SEGA AGES סיקור קצרצר

gilsasson

New member
SEGA AGES סיקור קצרצר

סדרת סגה אייג'ס היא סדרה של משחקים קלאסיים ממכונות הארקייד שהצליחו בגדול ובסגה חשבו על הרעיון להחזיר את המשחקים הגדולים האלה בגירסאות מחודשות לפלייסטיישן2. בכללי מה שעשו בסגה זה לקחת את המשחקים, להפוך אותם ל-3D, חידוש המוזיקה והוספת אובייקטים קטנים ומסויימים לשיפר האוירה. מי שגדל בשנות ה-80 ותחילת שנות התשעים או מי שמתעניין במשחקים ישנים בוודאי יזהה את משחקי הנוסטלגיה האלו. להלן המשחקים של הסדרה: Virtua Fighter 2 After Burner II Fist of the North Star Outrun Golden Axe Bare Knuckle Gain Ground Decathlete Collection Virtua Racing Monaco GP Fantasy Zone Alien Syndrome Space Harrier Columns Fantasy Zone אני השגתי 2 מהמשחקים של הסדרה הזאת אני רוצה לתת עליהם סיקור קצרצר. גולדן אקס המשחק מאכזב ביותר. המשחק בגרסת הארקייד הישן היה כל כך יפה ואיכותי והחידוש כל כך גרוע. התלת מימד והצבעים החדשים לא מתאימים, הסאונד אולי טיפה יותר טוב אבל עדיין גרוע, השליטה קשה ורגישה מאד ולא מתאימה. פשוט חבל על המשחק. לא מומלץ!! אאוט רן משחק פיצוץ! שיפור ענק של תמונה ורקע, שיפור מוזיקה, הוספת גרסת RIVAL, אופציות נוספות בתפריט, שליטה קלה ונוחה. הפיכת המשחק לתלת מימד רק שיפרה. מומלץ בחום! זהו!

Matrix man

New member
מאיפה השגת?

לא מצאתי בארץ את הגולדן אקס למרות שחיפשתי בנרות..

AxBattler

New member
ומה עם Bare Knuckle?

(או STREETS OF RAGE) לא רק שהוא עדיין לא יצא, אין לו אפילו תאריך יציאה משוער..
ומאיפה באמת השגת? הורדת אותם או קנית?

gilsasson

New member
לא שיחקתי בזה..

אני הורדתי וצרבתי. לא ניראה לי שהם ניתנים למכירה בארץ בכלל. אני יכול לנסות להוריד את זה ולתת דיווח. אם יש לך את הרום של בייר נקל הרגיל אז אשמח אם תשלח לי אותו.

למעלה