say no more..

say no more..

תנועת החמאס יצאה בתרועות ניצחון, מייד עם היוודע תוצאות ההצבעה בכנסת. מושיר אל-מסרי, דובר התנועה בעזה, הגדיר את אישור הכנסת "הישג גדול של העם הפלשתיני וההתנגדות". "רק הם גרמו לאויב הציוני להרהר בעזיבה", אמר

ofir_y

New member
וזה שהם שמחו על תוכנית ההתנתקות,

זאת ראיה מוחצת לזה שתוכנית ההתנתקות היא "טעות" ? המטרה של תוכנית ההתנתקות לא לגרום לאף אחד אושר או שמחה, אלא לצאת מהשטחים ה"כבושים" ולהפריך את הלגיטימיות של הפיגועים.

cobainos

New member
מעניין לי את ה...

שישמחו,שיהיו עצובים..לא ממש אכפת לי.אני דואג לנו ולחיילים שלנו ולא למצב הרוח בשטחים.

cobainos

New member
ממש לא.אל תסיק מסקנות שגויות

הטרור לא ניצח אותנו אלא השכל כאן התבלט.באמת לא צריך לשמוח,גם,כמו שיוגב אמר,יקח עוד זמן עד שיתחילו וגם כי הייתי מעדיף הסכם. הטרור לא ניצח.מה שהוביל להתנתקות זאת הכרה בפאלשתינאים כעם שואף ריבונות ולא בכוחו של הטרור.

אתה באמת חושב שזה מעניין אותם

שממשלת ישראל מכירה בהם עכשיו כ"עם שואף ריבונות" ? אתה מרשה לי לגחך ? 90% מהם חושבים על ההתנתקות כעל הצעד הראשון בדרך לניצחון. מה שהחארות האלה חושבים עכשיו זה "יופי, נמשיך להרוג אותם, זה עובד" יותר מ1000 משפחות מהעם שלך עוזבים את הבתים שלהם בשביל החארות האלה. יותר מזה ... יש סכנה של מלחמת אחים .. אפילו אם הסיכוי למחמת אחים הוא קלוש ביותר .. אתה באמת חושב שבגלל החארות האלה שווה להסתכן ? נ.ב הבנתי שאתה לפני גיוס עכשיו, אני לא יודע מה אתה הולך להיות. אבל אני מקווה שיצא לך להסתובב קצת בכפרים ערבים כדי לראות שמעבר לזה שהם "מסכנים" הם גם חארות יותר ממה שאתה יכול לתאר לעצמך.

cobainos

New member
שוב אני אומר לך-לא אכפת לי

מה שהם חושבים. לא שווה להסתכן בשביל מלחמת אחים בלה בלה בלה...עדיף להיות במלחמה שם? מי שיכול לעורר מלחמת אחים זה נועם פדרמן וחבריו הפסיכופטים.הצבא שלנו אחיד וממושמע ומה שיהיה זה הפגנות אלימות ועצורים.אני מקווה שכל הכהניסטים יכנסו לכלא. חארות שמארות,לא אכפת לי.אני לא רוצה להיות איתם באותה מדינה וזהו.שתי מדינות לשני עמים

Guy Schlesnar

New member
גם בשבילנו זה ניצחון

קודם כל,הוצאנו את החיילים משם. כבר טוב. אחר כך,היחס מאירופה ישתנה לטובה. ולסיום,אם גם אחרי הקמת מדינה פלסטינית ימשיך הטרור,יש לנו לגיטימציה להתקיף חזרה,והאו"ם לא יכול לעשות כלום.

היחס מאירופה ישתנה לטובה???

אתה מוכן להסביר לי איפה אתה חי בדיוק? ב"נדמה-לי-לנד" או איתנו?? כ-ל העולם מצהיר שהצעד שאנחנו עוישם זהו צדע ראשון ועדיין הם ייראו אותנו כעם "כובש" ועדיין לא יכירו בירושלים כבירת ישראל. ההפף,ההינתקות (אם תהיה בכלל..) רק תגביר את הלחץ של העולם.. ואת הטרורויסטים שרואים עין בעין איך לחץ של 4 שנים מחליש אותנו.. הם רק מתחזקים ממהלכים כאילו..

אנשים אפשר לבקש טובה ובלי להעליב

אף אחד פה אם נכנסתם לפורום של לוד רמלה- תראו איזה ויכוחים יש שם על העיר העלבות וכדומה- תעשו לי טובה אל תגררו למצב שכזה זה יהרוס לגמרי את הפורום הזה- תאמינו לי שאכפת לי ממנה שתמנהל פה וחבל שזה יהרס תלן את זה לתשומת לבכם והצעהשלי תכנסו לפורום תראו על מה אני מדבר

cobainos

New member
זה כי המצב שם באמת על הפנים

המצב הסוציאלי\אקונומי\דראגי(סתם..מלא סמים בקיצר
) וכו'...פשוט לא עלינו.

למעלה