Scheiße!

Coralulu182

New member
Scheiße! ../images/Emo93.gif

כן, זה השם של הרמיקס שליידי גאגא הפיקה במיוחד לתצוגה החדשה של מעצב האופנה טיירי מוגלר. הבמאית של בית האופנה של מוגלר אמרה: "השיר מאוד, מאוד עוצמתי, אך עדיין פופ באותו זמן. הוא באמת מדהים, כששמעתי אותו אמרתי 'זה מוגלר'. היא הכינה את הרמיקס במיוחד בשביל התצוגה."
זה רמיקס לשיר מתוך האלבום החדש, שמו הוא "Scheiße". בגרמנית, זה "חרא".
השיר עצמו אינו מכיל את הפזמון, אך ההפקה והאווירה הקצבית דומה לשיר המקורי באלבום החדש. טוב, למה אתם מחכים?! כנסו כדי לשמוע אותו! מה שמבדר אותי בכל העניין, שבשיר אלחנדרו ליידי גאגא החליטה לעשות מבטא שאני עדיין לא בטוחה אם הוא איטלקי או צרפתי, וברמיקס הזה היא החליטה להפתיע במבטא גרמני. אז כמו שאנחנו יודעים, The Fame Monster הופק בהשראת האוס-טכנו גרמני, והאמת הרמיקס הזה באמת נשמע ככה לכן יש לי הרגשה שרוב האלבום החדש הולך לשלב בתוכו אלקטרוניקה בסגנון אירופאי. ובדעה קצת יותר אישית, אני ממש אוהבת האוס-טכנו גרמני לכן אם זו תהיה אווירת האלבום אני אשמח. זה באמת מפתיע. אז אחרי ששמעתם את זה פעם, פעמיים, שלוש, או במקרה שלי 100 פעמים מאז שנכנסתי לגאגאדיילי, מה אתם חושבים על הרמיקס
איך אתם חושבים שהאלבום החדש יישמע
אני אישית אהבתי את הרמיקס מאוד, ואני לא יודעת איך הולך להישמע האלבום החדש. אני כן יכולה לומר שיש לי מושג כללי אחרי שקראתי על הכל כל-כך הרבה, אבל אף פעם אי אפשר להיות בטוחים. וגם, אנחנו נמצאים בשלב שבו אנחנו כל-כך כמהים לשמוע סוף סוף את הגאגא החדשה שלנו שפחות או יותר נתאהב בכל שנייה קטנה שהיא תפרסם מתוך איזה שיר...אבל בואו נשתדל לשמור על הציפיות שלנו, ונחכה עד לפברואר לסינגל החדש, ועד מאי לצאת האלבום כדי לדעת מה הסגנון שנקבל.
ולסיום, I don't speak German but I can if you like.

limors2

Active member
אחרי שמיעה אחת, אהבתי.

אחרי חצי שמיעה, אפילו. התחלתי לא בטוחה מה אני חושבת על זה וסיימתי בהתלהבות. לא הייתי רוצה אלבום אלקטרוני שלם, אבל לשיר אחד או 2 כאלה אני לא אתנגד בכלל! וממש מסקרן אותי לשמוע את גרסת האלבום של זה
!

LilyKat

New member
I don't speak German but I can if you like;}}

אהבתי. ואין לי כוח לפרט. עמכם הסליחה >:

Coralulu182

New member
כן ציינתי את זה, אני חושבת שזה בגלל שהיא

אומרת Mugler באיזשהו שלב. הרמיקס טוב, ואני מתה מציפייה לשמוע את השיר המקורי

Nens333

New member
חח... אני לא בדיוק מתעדכן על גאגא ממאקו...

אני גולש שם, ואם אני רואה כתבה על גאגא והיא מעניינת אני מעלה לפה...! בכל מקרה, תודה

למעלה