saturn-ברלין/מינכן

timboy123

New member
saturn-ברלין/מינכן

היי לכולם,

בחגים הבאים אני עומד לטוס לאיזור גרמניה-ברלין והיער השחור, ואולי גם קצת שוייץ...

אמא שלי, שמרבה בטיסות עבודה לחו"ל, אמרה לי שהיא מכירה רשת בשם saturn שמוכרת בין היתר גם dvd ובלו ריי...

אז רציתי לשאול-קודם כל את מי שהיה במקרה בחנות (עדיפות לברלין, כי שם בטוח נהיה, ומינכן זה עוד בסימן שאלה)-איך היא באופן כללי? כמה מבחר יש לה וכו'...?

ובפרט אם יש כאן את הסיכוי הנדיר שיש כאן מישהו שמתמצא במצב הסרטים בארץ (אהמ אסף וsoak) האם ידוע לו על דברים שלא ניתן להשיג בארץ-אבל שם כן?

שכחתי לציין שאני לצערי עדיין 'מרותק' לDVD

timboy123

New member
ובאופן כללי כל מידע על החנות

או על מהדורות שאפשר להשיג בה יתקבל בברכה :)

Soak

New member
הייתי בברלין באוקטובר האחרון

וביקרתי גם ב-saturn וגם ב-media markt, שהן שתי הרשתות הגדולות במדינה למוצרי חשמל, אלקטרוניקה, מדיות, מחשבים ומוצרים נלווים. לשתי החנויות יש איזורים נרחבים של DVD ובלו ריי, כאשר מדפי ה-DVD עולים משמעותית בכמות ובמבחר על הבלו ריי. לאספנים כמונו זו חגיגה לעיניים ולחושים. אני ממליץ "לשלוח" את מי שאתה נוסע איתו לטיול קצר באיזור, כי אפשר לבלות שעות בחנויות האלה וכדאי לעשות את זה בניחותא. יש שם המון הוצאות אקסקלוסיביות לרשתות אלה, הרבה מבצעים ובגדול אווירה נהדרת של סרטים וקניות.
מבין שתיהן אני אהבתי יותר את media markt, אבל גם ב-saturn יש הרבה מה לראות ולקנות. בכיכר אלכסנדרפלאץ בברלין, שזו כיכר גדולה ומרכזית בעיר עם הצטלבות של תחנות מטרו והרבה מרכזי קניות יש קניון שיש בו חנות 6 קומות של media markt, ובקניון שלידו יש את saturn. אני הייתי בכמה סניפים ברחבי העיר - כל פעם שראיתי סניף שלהם - נכנסתי. אי אפשר לפספס את זה. ב-media markt שים לב לסלסלות שנמצאות במעברים וליד הקופות, יש שם מציאות מטורפות. אני מצאתי שם הופעה של הסקורפיונס בתלת מימד ב-5 יורו והיו שם עוד המון סרטים במחירים מצחיקים. בקיצור, מחכה לך חוויה.

לגבי סרטים מתורגמים לעברית - חלקם כאלה. חפש את המילה hebraischh בכתוביות שעל כל כותר כדי לדעת. אפשר גם לבקש מהם לבדוק לפני הקניה, אם יש ספק. סרטי DVD מתורגמים שלא ניתן להשיג בארץ ושם כן - ייתכן ויהיה כאלה ישנים שבארץ הם כבר נעלמו ושם עדיין קיימים, אבל לא הרבה. אם יש משהו ספציפי שאתה מתעניין בו - כתוב כאן ונוכל לבדוק לך.

בהצלחה ותהנה בטיול!

timboy123

New member
רק משום מה נשלח לי בלי התוכן...

מה ההבדל העיקרי בין הmedia market לsaturn שגרם לך להעדיף את m"m?

Soak

New member
החלק שהוקדש ל-DVD ו-BR היה גדול יותר ב-MM

והאווירה שם היתה יותר כיפית עם המון מסכי הקרנה שהקרינו קטעים מסרטים ומוסיקה. יש להם גם הרבה יותר הוצאות אקסקלוסיביות מאשר saturn, אם אתה בקטע.

למעלה