seroxat

ImTooShy

New member
seroxat

הייתי לפני יומיים אצל פסיכיאטר שלאחר שפרסתי בפניו את מצבי החליט להתחיל איתי בטיפול בסרוקסט אוקיי...אז כמו כל אחד הלכתי וקראתי -מה זה עושה ומה תופעות הלוואי ודיי נלחצתי רק מזה...כאילו חסרות לי בעיות שאני צריך להוסיף עליהן בעיות כמו ירידה דרסטית בדחף מיני ואף אימפוטנציה? בקיצור עכשיו אני בחרדה מתופעות הלוואי יותר מהחרדה שלשמה בכלל פניתי לטיפול

דולידול

New member
הרשה לי לנחם אותך

אני מכירה הרבה אנשים שלוקחים סרוקסט ואין להם תופעת לואי אחת. חוץ מי זה הרבה כדורים לאו דווקא כדורים פסיכיאטרים רשום שיש להם תופעות לוואי לא מהעולם הזה ובדר"כ נכונים לאחוז מאוד מאוד מאוד קטן. כמובן ואם זה בכל זאת משפיע לרעה אפשר להחליף לכדור אחר, בפסיכאטריה יש מגוון מאוד רחב של כדורים טובים.

אריה1970

New member
תרשה לי להוסיף משהו

השתמשתי בכדורים האלו תקופה מסויימת . תראה, אצל כל אחד נראה לי שזה פועל אחרת מבחינת תופעות לוואי או רגישות מסויימת, אצלי זה לא הוריד את החשק המיני ולא גרם לי בשום אופן לאימפוטנציה, מה שכן זה עשה זה גרם לי לעיקוב בקבלת אורגזמה, זה הכל. ונכון, יש כדורים אחרים. לא היו לי תופעות לוואי בזמן נטילת הכדור ,רק מה שציינתי למעלה. ואני צריך לציין עוד משהו חשוב שהכדורים האלה מצויינים והם מאד עזרו לי. אישית הפסקתי אותם מפני שאינני רוצה לחשוב שקיים סיכוי שאתמכר לכדורים האלו וברגע שהרגשתי שאני מפתח תלות בהם , הפסקתי אותם. עצתי לך, לך על זה, הם מצויינים ויעזרו לך מאד איש יקר.

כתומית

New member
גמני אוסיף

גם אני השתמשתי בכדורים האלה ומכירה עוד 4 אנשים שמשתמשים בהם (עכשיו כשאני חושבת על זה יש דברים משותפים מפתיעים לאנשים שאני לוקחת לחיי :) ) תופעות לוואי היו לי רק בשבועיים הראשונים ללקיחה עד שהגוף הסתגל אליהם, ומעבר לזה הם עשו לי רק טוב, אני חושבת שאם לוקחים אותם במקביל לטיפול אין סיבה לפתח בהם תלות כי מבינים שלא רק הם עושים את העבודה ולמעשה אם לא נעשית עבודה עצמית הכדורים ישפיעו רק עד דרגה מסוימת. כיום אני כבר חודשיים בלעדיהם ולמרות שאני שוקלת לחזור למינון של חצי כדור (תוך התייעצות עם הרופא שלי כמובן) אני כבר מרגישה שעשיתי כברת דרך שאיפשרה לי להסתדר (גם אם לא באופן תמידי) בלעדיהם. תן להם צ'אנס של חודש לפחות ואם לא הרופא יחליף לך אותם, אבל - כל תופעת לוואי שאולי תחוש - דבר עליה עם הרופא, בלי להתבייש ובלי להסיק מסקנות לבד, הוא שם בשבילך. (וגם אנחנו)

עצוב73

New member
מומחה לסרוקסט.

אני משמתמש בזה כבר כמה שנים טובות. מכיר היטב את החששות שלך. קראתי כל מאמר בתחום לפני שהתחלתי. תופעות הלוואי, אם בכלל, נעלמות תוך חודש. לי כמעט לא היו שום תופעות משמעותיות למעט ביומיים שלושה הראשונים שבהחלט יכול להיות שבגלל שחששתי מהכדור. בכלל, לסרוקסט לוקח 6 שבועות לפני שהוא מתחיל להשפיע. לא חיודע מה המינון שלך, אבל אתה יכול לקחת בשבוע הראשון חצי כדור, ולהעלות רק אז למינון מלא. התופעה היחידה שיש לי היום, זה עיקוב באורגזמה - אתה מחליט מתי אתה מסיים....וממש אין לי תלונות בנושא...... בקיצור, אל תחשוש. באמת מומלץ בחום ולא תאמין איך שזה יעזור לך. בהצלחה.

אריה1970

New member
לא הייתי מציע לו

להעלות את המינון כך על דעת עצמו. זה צריך להיעשות בהוראת הרופא המטפל בלבד ובמסגרת הטיפול. בהצלחה

ImTooShy

New member
תודה לכולכם

על התגובות המעודדות:) אני בראשית הטיפול -בסה"כ לוקח רק יומיים את התרופה ובטוח לא אקח על עצמי אחריות של לשנותלעצמי מינונים של כדורים כאלה מלבדזאת- רק ימים יגידו עד כמה חזקות תהיינה תופעות הלוואי מקווה שלא תהיינה

למעלה