SHABATH SHALOM

שבת שלום

(לא חשוב כמה פעמים אומרים שבת שלום, נכון? העיקר שיהיה שבת ושיהיה שלום ולבימבו עוד הפתעה לכבוד שבת... שוב שיחקתי עם הבובה והשעון שלך... ברכות לכולם

emmy5

New member
שני התאהבתי בבימבו גם בך

אפשר לשתות לחיים? יש לכם עבודה מעניינת

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo140.gifלחתונה הלכתי, ../images/Emo160.gif

שלום לכם חבריי היקרים בפורום, רציתי לספר לכם על החתונה שאליה הוזמנתי. החתונה נערכה בקושיצה שבסלובקיה, חתונה אזרחית, למרות שזו הייתה חתונה אזרחית היה בה מן הטקס, נער ונערה קראו מן הכתוב ליד מקרופון והקהל נתבקש לקום ולשבת לפי סדר הדברים. עם תום הטקס נסענו במאורגן לאולם, שהיה בעצם מסעדה בחיי יום יום, הגישו ארוחה שלמה כולל מנה ראשונה, מרק ומנה עיקרית עם תוספות קפה ועוגה, וכשסיימנו הגיע המלצרית עם צלחות, ונחשו מה היה בצלחות?? גם אני לא ניחדשתי עד שראיתי - סלט, הארוחה עם אותו מספר מנות החלה מהתחלה אלא הפעם עם מנות אחרות שוב 4 מנות ואנשים אוכלים ואוכלים, וכל אותו זמן רוקדים בהול שבכניסה לאולם. כשנסתיים סיבוב הארוחה הזה כיסו כמה שולחנות במפה ועשו מזנון עם כל מיני סלטים חטיפים ועוד. איך הם לא משמינים? על הריקודים עצמם רובם מערביים, דבר אחד ראיתי שונה, עמדה במרכז המעגל בחורה עם קערה וכל מי שרצה לרקוד עם החתן והכלה זרק כסף לקערה ובזכות זה ניתנה לו או לה הרשות לרקוד עם החתן או עם הכלה. שלכם יעלי

emmy5

New member
מעניין , והרגשתי כאילו אני שם....

את נתת לנו את ההרגשה שאנחנו שם או שאני רציתי להרגיש את זה בעלי היה לא רחוק מקושיצה ...האם הזוג יהודים ? שבת שלום !!!!

emmy5

New member
טעות,פתחתי מפה ...

שמעתי " סלובקיה" אבל...קושיצה די רחוק מניתרה , פעם אני אסע לשם ...אולי רק על המפה ...מי יודע

ס ת י ו 1

New member
במקרה, הייתי בעיר הזו.....

פעם, לפני כ- 10 שנים בטיול לצ'כיה. עיר חמודה, רחוקה, יש גייזר מאוד מפורסם קרוב לעיר. וזול שם בצורה מדהימה. לילה בבית מלון כולל ארוחת ערב לזוג 4 דולר. לא להאמין. פעם זה היה כך לפני ההצטרפות ל- EUR

יעלי.... אז זו סתם השמצה שרק

היהודים אוכלים ואוכלים....(
שמחה שאת נהנית...מקווה שלכשתגיעי תביאי תמונות לפורום. שבת שלום

למעלה