Seria A מח' 3

borat1

New member
Seria A מח' 3

המפגש המסקרן בין יובה ואינטר, המכונה "דרבי ד'איטליה", יפתח את המחזור ממנו נוכל להנות עם צאת הצום (מי שלא יתחבר לשידור מהאינטרנט, יאלץ לחכות עד למחצית השנייה כדי להצטרף למשחק בספורט 5). מיד לאחר מיכן, נאפולי תארח את אטלאנטה בביתה ומילאן תצא לטורינו כאשר קאקה עשוי לעשות בכורה מחודשת.

בראשון נקבל את הדרבי של ג'נואה שתמיד מבטיח ומקיים צבע רב ביציעים ואווירה ייחודית. המחזור ייסגר בשני כאשר רומא תקווה להמשיך את תנופתה החיובית בטארדיני מול פארמה.

יום שבת:
19:00 אינטר-יובנטוס :: ג'וזפה מאצה (סן סירו) - ישיר בספורט 5
21:45 נאפולי-אטאלנטה :: סן פאולו
21:45 טורינו-מילאן :: אולמפיקו (טורינו) - ישיר בחמש פלוס לייב

יום ראשון:
13:30 פיורנטינה-קליארי :: ארטמיו פראנקי - ישיר בספורט 1
16:00 הלאס ורונה-סאסואולו :: בנטגודי
16:00 לאציו-קייבו :: אולימפיקו (רומא) - ישיר בספורט 2
16:00 ליבורנו-קטאניה :: ארמנדו פיקי
16:00 אודינזה-בולוניה :: פריולי
21:45 סמפדוריה-ג'נואה :: לואיג'י פראריס

יום שני:
21:45 פארמה-רומא :: אניו טארדיני

רז 1978

New member
איזה אכזרי זה

שהמשחק בין אינטר ליובה מתחיל שהצום עוד לא נגמר

חבל שהמשחק לא מתחיל מחר ב 21:45 או חבל שהמשחק לא ביום ראשון

אבל הפתיעו ושידרו את המחצית השנייה

borat1

New member
וידאל מדהים

יש חלוצים באירופה שלא יכולים להשתלט ככה על כדור בנגיעה ולבעוט אותו בנגיעה השנייה לרשת בכזו דיוק.

לאינטר יש בעל בית על הקווים. יובה לא תטייל העונה.

afc2

New member
כדי לתת פייט אמיתי היא חייבת את מיליטו

מרגע שנפצע אינטר, שהייתה עם אותו מספר נקודות כמו נאפולי ו-3 נק' מתחת ליובנטוס, החלה להתרסק.

בלעדיו הם אפילו בלי הליגה האירופאית וזה עצוב לאימפריה בממדים כאלו.

the red king

New member
נראה לי שקבוצה שזקוקה נואשות לשחקן ש..

נושק ל-40 מצבה בכי רע...

חבל שהם לא ניצחו היום אבל. הגיע להם.

afc2

New member
נושק ל-40?

דייגו מיליטו בן 34... לא צעיר, אך בהחלט לא נושק ל-40. אל תקרא לו לפרוש ואל תקרא לקבוצה שלו מסכנה.

אם שחקנים משחקים היום עד גיל מאוד מבוגר, הוא יכול לתת שנתיים-שלוש.

אינטר כמו ליברפול זכתה בליגת האלופות, מתרחקת מאירופה ויכולה להתרכז אך ורק בליגה. יכולת כמו אתמול, למרות התיקו, לא תספיק לאליפות.

the red king

New member
על זה שזכתה באלופות בהחלט מגיע לה את כל הכבוד

במיוחד על זה שעצרה את ברצלונה בדרך.

ואני ממש שלא תבין בעד ששחקנים מבוגרים יפרשו. נהפוך הוא.

הקבוצה עצמה - כמו כל הליגה האיטלקית - שחקנים בינוניים שאיכשהו מפיקים מעצמם ממש הרבה. בין אם בקבוצות או בנבחרת.

somone141

New member
אם אינטר תמשיך לשחק ככה

כמו בחצי השני, אני אופטימי מאוד. הנעת כדור נהדרת, הרבה הצטרפות של שחקנים להתקפה, משחק נחוש ולוחמני. טביעת האצבע של מצארי מורגשת בכל רגע ורגע במשחק של הנראזורי. במקומו הייתי עולה עם איקרדי יחד עם פלאסיו בהתקפה, הילד מוכשר מאוד וזקוק ליותר דקות משחק. ריקי בבישול יפה ובכלל, פתיחת עונה טובה שלו, אם מישהו יכול לממש את הפוטנציאל שלו, זה מצארי שכבר הוציא הרבה משחקנים בינוניים יותר בנאפולי. לאינטר אין סגל גדול, הרבה שאריות שהתקבצו להם יחדיו בקבוצה אחת, לכן אני נותר פאסימי. אולי הישועה תגיע מהבעלים החדשים, שסוף סוף יגאל אותנו מייסורי מאסימו מוראטי ובניו.

itzikon5352106

New member
אוי מילאן איזה מזל יש לך

פיגרה 0-2 בטורינו אבל מונטארי בדקה ה-87 ופנדל של בלאטואלי בתוספת הזמן הביאו לה נקודה

zה ani

New member
נראה לי שמילאן שברו איזה שיא עולמי בכמות פנדל

פנדלים שהם קיבלו בחצי העונה האחרונה ( פלוס 3 משחקים השנה ) מאז בואו של באלוטלי בינואר,הם (הכוונה לבאלוטלי) רק בועטים פנדלים,והאמת שחצי מהפנדלים שגויים

borat1

New member
אתה יכול לגבות את זה בעובדות

או שאתה כרגיל מקשקש ומטריל?

zה ani

New member
את מה לגבות?את זה שמילאן מקבלת מיליון פנדלים?

ומרביתם שערורייתים?הצחקתיני אתה והליגה המכורה שלך

ואלמלא הפנדל השערורייתים נגד סמפדוריה במחזור הסיום במאי האחרון בפיגור 0-1 בדקה ה 85, מילאן שלך לא בליגת האלופות השנה

אם אני מקשקש ובטח אם אני טרול אל תקרא אותי ובטח אל תגיב לי,שלום ולא להתראות

מהניסיון שלי עם טרולים (לא אתה
)

הלוואי והסדר שבו אתה לא קורא אותם ומגיב להם היה פותר את הבעיה, הבעיה שהם לא יפסיקו לקרוא אותך ולהגיב לך.

nyr1994

New member
לא אשכח את הכותרות הזועקות בתשקורת הרדודה

שלנו אחרי הזוועה הזאת:"דרמה" "דרמה"

לא פחות מזעזע מה"דרמה" עצמה

למעלה