הייה ממוקד יותר
לא ברור לי איזה חלק מהתהליך לא ברור לך; התהליך כולו מורכב מכמה שלבים שרק אחד מהם מורכב: * חיבור הלקוח לשרת מאזין * פתיחת הקובץ ע"י הלקוח ושליחתו במנות קצובות לשרת * סגירת הקובץ והתקשורת בסיום השליחה השלב המורכב הוא שליחת הקובץ בצורה בה ידע השרת מתי הוא מתחיל ומתי הוא מסיים לקבל את הקובץ. תוכל לבנות מיני-פרוטוקול פשוט אשר בו מוגדרת ההודעה הראשונה מהלקוח לשרת כהודעה המכילה אינפורמציה על הקובץ הנשלח: גודלו, מס' המנות שישלחו, שמו המלא ואולי עוד פרטים שתראה לנכון ליידע בהם את השרת. באיזו דרך שלא תבחר שליחת הנתונים מתבצעת ע"י הלקוח בפרוצדורה SendData וקבלתם מתבצעת ע"י השרת באירוע DataArrival. השליחה תתבצע במנות בגודל קבוע: הכרז על Buffer בגודל מסויים (נניח 2048 בייט) ובלולאה קרא אליו את מנת הנתונים הבאה מהקובץ ושלח. הלולאה תסתיים כשיסתיים הקובץ (וכך מן הסתם המנה האחרונה תהייה קטנה מהקודמות... הסיכוי שגודלו של הקובץ מתחלק בדיוק בגודל ה-Buffer אינו גדול). אני מקווה שכעת ה דברים ברורים קצת יותר. בקשר לקריאה\כתיבה לקבצים תוכל להעזר באינספור דוגמאות באינטרנט; כנ"ל לגבי ביצוע התקשורת בין המחשבים. באשר לשאר -- אני מניח שהייתי ברור מספיק.