see emily play שיר ענק שמדבר על ילדים שאוהבים מרק אבל הגננות שלהם לא מרשות להם לאכול יותר מדי.
ב בוסטון האלופה New member 29/8/05 #1 see emily play שיר ענק שמדבר על ילדים שאוהבים מרק אבל הגננות שלהם לא מרשות להם לאכול יותר מדי.
צ ציףציף1000 New member 29/8/05 #2 תאוריה מעניינת. בעוד כמה ימים, שנגיע לדיון בשיר במסגרת פרוייקט השירים, נשמח אם תפתח את התאוריה ליותר ממשפט אחד.
תאוריה מעניינת. בעוד כמה ימים, שנגיע לדיון בשיר במסגרת פרוייקט השירים, נשמח אם תפתח את התאוריה ליותר ממשפט אחד.
D drummer is in the ho New member 29/8/05 #3 על מה מתבסס הפירוש הזה?? תאוריה מוזרה טיפה אני ישמח אפ תסביר את עצמך
O One Echoe New member 29/8/05 #4 הקשבתי לשיר, ועקבתי אחר המילים בהתאם לתיאוריה שלך ולא הגעתי אפילו להבנה אחת, אני ממש אבל ממש אשמח אם תסביר.
הקשבתי לשיר, ועקבתי אחר המילים בהתאם לתיאוריה שלך ולא הגעתי אפילו להבנה אחת, אני ממש אבל ממש אשמח אם תסביר.
ב בוסטון האלופה New member 29/8/05 #6 10 השירים הטובים ביותר לא לפי דירוג the happiest days of our lives comfortably numb wish you were here shine on you crazy diamond echoes money the great gig in the sky eclipse breath atom heart mother
10 השירים הטובים ביותר לא לפי דירוג the happiest days of our lives comfortably numb wish you were here shine on you crazy diamond echoes money the great gig in the sky eclipse breath atom heart mother
צ ציףציף1000 New member 29/8/05 #7 זריקת שמות ללא דיון בשירים לא ממש מקדמת אותנו. שמא תסביר מדוע אלו לדעתך השירים הטובים ביותר? או שמא זו בדיחה נוסח see emily play, שהעלית אתמול?
זריקת שמות ללא דיון בשירים לא ממש מקדמת אותנו. שמא תסביר מדוע אלו לדעתך השירים הטובים ביותר? או שמא זו בדיחה נוסח see emily play, שהעלית אתמול?
ב בוסטון האלופה New member 29/8/05 #8 לא בדיחה.. מה אני אתחיל להיות פילוסוף ולהגיד למה אני אוהב את זה??..הם פשוט הכי טובים