say goodbye....

מיטללל

New member
say goodbye....

נגיד הייתם מתגייסים... נגיד הייתם רוצים לפנות לאקס שלכם (אחרי כמעט חצי שנה) ולדבר איתו לפני הגיוס...למרות שזה נגמר איתו רע. למרות שהוא פגע בכם. למרות שאמרתם כל מה שהיה צריך להאמר. למה? כי סתם אתם רוצים וצריכים ויודעים שפעם אחרי 4 מילים הוא היה מצליח לגרום לכם הכי טוב בעולם. אבל חוששים שהפעם ב 3 מילים הוא יגרום לכם להרגיש יותר רע.. (למרות שכבר התגברתם עליו. מזמן) הייתם מתקשרים אליו? או מבקשים ממישו לידע אותו שאתם מתגייסים ונותנים לו לחשוב אם הוא רוצה ליצור קשר? ובכלל- שיש יום הולדת לאקס שלכם אתם מתקשרים להגיד מזל טוב ? אם הוא היה מתגייס הייתם מתקשרים לאחל לו בהצלחה ? אם הייתם מגלים שהוא חולה קשות, הייתם הולכים לבקר אותו ? (תענו במידה ואתם סיימתם. במידה והוא סיים. אבל בשני המקרים זה נגמר רע) מיטל עוד 8 ימים. אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלהאמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה אמאלה כואבת לי הבטן

jessy19

New member
אני לא נוהגת להתקשר לאקסים..

זה סתם מעיר את המתים, כלומר, זה מעורר בי ובאקס משהו ולא תמיד זה טוב...

אז ככה-

לאקסית שמערכת היחסים נגמרה רע- לא הייתי מתקשר, אם כבר ניתקתי קשר- אני לא הולך לחזור אליו.
ילדה גדולה מתגייסת

Bennytt4

New member
אני תמיד בדעה של מה שהיה היה...

להמשיך הלאה ושהעבר... ישאר במקומו.

אני דווקא כן הייתי מתקשרת....

החבר הראשון שלי.. אחרי שנפרדנו.. ורע.. אז היה לו יומולדת וצלצלתי.. למרות שהוא לא צלצל אליי ביומולדת שלי...ורק שלח לי הודעה באיי סי קיו... החבר השני... אז לא צלצלתי ביומולדת שלו.. כי הוא סיים את הקשר ובצורה ממש מגעילה.. אבל אחרי זה הוא ביקש סליחה וחזרנו לדבר פה ושם באיי סי קיו.. ובקשר לשאלות שלך למטה... הוא אמר לי שהוא חולה בסרטן....ואני.. מצידי... למרות שזה נגמר רע.. ועוד הוא זה שפגע בי..... החלטתי שהוא עדיין חלק מהחיים שלי.. וחלק שמאוד אהבתי פעם.. ואני מנסה להיות איתו בקשר... מתקשרת פעם בשבוע ככה... הוא גם שולח הודעות.. עוד לא ממש התקשר.. אבל יותר חשוב לי שהבן אדם ירגיש טוב.. ושיצא מזה.. כי אני דואגת לו... אז כן.. אני כן הייתי מתקשרת אם הייתי מתגייסת או להיפך.. כדי סתם לדבר.. במיוחד כשאני יודעת שהתגברתי על הבן אדם.. כי אני יודעת שזה לא היה מעלה לי שום דבר בחזרה... וכמובן.. יש לי את הבובון שלי אני לא צריכה שזה יעלה משהו
אני אוהבת אותו כל כךךךךךךךךך

בתור אחת בעלת מנגנון הרס עצמי....

שפועל תמידית ואוטומטית. כן הייתי מתקשרת! בהצלחה בצבא..... ממשוחררת טרייה....

אקסים הם אנשים שפעם אהבתי

ואם אני סומכת על עצמי, אז חוץ מסקס, הם נשארו אחלה אנשים (אחרת לא הייתי מתאהבת בהם). אני שומרת על קשר (הדוק יותר או פחות) עם כל האקסים שכמובן מכירים את בן זוגי- וכולנו משפחה אחת גדולה מאושרת ולא קנאית. תיקון קטן- בד"כ החברות של האקסים שלי מבקשות שננתק קשר- לא נורא.

למעלה