SD, CF או שרוול pcmcia

chaofix

New member
SD, CF או שרוול pcmcia

ברשותי 3950 חדש והשאלה שלי מה עדיף לרכוש שרוול הרחבה לכרטיסי CF בלבד או שרוול pcmcia או בכלל לרכות כרטיס SD? chaofix

לך על CF, כ-350 שקל

PCMCIA תקנה אך ורק אם: אתה צריך מודם של סלקום אתה צריך HD של 2 GB + לא משתלם לקנות PCMCIA הכל קיים ב-CF כבר (כמעט הכל)

chaofix

New member
אז למה...

המליצו לי בחנות ללכת על pcmcia? מה בעצם יש בpcmcia שאין ב cf?

rubik1

New member
אני דווקא הייתי ממליץ ללכת על ה..

PCMCIA מכיוון שתמיד תוכל לקנות מתאם בכ- 40 ש"ח לכרטיסי CF וכך תוכל להנות משתי העולמות.

ברמת המחירים של היום

בדקתי כרגע בפלונטר PCMCIA SLEEVE - 639 NIS CF SLEEVE - 290 NIS אין שום מניעה לקנות PCMCIA + מתאם (99 ש"ח) כפי שכתב קודמי. רק תחליט אם אתה צריך את זה קודם. יש לי כעשר תוספות שונות ב-CF בבית, לחלקן יש גרסת PCMCIA, אני מעדיף את ה-CF, הרבה יותר קטנה. לשני דברים אין גרסת CF בשלב זה Cellcom Wireless CDPD - Merlin Toshiba/Kingston 2GB/5GB Datapack ההחלטה הסופית - שלך. הבדל המחירים הוא 440 ש"ח - שזה מחירו של כרטיס 128 MB של CF ועוד נשארים לך 100 ש"ח.

chaofix

New member
ומה לגבי...

טלפון. כשקניתי את המכשיר השבוע, ראיתי מישהו אשר קנה, שרוול של GSM/GPRS והוא יכול פשוט להפוך את המכשיר לטלפון. אין אני אוהב את רשת סלקום, והמכשיר הוא קנה מתאים לרשת אורנג´. כל העולם הזה מאוד מורכב כיום. אם היתה כתבה המסבירה בדיוק את האפשרויות של כל שרוולי ההרחבה הקיימים בשוק, כולל מחירים והמלצות אני חושב שזה היה נהדר. הכוונה שלי היא, לעשות מעיין רשימה של השרוולים CF / PCMCIA ולהגיד מה ניתן בעצם להכניס לכל שרוול. אשמח מאוד לראות כזה דבר (כמובן נכון לישראל ולא לחו"ל) בעברית... chaofix

rubik1

New member
אתה לא צריך להיות מדוכא

דווקא יש אתר מאוד נחמד של compaq שבו אתה יכול למצוא הסברים ותמונות על כל ההתקנים "הרשימיים" שקיימים ל-IPAQ ואני גם חושב שאת רובם, אם לא כולם ניתן למצוא בארץ. (בהנדי, פלונטר וכו...) לגבי הטלפון אם אתה מעוניין אני יודע שהנדי מוכרים אותו (תפנה אליהם) רק שהמחיר הוא מאוד יקר בסביבות 3000 ש"ח לשיקולך, עד כמה שאני ראיתי ניתן לקנות את אותו השרוול בחו"ל בסביבות 400$ הקישור לאתר של קומפאק - http://www.compaq.com/products/handhelds/pocketpc/options/gps.html

chaofix

New member
תודה רבה

זה היה מהיר מאוד תודה רבה לכל מי שעזר. chaofix

אביעד11

New member
הנדי לוקחים 850 ש"ח על PCMIA

יכול להיות שהם באמת גובים מחיר הרבה יותר גבוהה מפלונטר משמעותית? או שהשרוול שלהם הוא יותר טוב? (מכין קפה למשל)

rubik

New member
מה, זה חדש לך????

(שהנדי גובים יותר,הרבה יותר)!!!!!

למעלה