Scorpion

VooLKan

New member
Scorpion

אחרי איזה שבועיים של הפסקה מתלת המשכתי עם הפרוייקט הזה, הפעם אני עובד על הקומפוזיציה. אני הולך להוסיף עוד אובייקטים לסביבה אבל כל רעיון להוספה, שינוי וכו' יתקבל בברכה.

VooLKan

New member
אני רוצה קודם שהסביבה והפוזה שלו יהיו סופיים כולל זווית מצלמה ואז אני אתחיל לטקסטר.

eldarinn

New member
למה המצלמה כל כך באלכסון?

אולי כדאי לבוא בפוזיציה יותר מאחורה וליישר את התמונה.

VooLKan

New member
שיידינג

עזבתי כרגע הכול והתחלתי לעבוד של השיידר של הבחור, הכנסתי את עצמי פה לצרות צרורות מקווה שאני יעבור את זה בהצלחה, מה דעתכם?.

באופן כללי לעקרבים יש יותר ספקיולר

בכל האזורים אבל אני אשמח לראות את הרפרנס שבו אתה משתמש. מצד שינ השאלה היא גם למה אתה רוצה להגיע וכמה חשוב לך הריאליזם? הנה אחלה מקור לרפרנסים עקרביים: http://www.ub.ntnu.no/scorpion-files/gallery.php ותסתכל פה בשביל לבחון את הצורה שבה התאורה משתקפת בסוג דומה של עקרב: http://www.ub.ntnu.no/scorpion-files/b_oleaen.php

VooLKan

New member
עדכון

אתה צודק לגבי הספקיולר בומס שיפרתי אותו בעדכון הנוכחי. בקשר לרפרנס אין לי רק אחד יש לי מספר של תמונות אבל הכיוון שלי הוא שיידר של עקרב צהוב רגיל. בקשר לריאליזם, כן, אני שואף למשהו אמין כמה שיותר. ואגב תודה רבה על האתר הזה מלא בתמונות מאוד יעילות ומדליקות. אפשר לומר שאני דיי מרוצה מההתקדמות של החומר שלו.

h u s k y

New member
הספקולר שלך לא דומה לתמונה ישראל

שלך יותר ספוקלר של חומר sss משומן כזה, ושם הוא הרבה יותר חד, רואים שהוא מושפע גם מהאבמפ, תנסה לעשות רפלקציה מלאה ושים כמה cards לבנים מסביב, אחרי זה תנסה לעשות לה טיפה blur...

VooLKan

New member
שקיעה

עדכון נוסף, קובי עוד לא עבדתי על מה שציינת, אני עוד יעבוד על זה. מה דעתכם על הרינדור הנוכחי?, יש להתעלם מהאבנים המרחפות.

Tricksy Hobit

New member
קומפוזיציה אחרת

היי ישראל אני חושב שהקומפוזיציה הסופית או כיוון המצלמה לא משהו בעייני אולי אפ אתה רוצה ליצור ריאליזם תמדל או תיצור גם סביבה מתאימה לעקרב . זה לא נראה לי כרגע ... החלטה שלך

בעייני הרינדור הזה נראה רע. יותר

מדי קונטרסטיות וSSS שלא במקום. וזה לא הספקטרום שמתקבל בשקיעה, וזה בלי לדבר על זה שאין סיכוי שמישהו יבחין שהעקרב צהוב. לגבי הפוזיציה שבה העקרב נמצא: היא בעייתית בעייני. אני לא יודע מה אתה מנסה להראות אבל זאת לא פוזיציה של קרב ולא פוזיצית הליכה, זה איזה מישמש בין שניהם. הזנב של עקרב נורמלי לא מגיע לכזאת זווית, המפרקים שלו לא בנויים לכזה דבר. ההזזה לצדדים היא הרבה יותר קטנה ובעקרון נעשית לשמירת שיווי משקל, אם אתה מנסה ליצור ריאליזם אז נראה לי ששווה קצת לקרוא על האוביקט שלך. לגבי הקומפוזיציה הכללית, אני חושב שדוקא המצלמה מוצבת טוב, אם תתקן את העמידה של העקרב ותכוין נכון את הראיה שלנו דרך נקודת מגוז ברורה אני חושב שזה יכול לצאת לא רע בכלל.

VooLKan

New member
בומס

תודה על הביקורת אין לי למה לא להסכים במה שאמרת ואני כבר מודע לטעויות. למרות הייאוש מהעובדה שאני תקוע בשלב הזה כבר דיי הרבה זמן, אני אמשיך לעבוד על זה ויש לי רעיונות אחרים שאני אנסה.

VooLKan

New member
עדכון

כיוון חדש, החול והשמיים בתהליך ואני חושב על עוד כמה תוספות ושינויים כמו חול שיעוף סביבם. שתפו אותי במה אתם חושבים.

למעלה