SD 2GB ל TT3

rogalach

New member
SD 2GB ל TT3

אני קצת תקוע פה... קיבלתי כרטיס SD 2GB של SanDisk והפאלם שלי עוד לא החליט איך הוא מתייחס אל הכרטיס; מצד אחד, הוא מזהה אותו וב ZLauncher אני יכול לראות אותו, וכן ב Card Export אני מצליח לפתוח אותו. מצד שני, אני לא יכול לעשות עם הכרטיס שום פעולה בתוך המכשיר, כגון, להעביר קבצים מהפאלם לכרטיס או להקליט ישירות לתוכו, וגם ב Card Export אני יכול לפתוח אותו אבל לא יכול להעביר אליו שום דבר. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, ראיתי ש AYELET1 כתבה שהיא הצליחה לפתוח אותו, אשמח לקבל תשובה איך הצלחת, ואם יש למישהו אחר רעיון אני אשמח מאוד. יצוין שיש לי עוד כרטיס של 512MB שאיתו אני משתמש כרגיל. תודה ושיהיה לכולנו אחלה חיים!

rogalach

New member
גם את זה ראיתי וניסיתי

אם את כתבת את זה, אשמח אם תוכלי לעזור לי... הכל הלך לי בסדר עד השלב הבא: "שנה את שדה "Creator" ואת שדה "Type ID" כך שיתאימו לאלו של הקובץ FATFS.PRC", אין לי בכלל אפשרות לשנות את ה Creator או את ה Type ID אז אני נתקע שמה ולא יכול להמשיך... אשמח אם תעזרי לי ותהיי מבורכת אם תצליחי!!!! שיהיה יום נהדר!

rogalach

New member
אני חושב שזה אולי נתון לפתרון

את חושבת שאם אני אכניס את הקבצים לכרטיס דרך קורא כרטיסים ולא דרך ה Card Export, אני אוכל להשתמש בקבצים דרך הפאלם? כגון מוזיקה וכיו"ב...

rogalach

New member
תודה רבה!!! (בינתיים)

את השלב הזה עברנו אבל הבעיה היא שעכשיו שני הכרטיסים שלי הם על FAT ולא על FAT 32 וכיוון שא"א לאתחל דרך ה Card Export אז אני חייב את הקורא כרטיסים שלי אבל לצערי הוא לא עלי כרגע. אני מת כבר לאתחל את הכרטיס ולראות מה קורה!!!! בכל מקרה ממש ממש תודה לך!!! שיהיה יום נהדר לכולנו!

alonhzn

New member
בבקשה...

אל תבנה יותר מידי ציפיות... חצי מהאנשים שאני מכיר וניסו את זה לא הצליחו בסוף, למרות שאם אתה בנאדם אופטימי אולי תשמח לשמוע שחצי מהאנשים שאני מכיר וניסו את זה כן הצליחו!!! זה די תלוי בכרטיס זיכרון עצמו בסופו של דבר... אבל יש לי דרייבר נוסף בכל מקרה... אם לא יעבוד לך אז תגיד... אה, ואל תשכח להקפיד על אותיות גדולות או קטנות בשמות הקבצים!!!

alonhzn

New member
יש לך san disk ultra II ??

כי הם פשוט לא עובדים עם T3... למרות שיש לי רעיון נוסף איך עלול להיות סיכוי בכל-זאת... אם מישהו מעוניין לנסות למרות שזה סיכוי נמוך שיגיד..

T3 יכול לקרוא כרטיסי 2GB

אבל גם עם ה-PATCH של דמיטרי (שהוא חבר ואני משוחח איתו כמעט על ערב) לא ניתן לכתוב לכרטיס כזה (יכול להיות שיש כרטיסים שכן - אבל מרביתם לא) יש לי כרטיסים של Silicon Power בשתי מהירויות. משה

rogalach

New member
אני לא מבין מה קרה

סוף סוף הבאתי את הקורא כרטיסים אבל עכשיו כשאני מנסה לפרמט את הכרטיס לFAT32 אז הוא אומר לי "ל Windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול". מה עושים??? אשמח לקבל עזרה! תודה רבה

rogalach

New member
חזרתי אליך

אמרת שאם אני אסתבך אז לפנות אליך, שיש לך עוד איזה רעיון... אשמח לעזרה, תודה ולילה טוב!

alonhzn

New member
אכן כן...

תרשה לי להדביק קטע שהעתקתי מהאתר שלי.... שבלי שום קשר אני מציע לך לבדוק את הנושא הזה שם משום שהוספתי מעט מידע מנסיון של אחרים בנושא... שלא תחזור על אותן טעויות... בכל מקרה, הנה הקטע: עכשיו יש לפרמט את כרטיס הזיכרון ל FAT32 קודם כל חשוב לדעת שלא ניתן לעשות את זה מהפאלם אבל גם מסתבר שהשיטה הישנה של פירמוט בעזרת קורא כרטיסים מתוך windows גם לא טוב משום שהוא לא מפרמט בתקן המתאים לכן לא מובטחת תאימת מלאה אז מה עושים? פשוט משתמשים בתוכנה הרשמית לפרמוט כרטיסי זיכרון מסוג SD = Secure Digital ניתן להוריד אותה מהקישור הזה

rogalach

New member
לרגע אחד הרגשתי את ההצלחה!

אני כל כך מודה לך, נכנסתי ללינק ששלחת לי והכרטיס התקדם שלב נוסף; אם לפני כן לא יכולתי לשמוע בו מוזיקה אז עכשיו אני יכול(או יכולתי), בכל מקרה. ראיתי שבאתר שלך אתה מביא שמה שני קבצים לDRIVER גרסא ראשונה ושניה. התקנתי את הראשונה וזה עבד יותר טוב (יכולתי לשמוע מוזיקה) אבל עדיין לא יכולתי להקליט ישירות לתוך הכרטיס או להעתיק דברים מהפאלם לכרטיס אז אמרתי לעצמי שננסה את הDRIVER השני, והוא רק הרס לי. התקנתי אותו ופתאום חזרנו לאותו שלב אחורה, שהוא מזהה אותו אבל לא יותר מזה (א"א לשמוע מוזיקה), אז ניסיתי למחוק אותו כדי להתקין שוב את הראשון אבל לפתע אני לא יכול למחוק אותו בכלל, אז התקנתי גם את הראשון וזה לא עוזר, עכשיו אני לא יכול למחוק את שניהם. אני חשבתי שיש תקווה כיוון שאמרת באתר שלך שאם עושים HARD RESET אז זה מוחק וצריך להתקין מחדש, עשיתי HARD RESET אבל זה לא מחק לי! לסיכום, לרגע אחד הצלחתי ואז נפלתי חזרה... אגב באמת הצלחתי לפרמט אותו רק עם התוכנה שנתת לי. תודה. אשמח אם תוכל לעזור לי! יום טוב!

alonhzn

New member
עניתי לך כבר במסר אישי ששלחת...

תעדכן אותי בכל מקרה...

rogalach

New member
הצלחתי!!!

כל הכבוד לך, רק בזכותך... אז ככה, התקנתי את הדריבר הראשון ורק איתו זה עובד לי, אמנם לא עובד לגמרי, כמו שכבר אמרתי לך לפני כן, אבל אני יכול להשמיע בפאלם שירים דרכו ולראות תמונות שיש עליו וכל קובץ רגיל... מה שא"א לעשות זה: *להעתיק מהפאלם לכרטיס וההפך *כמ"כ לא הצלחתי להשתמש בכרטיס דרך ה Crad Export (בעוד שאני כן מצליח בכרטיס אחר שלי, כך שהבעיה היא לא בתוכנה), *חוץ מזה גם לא הצלחתי להקליט ישירות על הכרטיס אבל אני מניח שזה קשור לסעיף הראשון. חוץ מזה אני לא יודע מה עוד... בשבילי מוזיקה ותמונות זה העיקר אז ב"ה שלפחות זה הסתדר... אם אתה חושב על פתרון מסוים שיכול לאפשר לפאלם לתמוך בכרטיס לגמרי אשמח אם תעדכן אותי... בכל מקרה, תודה רבה רבה, עזרת לי מאוד!!!!! שתהיה לכולנו שבת נפלאה!

alonhzn

New member
כל הכבוד! אני שמח!

כבר נתקלתי בטענה הזאת שניתן בעצם להשתמש בכרטיס לכל דבר מלבד כתיבה לכרטיס... זה בדיוק מה שאתה מתאר. סה"כ זה לא כזה חיסרון גדול, הרי בסופו של דבר, אחרי שיש לך את הפאלם במשך זמן מה, אתה כבר לא מעביר דברים בין הכרטיס למכשיר... לכל יישום, שיר, סרט או מסמך יש את המקום שלו וזהו... אבל אני תמיד מחפש פתרונות חדשים! אם אני אמצא דרייבר יותר עדכני אני בהחלט אודיע... אגב, אני באמת ממליץ לך לנסות לעבוד עם התוכנה הזאת, היא חינמית בניגוד לcard export ובנוסף מאפשרת לך להעביר קבצים ישירות לזיכרון הפאלם! ולא רק לכרטיס.

rogalach

New member
תודה רבה

אני באמת מודה לך מכל הלב... אני מוריד את התוכנה הזו, אני אעדכן אותך מה אני יותר אוהב... שבת שלום!

למעלה