service pack 3

hanani

New member
service pack 3

מי מכיר מי ניסה לשדרג את ה PPC 2002 עם ה SERVICE PACK 3 ? הוא מופיע כשדרוג לאייפק באתר של קומפק, אבל קראתי מיילים של בעלי ג´ורנדה 568 שחלקם לפחות עשו בהצלחה את השידרוג. היו כאלו שנגרם להם נזק בלתי הפיך ל ROM. מישהו שמע, ניסה ? חנני

hanani

New member
אכן EUU3

מישהו שלח לי במייל את הקובץ, 1 מגה אחרי שגם אני לא מצאתי דרך חיפפוש בדף של קומפק. אשמח לשלוח אם למי מכם יש תיבה גדולה מספיק. בכל אופן הבנתי שחוץ מכמה תיקונים -יש גם עדכון של WMP לגרסת 8.5. החשש שלי מה יקרה לעברית ? במקרה של שידרוג ל SP3 ? חנני

castroman

New member
אז ככה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif

אין בעיות עם העברית...אם אני לא טועה

hanani

New member
זה הלינק ל EUU3 של קומפק

אבל כמו שכתבתי, מישהו בקבוצת PPC של יהאו כתב שבקרוב יהיה גם עדכון מיוחד לג´ורנדה. השאלה אם כדאי לחכות או בכל זאת לנסות...! מכירים את ההרגשה של מגרד בקצות האצבעות ? iPAQ Pocket PC 2002 End User Update (EUU) Supported Operating Systems: Microsoft Windows for Pocket PC 2002 This Softpaq for the Compaq iPAQ models listed below contains Microsoft’s End User Update for Pocket PC 2002 Premium and Pocket PC 2002 Professi...

hanani

New member
זה הלינק - אני כרגע באמצע השידרוג..

http://www29.compaq.com/falco/sp_result.asp?Model=4613&Os=126 וחפש את הקובץ של EUU, כ - 8 מגה שטופח ל 12 להעברה כקובץ CAB. בהצלחה.

hanani

New member
OK - אין בעיה, לקח 10 דקות של חשש

והכל עבר בשלום, ה מדיה פלייר עכשיו גרסה 8.5, ויש שיפורים נוספים.

למעלה