Scared of the Moon-פירוש?

• פותח הנושא NmNl
  • פורסם בתאריך

NmNl

New member
Scared of the Moon-פירוש?

זה שיר של מייקל שנחשפתי אליו רק לאחרונה! המלודיה ממש יפה והקול שלו ממש יפה שם, אבל הליריקס ממש עצוב ומטריד בניגוד למנגינה שנשמעת קצת כמו שיר ערש (?) אפילו קצת הזכיר לי את Little Susie איכשהו
יש מישהו שיודע על מה השיר? קראתי תיאוריות שונות באינטרנט שזה אולי על הילדות של מייקל עצמו וכו'..

http://www.youtube.com/watch?v=TZC0Y0U-r90&feature=related

abigaillovesmj

New member
שיר יפיפה ונושא טוב לדיון

השיר מופיע ב- ULTIMATE COLLECTION.

לי אישית אין מושג על מה הוא נכתב. באמת אם רק מקשיבים למוסיקה ולא למילים מקבלים את הרושם שזה שיר ערש אבל כשמקשיבים למילים מבינים שזה ממש לא כך. אני אוהבת את הניגודיות.

יש באמת כאלה שאומרים שמייקל מדבר על עצמו בשיר. שהפחד מהירח מקושר לפחד מהגעה של הלילה והתעללות שעבר. מהקטע הזה זה יכול להיות מקושר לג'וזף ואיך שהוא נהג להתעלל בהם. וזה באמת משהו שמייקל פחד ממנו כל חייו - גם בחייו הבוגרים.

מה דעתכם?

morigo

New member
אני עכשיו קוראת את הספר של פרנק קאסיו

והוא מתייחס שם לשיר הזה-הוא אמר שפעם אחת מייקל וברוק שילדס אכלו ארוחת ערב ביחד ובמהלכה ברוק סיפרה למייקל שאחותה מפחדת מהירח... וזאת ההשראה לשיר. אם אני אמצא את הקטע (בכל זאת, 446 עמודים...) אני אביא אותו

morigo

New member
מצאתי!

Another song I loved was called “Scared of the Moon,” which
would come out in Michael Jackson: The Ultimate Collection.
Michael told me that he wrote that track after having a dinner with Brooke Shields during which she told him that one of her half sisters was scared of the moon. He said, “Can you imagine? Being scared of the moon?"

abigaillovesmj

New member
מגניב!!!

airplain

New member
איפה זה ואיפה ליטל סוזי???????

לא מתקרב בכלל לליטל סוזי האלוהי!!!!!

לא במילים המצמררות, לא בלחן האלוהי ולא בעיבוד המרסק אותך לחתיכות

למעלה