SCARY

kfir number 1

New member
SCARY

לפני כמה זמן ראיתי את SCARY MOVIE 2 והם הצחיקו אותי עם פארודיה של מגרש השדים בכלל סרטי SCARY MOVIE מסתלבטים על סרטי אימה וזה מאוד מרענן אגב ראיתי לפני שבועים "יום אהבה קטלני" ולא נהנתי כמו שפעם נהנתי מסרט אימה לא יודע אולי העניין של הפוך על הפוך והחברה הטובה היא בעצם הרוצחת היא הרעה כבר מיצה את עצמו לא? צריך משהו פסיכיאטרי או פסיכולוגי שיהיה מעניין באמת ויבהיל ולא גוטיקה אני לא מתכוון לזה

elenwee

New member
קוראים לזה בעברית מת לצעוק

וזה לא רק מתבסס על סרטי אימה זה מדבסס גם על סרטים נוספים כמו המטריקס ו8 מייל (שהם בכלל לא סרטי אימה)

kfir number 1

New member
הלן

אני יודע שזה מבוסס על סרטים אחרים אבל פה זה פורום של סרטי אימה ואני רוצה להקדיש אותו רק על סרטי אימה ולא על סרטים אחרים אוקי?

kfir number 1

New member
ועוד משהו להלן

אני יודע שקוראין לכך מת לצחוק אבל בא לי לכתוב את זה באנגלית אסור לי?

Herzeleid

New member
מת לצעוק 3 מצחיק יותר מהשני..

יש שם פרודיות על מטריקס,8 מייל,סיינס,הצילצול[זה היה מצחיק !!],האחרים. ו"יום אהבה קטלני" חחח היה שם קטע שאיזו אחת שטפה ת'ראש שלה באסלה...זה היה משעשע..אממ באמת סרט לא משו ולא בכל סרט אימה יש ת'קטע שהבנאדם הטוב האחרון שחושדים בו הוא הרוצח באמת...וחוץ מזה גם אם זה יהיה הבנאדם שחשדו בו לאורך כל הסרט הרוצח אז מה יהיה מעניין בזה ?גם בזה אין אלמנט הפתעה או משו.... כשהייתי קטנה קראתי את "סמטת האימים" וכל הזמןןןןןן הבנאם הכי "טוב" שלא חשדו בו היה הרוצח.כמעט לא השתגעתי מרוב עצבים..תלשתי שיערות..מה לא חחח !!הקטע שבאמת מיצה ת'צמו בסרטי אימה זה ציצים בלונדיניות ומקלחות.זאת ממש נוסחה !תקוע במלא סרטים חח בע. ואם אתה רוצה מותחן פסיכולוגי ממ..מה עם דרקון אדום ושתיקת הכבשים?זה מעניין!!!

kfir number 1

New member
ארז

ארז אם היית עוקב אחרי היית רואה שממזמן אני מעריץ של שתיקת הכבשים ובמיוחד חניבעל לקטר כך שמה שאמרת על שתיקת הכבשים שהוא מותחן אימה פסיכולוגי לא רלונטי כי גיליתי אותו ממזמן ועל דקרון אדום וחיבעל לא אהבתי רק שתיקת הכבשים

Herzeleid

New member
!?!?

אוקיי אז תהרוג אותי שלא ידעתי את זה ושאני לא עוקבת אחרי כל הודעה שכל אחד כותב כאן... חוץ מזה איך אתה מעריץ את חניבעל לקטר אם לא אהבת 2/3 הסרטים? וארז?wtf?חחחח אני בת וזה לא השם שלי.

kfir number 1

New member
על חניבעל

אז לגבי חניבעל לקטר יש לי מילה אחת להגיד לך מטריף בסרט הראשון מ-1991 הופקינס עשה תפקיד חד פעמי שזיכה אותו באוסקר והוא הצחיק אותי והדהים אותי ונתן לי חומר למחשבה כולל ראייה אחרת לתעשיית הקולנוע בכללי. עכשיו לגבי 2 הסרטים "חניבעל" ו"דרקון אדום" שם הוא עדיין (הופקינס) מדהים אבל מה לעשות שזה לא שתיקת הכבשים לא היה ולא יהיה בחיים אולי בגלל גודי פוסטר אולי בגלל גונתן דמי הבמאי אולי בגלל שבדרך כלל המשכונים לא הכי טובים כמו הראשון כי הראשון בד"כ טוב יותר מכולם אבל אין ספק שהופקינס הוא שחקן מעולה ואת זה אף אחד לא יקח לו גם לא המשכונים כאלה. ולגבי השם שלך אני מצטער חשבתי שאת בת כי האיות שלך ההתחלתי היה HERZ אז חשבתי שאת בן ולזה אני מצטער להבא תבחרי ניק יותר מובן שאנשים לא התבלבלו

מאן... קח איזה ואליום ולך לישון...

באמת, שבדר"כ לא הייתי מגיבה - אבל הגזמת! מה פשר כל הביקורת הזו?! אנשים מגיבים לך בצורה נורמלית, מה אתה מתקיף אותם? זה פורום. אתה לא רוצה תגובות? תנאם למראה. ובכלל, מספיק להתלהב... רוב האנשים כאן יודעים לא פחות ממך על קולנוע... בחיי, המגלומניה חוגגת... אה כן - אני בת, ולא, אנלא באמת מגבת... שהכינוי לא יבלבל אותך...o_O

למעלה