Saturday Fresh >>>
M meoner New member 17/2/07 #2 נחמד... יצא נקי משהו, האותיות לא כאלה טובות אבל על זה כבר חפרו מספיק כששמת את הסקטש איפה הסקייטפארק הזה, ממתי יש סמנט בארץ?
נחמד... יצא נקי משהו, האותיות לא כאלה טובות אבל על זה כבר חפרו מספיק כששמת את הסקטש איפה הסקייטפארק הזה, ממתי יש סמנט בארץ?
Y yoyo com crew New member 17/2/07 #3 חחחחחחחחחחחחח.... כוס עמק לקחת לי את שני הדברים גם שאמרנו לו שזה לא נראה טוב וגם איפה הסקייט פארק.....
חחחחחחחחחחחחח.... כוס עמק לקחת לי את שני הדברים גם שאמרנו לו שזה לא נראה טוב וגם איפה הסקייט פארק.....
F Freshפראש New member 17/2/07 #4 לא יודע מה זה סמנט אבל זה.. במעלה אדומים הסקייטפארק. ואני חייב לציין שהוא ממש חרא, אבל ממש.
L las mil New member 18/2/07 #6 הוא בסדר... סתם סקייטפארק,לא עשו שום מאמץ. אפשר להוציא שם כמה תרגילים סבבה אבל הרוב פשוט לא נסיע
F Freshפראש New member 18/2/07 #8 סדקים ומרחב קטן. זה בערך הבעיה. זה גם תלוי על מה אתה נוסע.. יש מלא סדקים שאם אתה על אופניים אז סביר להניח שלא יפריעו. אם אתה על סקייט זה יכול קצת להפריע, ואם אתה על רולר אז יש מצב גדול שתעוף קיבינמט.
סדקים ומרחב קטן. זה בערך הבעיה. זה גם תלוי על מה אתה נוסע.. יש מלא סדקים שאם אתה על אופניים אז סביר להניח שלא יפריעו. אם אתה על סקייט זה יכול קצת להפריע, ואם אתה על רולר אז יש מצב גדול שתעוף קיבינמט.
L las mil New member 19/2/07 #9 ואללה אני שמתי שם כמה שטויות...שווה לנסות אני גם חוזר לשם עוד כמה זמן בסך הכל נחמד....זה קצת פארק אלכס צ'אלמרס כזה נוסעים בוא מהר
ואללה אני שמתי שם כמה שטויות...שווה לנסות אני גם חוזר לשם עוד כמה זמן בסך הכל נחמד....זה קצת פארק אלכס צ'אלמרס כזה נוסעים בוא מהר