Sezo Fakers. (2011) | Tyler the creator remix

Sezo Fakers. (2011) | Tyler the creator remix

Sezo - Fakers. (2011) | Tyler the creator - yonkers remix | סאזו - פייקרס http://www.youtube.com/watch?v=Wpyg2M-04Zs&list=UUolvje3FruM8uT43Og42t9g&index=1&feature=plcp שיר חדש חם מהמעבדה:) חלק מהמיקסטייפ שאני מוציא בקרוב. מיקסטייפ שיכיל קרוב ל12 שירים. --------------------------------------------- עריכה הפקה ליריקה וביצוע - סאזו --------------------------------------------- ליריקס: זה סאזו על הטראק, מולוטוב קוקטייל דופק, תראש, איך שאני בא לכאן, חושבים על הסיבות לפרוש, בישלתי ת'דיסה הזאת, נתתי לקהל, וכשאכלתם את השיט הזה, אכלתם מהרעל, יו כמה חסרי ט.א.ק.ט, אתם פירקתם משפחה, ההיפ-הופ כתרופת סבתא, זה מהאולדסקול לעכשיו, אני קילר מתוכנן, עם ביט של פסיכופט, אומרים לי להפסיק ליצור, אוכל אותם כמו ת'מקק, של פאקין טיילר זה יונקרס, בייביס פאקרס, פייקרס הייטרס, חרא האגיס, הפלואו כמו באגי שטח, אבל המשחק חלק, ועם נכנסתם לי לצ'אנל, התמכרתם אליו כמו קראק, סאזו לא מוו טאנג קלאן, אבל איש השיטה, ועם הגישה שלך צודקת, אז אני איש בן זונה, כמה פוזה פה זה, לא סלון יופי עם אופי של ראפר, חאפר שבא כדי לנסות להוציא, מפה חארטות, דר דרה לא תהיה, כנראה אני ישיר מדי, אז בום בידידי ביי, בום בום בידידי ביי, היי דונט יו נואו איימ לוקו, אתם בוחשים בשוקו, זה מעגל של אמסיז, עם פאנצ'ים כמו בפוגו, עכשיו תאכלס בלי פלצף, מה זה זה חרטות עם לייקים, זה זה זה אמסיז בשקל, שמוכנים עם דף לבייטינג, אומרים שכבר הגזמתי, חושבים שהתמכרתי, אמרתי שהפסקתי, אבל שלחו אותי לטיפול, אומרים שכבר נשבעתי, חושבים שכבר נפלתי, אמרתי שהספקתי, להביא באמסיז עם בולבול, אני מאדאפאקין אולדסקול, ממש כמו פאקין טי-רקס, ההיפ-הופ של יום, כמו קמפיין פרסום של דורקס, אז תרימו ידיים, כולנו באותה ספינה, הגיע הזמן לנטוש אותה, הבאתי רפסודת הצלה, כמה פעמים אמרתי, איכות זה לא כמות, מריץ פה הארדקור בכוח, כמו נייקי מזוייפות,

dogma3

New member
תמשיך

יהיה כיף לשמוע אותך בעתיד תתאמן, תקליט, תשתפשף יש לך את זה

למעלה