SHABATH SHALOM

• פותח הנושא emmy5
  • פורסם בתאריך

emmy5

New member
SHABATH SHALOM ../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום לכולם

emmy5

New member
משהו הרגיש את הגשם?

גשם קל בצפון הארץ ובמרכז יום שישי, 5 בספטמבר 2003, 10:50 מאת: מערכת וואלה! הגשם צפוי להימשך במהלך היום (צילום ארכיון: רויטרס)בהרי הגליל, בלטרון ובראשון לציון הרגישו היום את בוא הסתיו. הים גבוה וגלי - הרחצה מסוכנת גשם יורד כעת בצפון הארץ ובמרכזה. החזאי אורי בץ מסר למערכת וואלה! חדשות כי ברמת מנשה ובכפר גלעדי ירד מ"מ אחד. גם בהרי הגליל, במעלות, בלטרון ובראשון לציון ירד גשם. ליד נגבה שבדרום הורגש טפטוף קל. הגשם צפוי להמשיך לרדם במהלך היום. הים היום גבוה וגלי: באיזור אשדוד גובה הגלים 1.8 מטר, ובאיזור חיפה - 2.2 מטר. לפיכך, הים מסוכן היום לרחצה. אוויר קריר יותר החל לחדור בימים האחרונים לאזורנו מכיוון מזרח אירופה, והוא גורם לירידה הדרגתית בטמפרטורות. מחר צפוי להיות קריר מהרגיל לעונה, ובשעות הבוקר עדיין ייתכן גשם מקומי.

bimbo.

New member
לא ראיתי ולא הרגשתי שום גשם ../images/Emo2.gif

אבל אני בהחלט מאמינה לכם

ora11

New member
שבת שלום לחברים ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

גם אצלנו בהרי יהודה היה טפטוף אבל די קריר ונעים, שנה טובה וגשומה.

emmy5

New member
יופייייי

גשם כבד עומד ליפול גשם כבד עומד ליפול איפה היית ילדי תכול העין איפה היית ילדי הקטן טיפסתי על ראשי הרים ועברתי הלכתי בכביש הראשי וזחלתי בתוך יערות עמוקים הסתתרתי יצאתי אל חוף האוקיינוס שמת לי נכנסתי לקבר שתמיד מחכה לי עוד מעט עוד מעט עוד מעט עוד מעט גשם כבד עומד ליפול ומה שם ראית ילדי תכול העין כן מה שם ראית ילדי הקטן ראיתי שועל וזאב מחכה לו ראיתי שביל זהב שאין איש הולך בו ענף שחור שזורם עם המים איש עם פטיש הפוצע ידיים ראיתי חלום שהולך על קביים איש בלי לשון מדבר ללא הרף וילד ישן עם רובה ועם כלב עוד מעט עוד מעט עוד מעט עוד מעט גשם כבד עומד ליפול ומה תעשה עכשיו ילדי תכול העין כן מה תעשה עכשיו ילדי הקטן עכשיו אני יורד כי הגשם בשער עכשיו אני הולך עמוק אל תוך היער איפה שיש אנשים בלי ידיים והחרא עולה שם ומציף את המים ויונים מתות מכוסות עלי זית ופנים של תלין מסתכלות מכל בית שם הכל מכוער ולנפש אין ערך הצבע שחור והאפס הוא מלך אני רוצה לספר לנשום ולחשוב את זה להביא את זה הנה שכולם יוכלו לראות את זה לעמוד לבדי מול הים בו טבעתי להכיר את השיר שכתבתי ושרתי

לייציק

New member
ובנימה אופטימית יותר ../images/Emo79.gif ../images/Emo48.gif |תו

מי שאוהב שירים עבריים בטעם של פעם, מוזמן להאזין לשיריה של נורית הירש. אחרי שהאתר עולה להמתין כ-10-15 שניות עד שיעלה הכיתוב מסביב. ללחוץ על רשימת השירים, להמתין שתעלה ולבחור... כל השירים היפים שלה בביצועים המקוריים ... האזינו ותהנו ... והקישור
שבת שלום

emmy5

New member
תודה על השירים וחיוך קטן גם

מעשה שאירע בבית הכנסת במהלך תפילת החג. לפתע נפתחה הדלת ובפתח עמד השטן. בקרב הנוכחים פרצה פאניקה, והם נמלטו על נפשם מפחד הפגישה איתו. רק יהודי זקן אחד נשאר יושב לו על מקומו. ניגש אליו השטן ושאלו: "מה קרה לך, אינך פוחד ממני?". "בכלל לא" השיב היהודי בנחת. "ואיך זה שאתה מחוסן מהפחד מפני?" תמה השטן. "ארבעים ושמונה שנות נשואין לאחותך", השיב הקשיש בשלווה.

לייציק

New member
נו טוף, הם משמיעים שם רק קטעים ../images/Emo9.gif

אבל לא נורא, גם כך נעים לשמוע ולהיזכר ... יופי של שירים ...

סבאאורי

New member
ערב טוב ושבת שלום לכולם ../images/Emo104.gif

כבר פעם שלישית שאני מנסה והמחשב לא מעלה תמונה. מנסה עכשיו בלי תמונה אם הוא יעלה... ברכות

ora11

New member
לייצ'יק שבת שלום../images/Emo168.gif

איזה יופי של אתר השירים באמת מחזירים לעבר. שירי הילדים נחמדים אשמיע אותם לנכדי הוא מכיר אותם מהקלטות. תודה

לייציק

New member
נעים לי שיש חברים שאוהבים ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

את אותם הדברים שאני אוהבת... וכאן אני משתפת אתכם באחד מהשירים שאני יותר אוהבת ... ויש הרבה כאלה
ניקיטה

bimbo.

New member
איזה שיר! איזה שיר! ../images/Emo45.gif

אני מבינה שזה קשור לשואה, נכון? תודה בעד שיר נפלא ומעניין

למעלה