Secured Credit Card

fnord0

New member
Secured Credit Card

אוקיי, אז בשביל למצוא חומוס טוב בניו-יורק עדיף לא לבנות על הפורום הזה, אבל אולי מישהו יכול להמליץ מהנסיון על חברה שתיתן לנו Secured Credit Card נורמלי? Capital One אמרו שהם לא מקבלים כרגע בקשות חדשות, וכל החברות שמצאנו באינטרנט נראות די מפוקפקות, בלשון המעטה. יש המלצות?

fnord0

New member
תודה טל ../images/Emo45.gif

Orchard באמת נראים קצת יותר זולים וקצת יותר רציניים מהשניים האחרים. שוב תודה על ההמלצה.

טל ר

New member
נדמה לי שהם לא נותנים אותו יותר

הי עדי, חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי Secured Card. בקישור כתוב שהם לא נותנים אותו יותר, וגם יש חוות דעת לא ממש אוהדות. גם ל-Orchard יש כמה וכמה חוות דעת עוינות למדי - כדאי לשקול אותן לפני שמגישים בקשה. הבעיה היא, כמובן, שמי שצריך Secured Card (כמוני למשל), לא יכול להרשות לעצמו להיות בררן. טל.

odedee

New member
בדוק פה.

האתר הזה מחזיק רשימות מעודכנות של המון כרטיסי האשראי מכל הסוגים. בדוק בטלפון לפני שאתה מחליט, כי לפחות במקרה של BOA הנתון שמוזכר באתר לא מדויק (ניתן לקבל לימיט של $500 עם פקדון של $100 בלבד). אני חושב שבמקרה של כרטיס secured יהיה לך הכי פשוט לעשות אותו דרך הבנק שלך - הבנק מחזיק בחשבון שלך ומכיר אותך כלקוח, בעוד שחברות אחרות לא מכירות אותך ויכולות רק לבדוק את הסטורית האשראי שלך (שהיא מן הסתם מצומצמת או לא קיימת). אם יש לך קצת ותק בבנק, ו(עוד יותר טוב) סכום כסף יפה בחשבון, שווה לנסות לבקש כרטיס רגיל ולא secured. לנו זה עבד.

fnord0

New member
תודה גם לך, אבל...

הבנק שלנו לא מציע כרטיסי אשראי Secured. כל הסיפור התחיל מזה שהפקיד בבנק הגיש עבורנו ברוב טובו בקשה לקבל כרטיס רגיל של הבנק, על בסיס זה שיש לנו כסף בבנק ועבודה טובה וכו', ולמרות זאת הבקשה נדחתה. בהנחה ש-Orchard יאשרו לנו כרטיס Secured (אין שום סיבה שלא), נראה לי שפשוט נשתמש בו פה ושם במשך כמה חודשים ואז נגיש שוב בקשה לכרטיס רגיל בתקווה שזה יעבוד. עבור הקניות השוטפות אפשר בין כה וכה להמשיך להשתמש בכרטיס ה-debit שקיבלנו מזמן, כך שתקרת האשראי לא ממש חשובה לנו. העיקר כרגע זה פשוט לייצר קצת תנועות ולהראות שהחשבונות עליהן משולמים בזמן. או שלא? וכמובן תודה על הקישור, שבוודאי יועיל ברגע שנחליט לבקש שוב כרטיס אשראי רגיל.

i n b a r i

New member
אני יוכלה להמלית על BANK OF AMERICA

זה בנק גדול, אבל עם סבלנות מקבלים, לנו לקח חצי שנה ובסוף לא אישרו לנו SECURED CARD הפקיד היה מופתע וכאות "מחאה" הגיש בקשה לCREDIT CARD והוא אושר אחרי שבוע...לך תבין....אז נכון, לא קיבלנו מה שרצינו, קיבלנו יותר טוב....

eSol

New member
Bank of America

מצטרף להמלצה על BOFA מעבר לסבלנות הרבה כלפי ALIENS ולעזרה שמקבלים בכל צעד (איך לעזאזל כותבים צ'ק, מה זה CD ושאר ירקות), הרי שהגישו בשמי בקשה לSECURE CARD ביום בו פתחתי חשבון.נדרשו כחודשיים עד לאישור הבקשה וקבלת הכרטיס.

PathGirl

New member
פתיחת חשבון בארה"ב - לפני הנסיעה

האם אפשר לפתוח מהארץ חשבון בארה"ב (לפני שמגיעים) דרך האינטרנט או טלפונית מול הבנק? אני נוסעת ל-6 חודשים ומעדיפה לעבוד עם חשבון אמריקאי ולא עם הישראלי אבל היות ואינני זכאית ל-SSN הבנתי שלא אוכל לקבל בארה"ב כרטיס אשראי, אז אולי בכל זאת אין טעם בחשבון אמריקאי? אשמח לקבל עצות. תודה מראש.

Avi19001

New member
אפשרי אבל .

אפשר לפתוח חשבון בנק דרך האינטרנט אבל למה ? כמו ברוב התשובות בעמוד הזה של הפורום , תלוי לאן את מגיעה ובאיזה בנק מדובר . ניתן לפתוח חשבון בנק ללא SSN , ולקבל כרטיס DEBIT , שישמש אותך כאילו ככרטיס אשראי (אם את לא מכירה את ההבדלים, תשאלי ) . חשבו ןבנק מקומי הרבה יותר נח מחשבון ישראלי וגם זול יותר - עדיפה עסקה בדולרים בארה"ב מתשלום עי" כרטיס אשראי בינלאומי וחיוב החשבון בשקלים בישראל . בהצלחה

bevit

New member
קשה אם לא בלתי אפשרי../images/Emo10.gif

לי יש גם אזרחות אמריקאית וגם SSN, ולמרות זאת, לא נתנו לי לפתוח חשבון בנק מקומי (DOMESTIC) לפני שבאתי לארה"ב. זאת הודות ל PATRIOT ACT והתקנות החדשות שהבנקים מחוייבים אלהם החל מינואר השנה. ובכל זאת, בהצלחה! יכול להיות שקיים סידור מיוחד לתיירים.

odedee

New member
אכן, בלתי אפשרי.

כחלק מהמלחמה בטרור ובהלבנת כספים, בנקים נדרשים לאמת את זהות הלקוח בזמן פתיחת החשבון. למיטב ידיעתי אין שום דרך לפתוח חשבון בלי להיות נוכח בסניף של הבנק. למרות שהסניף יכול להיות מחוץ לארה"ב - יש לא מעט בנקים אמריקאים עם סניפים בחו"ל. למשל ל-citibank יש סניף בארץ (אבל נדמה לי שהם כבר לא מוכנים לפתוח חשבונות ללקוחות פרטיים, אלא אם כן הם שינו מדיניות). בכל מקרה, בשביל מה לפתוח חשבון בארה"ב כשאתם עדיין בארץ? אין בזה שום יתרון, סתם עלולים לשלם בינתיים דמי ניהול חשבון. תגיעו לפה ותפתחו אז. ברוב הבנקים ישמחו לפתוח לכם חשבון גם אם אין לכם SSN. ואני מצטרף להמלצה על bank of america, למרות שיש לו סניפים רבים רק במערב ארה"ב, אני חושב שבחוף המזרחי הוא פחות נפוץ. אבל גם זה ישתנה בקרוב כי הם קנו לאחרונה בנק גדול בחוף המזרחי.

Avi19001

New member
קצת הסבר על מה שנאמר פה ...

מבלי SSN או TIN לא תוכלי לפתוח חשבון "מקומי" (זה השינוי המשמעותי מבחינת הבנקים וה patriot act ) . אבל , בשביל שהות של 6 חודשים אין לזה משמעות מבחינתך וברגע שתגיעי לארה"ב תוכלי לפתוח חשבון של תושב זר. מבחינת עמלות וכו' זה חשבון זהה לחשבון מקומי , ההבדל העקרוני מבחינת הבנק וה"שלטונות" הוא שאת חייבת לספק פרטים מזהים ממדינת המוצא שלך - משמע מספר ת.ז וכתובת בישראל (הכתובת למשלוח דואר יכולה להיות הכתובת המקומית שלך בארה"ב ולכן זה לא משנה מבחינתך ) . השוני היחיד הוא מבחינת מיסוי על רווחים שייוצרו בחשבון במידה ותשקיעי דרך הבנק - ולזה אין הרבה משמעות לשהייה של חצי שנה (בין היתר כי תצטרכי לשלם מס בישראל בכל מקרה) . עוד נקודה בקשר לבחירת הבנק. ללקוח שמגיע לתקופה קצרה יש אולי מערכת שיקולים שונה מאשר לרוב דרי הפורום שנמצאים פה לתקופות ארוכות . למשל , יש בנקים שנותנים 3 חודשים ראשונים פטור מעמלות - מבחינתך זה יתרון מצוין כי חצי מהשהות שלך תקבלי שירותי בנקאות בחינם . אם את לא משתמשת בשירותי בנקאות דרך האינטרנט ומעריכה שיהיו לך ביקורים רבים בסניף, אולי חשוב לך גם האם יש סניף קרוב למקום מגורייך / עבודה / לימודים. אם את עובדת הרבה שעות אולי כדאי לקחת בחשבון האם הסניף פתוח גם בימי שבת בבוקר . בכל מקרה , לקראת שהות של 6 חודשים לא הייתי משקיע את מרבית האנרגיה שלי בנושא הבנק . יותר חשוב איך לנצל את הזמן בצורה מיטבית . בהצלחה

joyspring

New member
מה מינימום Deposit כדי לפתוח חשבון?

מישהו יודע מהו המינימום deposit בכדי לפתוח חשבון של אזרח זר? ומהו מינימום account balance כדי שהחשבון יישאר פתוח (אם יש דבר כזה בכלל)? למשל, ב BofA?

kit k@t

New member
גם אני ממליצה עליו :)

אני, שהייתי בת 17, קיבלתי מהם אפילו כרטיס אשראי... אין לי מושג למה, אבל החלטתי לא לשאול. קאט

PathGirl

New member
האם למישהו יש ניסיון

האם למישהו יש ניסיון עם בנק בשם Washington Mutual?

doronf65

New member
מנהל
כן, זה בנק גדול ומוכר, יש לו

די הרבה סניפים, אני ממליץ על free checking account, שהוא חשבון ללא עמלות ודמי ניהול חשבון. אין להם כרטיס אשראי שלהם, הם מפנים את הבקשה שלך לויזה, ואז מנופק כרטיס ויזה שיש עליו את הלוגו של הבנק. זה חיסרון, כי אז את לא יכולה להתמקח עם הבנק בנושא ולהפעיל את העובדה שבאת עם כסף, כי הם אומרים לך שזה לא תלוי בהם. הם לא ליברלים במיוחד בנושא, ואם היה לי שיקול עכשו, הייתי הולך על בנק אוף אמריקה כמו שהמליצו פה. סה"כ הם בסדר גמור.

PathGirl

New member
תודה דורון, ועוד כמה שאלות...

כן, ראיתי את ה - free checking account באתר האינטרנט שלהם. האם אין כאן איזה קאץ'? איך זה שזה בחינם? והאם באופן אוטומטי אקבל Debit Card? כי הבנתי מחברי הפורום שלקבל credit card אמיתי יהיה בלתי אפשרי בשלב זה.

doronf65

New member
מנהל
אין קאצ'...

יש הרבה בנקים שעושים את זה. יש כאלה שמבקשים לראות משכורת ואז נותנים פטור מדמי ניהול, נדמה לי ש- WAMU ביקשו שבחיסכון יהיה 400$ או שנעשה הוראת קבע של 25$ לחשבון חיסכון. תפתחו גם חשבון חיסכון - פה זה כמו חשבון רגיל, לא כסף מוקפא או משהו. פשוט חשבון ה- checking הוא זה שמקבל את ההורדות השוטפות וממנו נמשכים הצ'קים. וחשבון ה- saving צובר ריבית. דביט קארד - מקבלים מייד. אין בעיה. תזמינו גם צ'קים, 150 יחידות בכ- 14$, וזה מספיק לשנים. קרדיט קארד: חשוב מאוד שתתחילו לצבור קרדיט היסטורי כמה שיותר מהר. אפשר לקבל, אבל זה יהיה secured - כלומר קודם תפקידי 300$ ואז תקבלי כרטיס עם גג ל- 300$. הם כאילו רוצים שקודם תשלמי ואז יתנו לך. זה לא נורא - זה לא שהכסף הולך לאיבוד - את שמה אותו בחשבון חיסכון (זה כבר חשבון שלישי... והוא נקראה CD ACCOUNT) והוא נושא ריבית. הכי נוח - בקשי את הפלאייר עבור secured credit card בבנק. העניין הוא שזה נעשה ע"י משלוח צ'ק, אז תזמינו צ'קים, חכו שהם יגיעו, ואז תגישו בקשה ל- secured.

למעלה