See Emmily Play

shiranita38

New member
See Emmily Play

מאיזה אלבום לקוח השיר הזה, אם בכלל? יכול להיות שזה שיר הלקוח מאחד הפסקולים לסרטים שהם עשו?

oribarak

New member
אם אני לא טועה זה מהחלילן

piper at the gates of dawn, ולא זה לא מפסקולים.

הוא לא מופיע באף אלבום אולפן.

אבל אם אני לא טועה, הוא יצא באלבום Relics, שהוא אוסף סינגלים מהשנים המוקדמות של הלהקה [שוב, תקנו אותי אם אני לא מדייקת].

weird dust

New member
השיר הוא סינגל

בפייפר לא יצאו רוב הסינגלים הטובים של הלהקה מאותה תקופה כמו סי אמילי, תפוחים ותפוזים וארנולד ליין. לעומת זאת יצאו כמה שירים טובים אחרים. סי אמילי יצא בכמה אלבומי אוסף: 1970 - Masters of Rock 1971 - Relics 1983 - Works 1992 - Shine On 1997 - 1967: The First Three Singles (ממליץ עליו בחום) 2001 - Echoes: The Best of Pink Floyd

melancholy man

New member
SEE EMILY PLAY

אחד השירים שאני הכי אוהב של פינק פלויד והשיר שחיבר אותי לתקופה של בארט (שהיום אני חושב שהיא אולי הטובה בהיסטוריה של הלהקה). השיר יצא כסינגל ולא היה אמור להיות חלק מאלבום אולפן כלשהו, הוא היה גם הלהיט הכי גדול של פינק פלויד בתקופת בארט, כשהיגיע למקום השישי במצעדים (ואף הפך ללהיט שוב, בביצועו של דיוויד בואי באמצע שנות השבעים). ניתן למצוא את השיר באלבומי האוסף: Relics, works, Echoes ובקופסא הנוראית Shine on. כמו בעוד מספר אוספים זניחים יותר.

One Echoe

New member
אכן שיר מדהים,

אגב, הסרטון שלו מאוד מאוד משעשע
(פרומו לטלווזיה, אם אני לא טועה...אבל אני בטח טועה). ו...מישהו אולי יוכל לאמת לי שלפלויד יש 14 אלבומים? בלי אוספים, סרטים, והופעות.

GingerBread Man

New member
לא בדיוק 14

The Piper at the Gates of Dawn A Saucerful of Secrets Ummagumma atom heart mother meddle obscured by clouds the dark side of the moon wish you were here animals the wall the final cut a momentary lapse of reason the division bell 13 לפי ספירה שלי

One Echoe

New member
אוקי...אני לא אתחיל

לנסות להיזכר מה לא שמת, אז אני אשים כל מה שאני זוכר, ואני אספור. וויש יו דארק סייד החומה אומגמה מידל פייפר אטום הארט מאדר דויז'ן באל ממורי לאפס אוף ריזן מור אובסכרד ביי דכלאודס סכרפול אוף סיכריטס אנימאלס פיינל קאט 14
שכחת את mor...

One Echoe

New member
אממ...מה?

בכל מקרה, אזמה אם זה פסקול, זה עדיין אלבום. זה כמו אובסכרד ביי קלאודס.

מה לגבי הסרטים האלו?

מישהו ראה את שני הסרטים האלו? (more ושל-obscured)האם הם טובים כמו הפסקולים עצמם, קשורים איכשהו ליצירה של הפלויד? ועוד שאלה למביני עיניין- איך הלהקה הגיעה לסרטים האלו (כולל ZABRISKIE POINT)? תודה וליל מנוחה לכל המשפחה

One Echoe

New member
אז ככה...

לפי מה שאני הבנתי בשנות ה60-70, הרבה להקות עשו פסקולים לסרטים... ולפלויד הייתה תקופה שהיא עשתה כמה פסקולים... את הסרטים עדיין לא ראיתי, אבל לפי מה שהבנתי רובם נחלו בכישלון...

s h e k e l

New member
לפי מה שהבנתי

הוא היה בpiper, אבל כשהוציאו את פייפר בהוצאה מחודשת על דיסקים\אנלא יודע מה, הורידו את השיר הזה ושמו במקומו את Bike ועוד שיר שאני לא זוכר כרגע. bike שיר מצוין לדעתי!

tziftzifit

New member
no

See Emily Play was not on the original, British, edition of Piper. Bike was on the album. But the US edition of the album was different: Bike was taken out; they may have added SEP. I believe I wrote about it in the "discography" section, regarding Piper. If not, it needs to be added. Please check there. Today, all editions of Piper, all over the world, are the same as the original version: with Bike, without SEP. Bike is indeed a fantastic song.​

למעלה