searching for sugarman עכשיו ב"יאס"

Jflyaway

New member
searching for sugarman עכשיו ב"יאס"

כל אנשי הפורום שמכירים את אלבום המופת האולטרא נדיר של RODRIGUEZ משנת 1970 THE COLD FACT , ישמחו לשמוע שהסרט על סיפורו המוזר והמדהים מוקרן בימים אלו ביאס-דוקו
ל א ל פ ס פ ס !!
ומי שלא מכיר את האלבום של רודריגז (שאחד מהמפיקים שרואיינו בסרט הגדיר: "שאלת אם זה דומה לדילן? דילן לא מגרד אפילו את הכישרון של רודריגז") שיחפור, ומהר.

ושוב תודה לברמלאי שהעיר אותי וסיפר לי על קיומו של הסרט המרגש הזה, שהביא אותי לדמעות לקראת סופו

LadyG

New member
ואחרי הזכייה

באוסקר עבור הסרט הדוקומנטרי הטוב ביותר לשנת 2012 סיפורו המדהים שלך רודריגז הפך להיות נחלת הכלל.

כבוד ליס דוקו.

Barmelai

New member
כמה תהיות בעקבות ההצלחה של הסרט

בזמן אמת אפשר היה לספור על יד אחת את האנשים ששמעו את קולד פאקט. היום מליונים מכירים את השם רודריגז, אבל כמה מהם יסתפקו בסיפור ויעברו הלאה וכמה יטרחו להקשיב לאלבום? האם אלבום נשכח מ 1970 יהפוך לרב מכר ב 2013? האם THE COLD FACT כמו רודריגז, יזכה לתיקון? רודריגז בן השבעים משובץ לראשונה בחייו לפסטיבלים ברחבי העולם, בארה"ב, אנגליה וברצלונה. אותי מסקרן האם המוזיקה תתפוס קהל כמו הסרט. נחיה ונראה.

Jflyaway

New member
שמע.. זה שיש לפחות שני אנשים

מארצנו הנידחת, שהכירו את האלבום הזה הרבה לפני שמישהו חשב לעשות עליו סרט...(ואולי שלושה.. מודולו הרי לא באמת יודע איזה אלבומים יש לו)..... זה גם אומר משהו !
האם הוא יצליח או לא... לא יודע. האם קוראי הפורום יתאמצו להגיע לאלבום שאשכרה נוצר בתבנית הפורום הזה... ואפשר דרך איזה אתר הורדה ברשת או בלוג.... זה יותר מעניין אותי עכשיו מאשר אם יהיה קהל בברצלונה

Jflyaway

New member
מה זה? חפרת? אבל....הם כולם פורשים...

חוץ ממודה'לה שכמו שאמרתי - אינו יודע מה יש לו
ומהליידי שיש לה טעם טוב, והיא לא תדלג בעל סינגר-סונגרייטר ראוי שכזה.

LadyG

New member
תודה על המחמאה

אמרתי פה פעם שרודריגז הורג אותי ברכות.....

Barmelai

New member
נכון אבל הנחת המוצא שלי

היא שעל כל ניק שכותב, עשרה ניקים (חוץ משלו) קוראים.

LadyG

New member
זאת הנחת מוצא הגיונית

בתפוז דיברו פעם, שעל כל כותב פעיל ישנם 8 קוראים בסתר (כל הזכויות שמורות לי
).

מאז שיש אופציה לראות כמה קוראים קראו כל הודעה, אני חושבת שמדובר כנראה לפחות בעשרה (תלוי בנושא הפורום כמובן).

modulo1000

New member
זה ברור שהסרט עשה את הקאמבק

וזה ברור שלא כל מי שיצפה בסרט יעוט על האלבום
אבל לפי אופיו של רודריגז זה ממש לא משנה
אנשים מטבעם מציצנים ואוהבים את הסיפור המוזר
ופחות מתחברים לסוג המוזיקה שאנחנו אוהבים
למרות שאלבום קומוניקטיבי מלודי רך ומרגש וזה לא הקקה וצעקות שאנחנו בדרכ שומעים
אותי אישית הסיפור ריגש ושימח
כמו גם הסיפור של רוקי אריקסון
http://www.amazon.com/Youre-Gonna-Miss-Me-Erickson/dp/B000P0J060
שמבחינה מוזיקלית שאת ההשפעה שלו אפילו קשה לאמוד