוגל לא ניתן למצוא את המקום במדוייק ] .hvala

פדור1

New member
זה מאד פשוט היום

אתה לא צריך googleearth, מספיק google. חפש ב google את Sarajevo ומכל ההצעות שתקבל בוודאי תהיה Sarajevo city ושם תהיה בוודאי אפשרות חיפוש, ואז תכניס את שם הרחוב abdica, וגם בלי הקו למעלה, הוא כבר יבוא מאילו. ואם אתה לא רוצה את כל זה, אז הנה הקיצור לשם: http://www.navigator.ba/maps/sarajevo/index.php אגב, אתה כן יכול למצא את הצ'ופצ'יק הנדרש לך, יש לך Word? כנס אליו, בסרגל העליון יש "הוספה" תקליק עליה, בחלון שנפתח יש "סימן" תקליק עליו, ובחלון שנפתח חפש את האות C עם הצ'ופצ'יק. הקלק הוסף, ומהמסמך תעתיק ותדביק. כמובן שהחלון האחרון שנפתח כדאי שהגופן יהיה על טקסט לועזי. בהצלחה.

למעלה