!?seriously

רעוּת

New member
!?seriously

There are some, some who give blood" I give love "I give (אז תגידי שאת מפחדת ממחטים ולא רוצה לתרום דם. סבבה, אני יכולה להבין את הפוביה. אבל "i give love"? סיריוסלי? זה לא יציל מי שזקוק למנת דם, ובאופן כללי, זה קיטשי ברמות.) Soon, before the sun" Before the sun begins to rise I know that I, I must give "So that I, I can live (האלטרואיזם כביכול של "i must give so i can live" |סטיקרלהתנדבותלמטרותשקרכלשהו| לא מסתדר לי עם כל החוסר-צניעות הזה של לרוץ ולדווח על זה לכל העולם
זה נשמע לא אמין, קיטשי, ומתייפייף.)
.

לא נכון, זה השיר היחיד שאהבתי שם ../images/Emo46.gif

יש לו אקורדים מגניבים. וכן, הוא קצת ונוס. יחי ונוס.

רעוּת

New member
עזבו אתכם מטורי,

תקשיבו לחדש של רונה. הוא מהמם. וצילק את נפשי
.

avivs

New member
רונה מרגיזה אותי.

לא אוהב את השירה שלה, לא אוהב את המילים. כל המוזיקה שלה זה טקס יום הזיכרון אחד ארוך.

אהבתי את האלבום הראשון שלה

את האחרון לא שמעתי ככה שאין לי על מה לדבר. השני היה בינוני.

noosh

New member
ככה הרגשתי בהתחלה

(בנוגע לראשון ולשני, גם אינ לא הקשבתי לאחרון). אבל אז זה השתנה ואהבתי את השני יותר מאת הראשון, הוא מרגיש מגובש יותר ופחות מפוזר (אני אוהבת את הפיזור שיש באלבומי בכורה לרוב, אבל אצל רונה זה עובד פחות לדעתי). מצד שני, אני לא יודעת, אני פחות מתייחסת אליה לפי אלבומים. אולי כי הכרתי אותה בהופעות.

רעוּת

New member
זה לא באמת שמח ../images/Emo16.gif

תחפשי את הסאב-טקסט, זה בעצם שיר ציני ואפל
.

yo25

New member
ניתוח בשני שקל וחצי ל GIVE...

טוב אני הולך ממש לקשקש עכשיו , אבל זה בד"כ מה שקורה כשמנסים לתת משמעויות לשירים...אז יש לי תחושה שהיא לא מתכוונת כאן ל"לתרום דם" . כמו שהיא אומרת בראיון : TA: Well, I guess it’s the polar opposite of the vampire concept, where you don’t need to take from somebody, but… there’s a fine line in giving, and… being a watercolour that just runs off a canvas, where you give… so much that you don’t allow people to give back כל השיר מלווה באווירה ערפדית , מרמז על כך הקטע של "לפני שמגיעה השמש היא חייבת לתת כדי להמשיך לחיות" . הקבלה לערפד שחייב לקחת בלילה כדי להתקיים. ויש אנשים שנותנים בצורה לא נכונה , הם מוכנים להקריב את עצמם ולתת את כל כולם , את הדם שלהם בשביל אחרים אבל הנתינה הזאת היא לא באמת מועילה כי ברגע שהם עושים את זה אולי לא ישאר להם שום דבר אחר לתת והם גם לא פתוחים לקבל שום דבר חזרה. זו נתינה אגוצנטרית , הם עושים את זה כי זאת ההנאה האישית שלהם , לא באמת כדי שאחרים יפיקו מכך תועלת. זה גם סוג של לקיחה. והיא לעומת זאת , טורי או הדמות שמיוצגת בשיר נותנת מעצמה אהבה. שאהבה עד כמה שהיא קיטשית באה לחזק אנשים ולתמוך בהם , לגרום להם להבין שהם לא לבד . וזאת דרך נתינה הרבה יותר פתוחה גם לקבל חזרה. הבנאדם לא מחריב את עצמו על מנת לקבל. מממ ומצד שני גם הנתינה הזאת נשמעת בשיר קצת סטייתית ואפלה. כי היא חייבת לקרות בלילה, גם את הנתינה הזאת הבנאדם משתוקק לתת כדי שהוא יוכל להמשיך לתפקד. אולי זה קשור לנתינה דרך המוזיקה , אולי דרך מופע, איזה צורך בסיסי של האומן לתת. מצד שני יש כאן את עניין הקו, גבול שכביכול אסור לעבור כי בצד השני יש משהו לא מקובל . היא שואלת מה או מי (החברה/כנסייה?) יצרו את הקו. האם זה כאב (מממ יחסי סאדו מאזו ?) או בושה...בלה בלה בלה טוב בקיצור אין לי מושג:) אבל אני מניח שמסתתרים שם דברים קצת יותר מורכבים מ"לתרום דם"
וזה אחלה שיר לפס קול של true blood :)

למעלה