SHABATH SHALOM
E emmy5 New member 9/1/04 #1 SHABATH SHALOM ../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif
R redredole New member 9/1/04 #2 שבת שלום לכולם ../images/Emo168.gif שירים לבוא שבת. אנקת גבהים - קייט בוש we will rock you - להקת קווין היי לילי היי לו - Joni James
שבת שלום לכולם ../images/Emo168.gif שירים לבוא שבת. אנקת גבהים - קייט בוש we will rock you - להקת קווין היי לילי היי לו - Joni James
נ נֵנָה New member 10/1/04 #17 ../images/Emo51.gif רדרד ../images/Emo140.gif להקת קווין ../images/Emo45.gif 10
yaely2 New member מנהל 9/1/04 #3 שבת שלום אמי, ../images/Emo151.gif השולחן יפה, והנרות דולקים, במקרה הסתכלתי על הזמן, מגי חמודה שלי! שבת נכנסת ב 16:30 את הכנסת את השבת בדלת האחורית, בגניבה. אוהבת אותך ואתכם יעלי נ.ב נהנית ממך
שבת שלום אמי, ../images/Emo151.gif השולחן יפה, והנרות דולקים, במקרה הסתכלתי על הזמן, מגי חמודה שלי! שבת נכנסת ב 16:30 את הכנסת את השבת בדלת האחורית, בגניבה. אוהבת אותך ואתכם יעלי נ.ב נהנית ממך
מ מנורה New member 9/1/04 #5 שבת שלום וערב טוב../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif המחשב הקטן שכח לסגור הדלת הצטנן המסכן וקבל נזלת ולכן אני רק עכשיו מצטרפת אליכם. שרה, תודה על הפרחים היפים הריח ממלא את כל הבית. אמי הבדיחות
שבת שלום וערב טוב../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif המחשב הקטן שכח לסגור הדלת הצטנן המסכן וקבל נזלת ולכן אני רק עכשיו מצטרפת אליכם. שרה, תודה על הפרחים היפים הריח ממלא את כל הבית. אמי הבדיחות
B bimbo. New member 9/1/04 #14 שבת שלום לכולם../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif
yaely2 New member מנהל 9/1/04 #7 שרה ומנורה שמחה שאתן כאן../images/Emo65.gif שבת שלום, בקשר למחשב מנורה, באמת חשבתי עליך כשדיברתי על בריאות למחשבים. יעלי
שרה ומנורה שמחה שאתן כאן../images/Emo65.gif שבת שלום, בקשר למחשב מנורה, באמת חשבתי עליך כשדיברתי על בריאות למחשבים. יעלי