screenshots!

ofer16

New member
screenshots!

מצורפת תמונה מהמנג´ר החדש. אחרי מאמצים רבים הצלחתי להשיג את הקובץ עם הSCREENSHOTS ומי שרוצה עוד שיפנה אליי באייסיקיו 116586461

ofer16

New member
נכון, יש מיליון אתרים

עם הקבצים האלה, אבל אם לא שמת לב, העומס עליהם עצום ובקושי אפשר להוריד אותם. אם מישהו לא הצליח להשיג את קובץ הסקרין שוטס או את קובץ סרטון ההדגמה, אני מוכן לשלוח לו אותם דרך האייסיקיו.

איזה יופי ככה רואים את המישחק?

אחי אין לי איסיקיו אתה יכול לעלות פה עוד תמונות מהמישחק? אם ככה רואים את המישחק זה טוב כי ויותר מציאותי שאפשר ליראות את התנועה של השחקנים על המיגרש

ofer16

New member
אני יכול

להעלות עוד כמה תמונות, אבל סה"כ יש 61 תמונות (!) ולא את כולן אני אוכל להעלות. גם באימייל אני לא יכול לשלוח את התמונות. בינתיים אני אעלה תמונה אחת עם כל הודעה שאני משאיר.

ofer16

New member
אין תמונות

של הטקטיקה ושל הוראות לשחקנים, אבל יש תמונות של נתוני השחקנים (ראול, ז´ארדל). בעיקר יש תמונות של מנוע המשחק ושל אפשרויות חדשות.

ofer16

New member
אני הורדתי

את התמונות (3.7mb) ואת סרט ההדגמה של מנוע המשחק (37mb) מאתר איסלנדי שכתובתו cm.simnet.is

system Rulz

New member
הורדתי

את הסרטון (תודה על הלינק) אבל אני לא יודע איזה סיומת צריך לעשות לסרטון?

ofer16

New member
הסרטון בא בסיומת

זיפ, ואתה צריך לעשות לו extract, והוא צריך לפעול. אם הוא לא פועל, תשנה את הסיומת שלו לmpeg, ואם הוא עדיין לא פועל, כנראה אין לך תוכנה מתאימה. אני משתמש בwindows media player. אתה יכול להוריד את התוכנה הזו מהאתר של מייקרוסופט.

system Rulz

New member
אצלי הוא

בא בלי סיומת בכלל... אבל עכשיו שיניתי את זה לZIP וזה עובד תודה

tomash11

New member
הורדתי את הסרטון...מוזר מאד

אני בכלל לא בטוח שאני אוהב את זה ככה... מישהו?

JRM

New member
מת על זה

גאוני, ענק, פנטסטי טוב התלהבתי אבל בכל זאת היום באמצע משחק...אני עם פיורנטינה נגד אודינזה בסריה B היה שער והיה כתוב פנטסטיק פליי ביי פיורנטינה קלאסיק גול וזה היה אחרי שראיתי את הסירטון וכל כך רציתי לראות את השער באותו רגע :) הרעיון עצמו מאד מאד טוב ואם אתה לא אוהב אותו אתה לא חייב לשחק עם זה זה כמו המסים שיש עכשיו אפשר רק את הכתוביות, אפשר את הכתוביות למטה עם הנתונים, עם הצוינים וכו´ אז בחדש יהיה אפשר לשחק בלי הדו מימד אם לא מוצא חן בעיניך אתה לא חייב

tomash11

New member
סבבה אז:)

הרעיון נחמד, הקטע הוא שהם כמו נקודות כאלה קטנות...טוב, אולי בגלל שהסרטון באיכות לא משהו אז זה נראה קצת מעפן כזה. היה לי משחק מחשב כזה פעם של כדורגל...שמזכיר את זה...באטארי הישן...אתה קוים ירוקים בהירים והקבוצה השניה קוים ירוקים כהים, ויש לך כדור שזה בעצם שלושה פיקסלים כאלה...וזה נראה ממש דומה לזה:)

KaZaM

New member
נראה לי שאני מעדיף את הכתוביות אבל

לפעמים נחמד לראות את המהלך ולא רק לקרוא אבל עדיין הם רק נקודות שזה די גרוע

zidane4444

New member
למההההההההההההההה????????

זה הכי יפה ככה שאתה יכול לראות את המהלכים שאתה עושה ולראות אם בכלל הם מבצעים את מה שאתה אומר להם כמו לצאת לאופסייד וכאלה וזה גם יותר טקטי ככה:))))) שלא תבינו לא נכון אני לא רוצה לראות את משחק כמו בטי סי אם אבל העיגולים יחד עם כתוביות זה גאוני

ליטן א

New member
אותי אישית הסירטון קצת איכזב.

מצד אחד, זה חביב מאוד, ובאמת נותן לנו אפשרות לראות את כל המהלכים ואת כל מה שקורה במשחק, ולא רק לדמיין אותם, אבל זה קצת איכזב אותי: מכל המהלכים שהיו שם, מהלכים שבאמת היו דומים לכדורגל טוב, היו אולי 2-3. היו שם המון טעויות אדירות של השוער, והמון מהלכים, ששחקנים בכירים לא היו בחיים עושים אותם - לדוגמא, השער השלישי שהם מראים לדוגמא - השוער בועט כדור שוער, מגיע לשחקן, שלוקח לו שעה להסתובב - להיות עם הפנים לשער (ולא עם הגב, כפי שהוא קיבל את הכדור), ורק אז הוא מוסר. אין שערים "בנגיעה אחת", חוץ מהנגיחות.. קצת איכזב אותי, אבל זה יכול לנבוע מסתם מהלכים שטותיים שבמקרה נכנסו לסרטון, למרות שבד"כ, בסירטוני פריוויו (preview), שמים את המהלכים הטובים ביותר שאפשר לקבל. שטויות כמו זאת שהשוער יוצא 25 מטר מהשער, והשחקן פשוט עובר אותו בקלילות, לא מתקבלות לי על הדעת.. אז או שהשוער גרוע, ואז אין לי בעיה עם זה, או שמשהו במנג´ר קצת דפוק.. לא יודע.. נראה.. אבל כפי שכבר אמרו קודם - אפשר פשוט לא לבחור באפשרות הזאת, ולא לראות את השערים..

JRM

New member
ראיתי בחיים הרבה שוערים שיוצאים

500 מטר מהשער... סתם לדוגמא...דווידוביץ´ מול ספרד... נכון, זה לא קורה המון, אבל זה קורה. אל תשכחו שזה עדיין לא גמור והם ימשיכו לשכלל את זה יש להם 4 חודשים וזה כבר יותר טוב מהכתוביות אפשר לראות, אמנם בכלליות אבל לראות, את המהלכים של הקבוצה ולמען האמת כמה פעמים ראית שערים בנגיעה אחת אצל קבוצות שהן לא מהדרג הכי בכיר, ואפילו אצלהן זה לא קורה כל משחק...אז אני לא מבין איך בעיניין של נגיעה אחת יש לך תלונות... אני מבטיח לך שאם תבנה קבוצה עם קישור שלכולם יש בו דיסישיון, פאסינג וקריאטיביטי גבוה אתה תראה שערים בנגיעה אחת חוץ מזה יש שם קטע של ארסנל מול אברטון ושחקן ארסנל מבקיע בוולה... ואהבתי דווקא את המציאותיות של השערים. הרבה שערים מהכנסות בצדדים יעני קרוסינג...כמובן שיש טעויות שוערים אבל זה מציאותי מאד, אתה רוצה להגיד לי ש2 השערים של לברקוזן לא היו מטעויות שוער? הרבה שערים נכבשים מטעויות של שוערים.

למעלה