servus! רציתי רק לשאול אם יש כאן בנות בגילאים 18-24 קוסונום! סי-יה
N Noam S New member 25/4/04 #3 אה... חבל... חשבתי אולי אני אמצא כאן בחורה הונגריה מתוקה... חשבתי אולי מיס פפריקה שלי נמצאת כאן... המממ, חבל.
אה... חבל... חשבתי אולי אני אמצא כאן בחורה הונגריה מתוקה... חשבתי אולי מיס פפריקה שלי נמצאת כאן... המממ, חבל.
ב ברק 188 New member 25/4/04 #4 ../images/Emo7.gif... אבל.. במיקרה המראה לא הישתנה כולן פיצוץ אגב מוזר שאת לא שואלת על בנים? אותו דבר רק שאחרי הפיצוץ
../images/Emo7.gif... אבל.. במיקרה המראה לא הישתנה כולן פיצוץ אגב מוזר שאת לא שואלת על בנים? אותו דבר רק שאחרי הפיצוץ
ב ברק 188 New member 25/4/04 #5 אוי רק אחרי "וישלח"הבנתי שאתה גבר אבל יש לי בת גם בת 24 מעונין? הרווח של כולו שלי.
N Noam S New member 25/4/04 #6 פשש איזה אבא טוב, ../images/Emo13.gif אם היא מעונינת אשמח לנסות. אגב, אני לא בדיוק מדבר הונגרית, אני יותר מבין מאשר מדבר... (מדברים בבית כל יום בהונגרית... ככה שקשה לפספס )
פשש איזה אבא טוב, ../images/Emo13.gif אם היא מעונינת אשמח לנסות. אגב, אני לא בדיוק מדבר הונגרית, אני יותר מבין מאשר מדבר... (מדברים בבית כל יום בהונגרית... ככה שקשה לפספס )
ב ברק 188 New member 25/4/04 #7 זה בסדר גם היא לא מבינה הונגרית .. אפילו לא מקשיבה, מוגש כחומר למחשבה.
N Noam S New member 25/4/04 #8 יצא חרוז נפלא ../images/Emo8.gif אני חשבתי... זה בסדר מבחינתי ו... אשמח לשמוע את דעתה.