"Search again - Never stop believing"

"Search again - Never stop believing" ../images/Emo23.gif

זה הלהיט החדש שלי שהמצאתי בשיא הלחץ כשחיפשתי כרטיסים הגיוניים להופעה! חח אני חייבת לציין שהSearch again הזה ממש נתן לי תקווה !!!! בשניה שנפתחה המכירה התחרפנתי בלחפש כרטיסים וכל פעם זה מצא לי כרטיסים נוראיים בשורה מיליון ולפעמים גם בצד אבל לא וויתרתי ! המשכתי לחפש ולחפש עד שקרה דברים נפלא (דבר נפלא שגרם לי התקף לב) מצאתי כרטיס .... איזור B כיסא 20 שורה......... A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נראה לי שרובכן כבר הספיקו לשמוע אותי מתחרפנת בטלפון ולא קולטת מה קרה לי !!!!! תודה אלוהים תודה תודה תודה ופשוט .. אין לי מילים .. תודה לכולכן שאתן מדהימות ....

maayan 2

New member
../images/Emo13.gifאני כל כך שמחה בשבילך../images/Emo140.gif

אמרתי לך אל תדאגי יהיה בסדר חחח
את יודעת במצביי לחץ כמו שיהיה לנו והייה לנו ... ואני יודעת שלך במיוחד .. בסופו שלל דבר קורה הבילתי יאמן ומכל הלחץ הזה יותר בסוף רק טוב .. אני כל כך מקווה שגם בשביל כולנו ישארו כרטיסים טובים ולא תמצאי אותנו בסופו של דבר בסוף האולם
אני ממש לא מקווה שזה יקרה.... אני רוצה מקום טוב באמצע שורה ראשונה
.. אני כל כך בלחץ עדיין מחכה שבן דוד שלי התקשר כבר ... לחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.. אני רוצה לדעת כבר איפה אני עומדת ומה אני הולכת לעשות
...

תודה מותקקקקק !!!

אני בטוחה שתמצאו כרטיסים מעולים רק אל תוותרו ותחפשו עוד ועוד עד שתמצאו משהו טוב !! יהיה ב-ס-ד-ר !!! העיקר שתהיו שם ותחוו הופעה של ווסטלייף !! זה משהו שאי אפשר לתארררררררררררררררררררר

rachelMcfadden

New member
יאא מעולה!!

אני הייתי בלוק C שורה 9 וראו די טוב... אז את תראי מעולה! איזה כיף לך מה זה תהני! אם את צריכה המלצה על מקום לישון בו בבירמינגהם, אז אני בכיף אמליץ על המקום שאני הייתי בו...

יאאאאא !

מגניב !!! וואו אם היית בבלוק C ושורה 9 וראית נפלא אני רק יכולה לדמיין איך אני אראה אעעעעעעעעע !!!!! אני אלון בלונדון :) אני אחפש טיסה+ מלון דרך חברת נסיעות.. תודה רבה !!!!

או מיי גאדדדדדדדדדדדד !!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הייתי אצל המשפחה שלי שפתאום הפלאפון צילצל !!! זו הייתה קרינה ! היא מספרת לי שנפתחה עוד הופעה בבירמינגהאם ב17 למאי (יום אחרי ההופעה שאני רכשתי כרטיס אליה), מרוב לחץ חזרתי מהר הבייתה והתחלתי להשתגע "לקנות עוד כרטיס או לא??" בסוף אמרתי אני אחפש כרטיס ואם אמצא משהו טוב אני אלך ואם לא אז לא.. קרינה אמרה שהיא תעזור ותחפש לי גם כרטיס ובמידה והיא תמצא משהו טוב היא תתקשר אליי... אחרי כמה דקות אני מקבלת טלפון מגברת קרינה שאומרת שהיא מצאה כרטיס טווווווווב !!!! Block B !!!!! Row A !!!!! Seat 20 !!!!! זה ב-ד-י-ו-ק אותם פרטים של הכרטיס שרכשתי ל16 למאי !! או מיי גאד !! 2 הופעות !! אותו גוש !! אותה שורה ! אותו כיסאאאאאאא !!!!!!!! זה לא נתפס !! מה הסיכויים ???? בירמינגהאם - 16 + 17 למאי - גוש ב' , שורה 1 , כיסא 20 !! קרינה תבורכי !!!!!!!!

rachelMcfadden

New member
וואיי איזה כיף לך! איך הייתי רוצה לנסוע שוב..

מזל טוב!!! ב"ה יום אחד נעשה באמת פורומית להופעה ... יהיה מה זה כיף:))

למעלה