קודם כל,
תודה לכולכם על התשובות הענייניות, זה הפורום הראשון שבו לא ´תקפו´ אותי בצורה כלשהי
. מעודד לשמוע שרמת המתמטיקה בסאט נמוכה מאשר בפסיכומטרי, ואני מקווה שהמצב לא ישתנה בזמן הקרוב (לפחות עד אשר אני אעשה את הבחינה). סרפרדוד- אני מודע לאפשרות הזאת, אבל אם כבר אני יודע אנגלית טוב אז למה לא לעשות את הסאט? הוא גם קביל בארץ וגם בארה"ב וכך אני רק מרוויח אפשרויות. החלק המילולי לא מדאיג אותי(אפילו 500 בחלק זה לא יפריע לי), מהסיבה הפשוטה שהפקולטות למדעים מדוייקים מחשיבות את החלק המתמטי של הסאט הרבה הרבה יותר מהחלק המילולי(לפחות כך הם פועלים בארה"ב). ילדחורף - אני תמיד שוכח מזכויות יוצרים, תודה שהזכרת לי אחרת הייתי הופך בן רגע לעבריין בינלאומי
. הנה כמה תרגילים לדוגמה(מתמטיקה)- לא הצלחתי למצוא שאלות קשות במיוחד, אבל זה מה שמצאתי: ---------------------- 1.if a is increased by 10% and b is decreased by 10%, the resulting numbers will be equal. what is the ration of a to b? a.9/11 b.9/10 c.1/1 d.10/9 e.11/9 2.which of the following CANNOT be expressed as the sum of two or more consecutive positive integers? a.17 b.22 c.24 d.26 e.32 ------------------------------ quantitive comparison questions (each question has 4 possible answer, a = column a is greater, b = column b is greater, c = equal, d = impossible to determine) 3.x>1 xy=12 zx=25 column a column b y z *** note when i use x^y, x is the base and y is the exponent. 4. column a the remainder when 3^7 is divided by 10 column b the remainder when 7^3 is divided by 10 -------------------- student produced response questions (Grid-ins) שאלות פתוחות 5. if A is the sum of the integers from 1 to 50 and B is the sum of the integers for 51 to 100, what is the value of B-A? 6. if r,s and t are different prime numbers less than 15, what is the greatest value of (r+s)/t ? בחרתי שאלות שלא קלות
מדי לפתרון ביחס לשאלות אחרות. קיימות שאלות בגאומטריה אך הן כוללות שרטוט שאני לא יכול להעלות כרגע(ולכן אין טעם להכליל את השאלות). טוב, אז תהנו מלצחוק על המבחנים על המבחנים של האמריקקים