SHABATH SHALOM

jacobf2

New member
מי זוכר את מכוניות הסוסיתא../images/Emo35.gif

ואת הפרסומת להם

zigd

New member
ערב טוב חברי הפרום.../images/Emo54.gif

ערב טוב חברי פרום שישים פלוס . ראו חברים כמה פלוסים יש לנו חברי פרום שישים פלוס . ראשית הגענו לגיל פרישה , פלוס ? כן אין ילדים קטנים בבית פלוס ? כו אין חיתולים פלוס ? כן הולכים לקאנטרי מתי שרוצים פלוס ? כן נוסעים לחול מתי שרוצים פלוס ? כן לומדים מה שמתחשק לנו פלוס ? כן מתי שמתחשק לנו פלוס? כן וכך יכול למנות אותם אחד לאחד עד אין סוף . וזה הפלוס בשישים פלוס בואו והצטרפו אלינו. ובכך נגדיל את כמות החברים בפורום זה . ולך יעלי על הארגון ושמירת סגנון כתיבה מודה אנוכי . מקווה שבשם כולם .

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום כולם ../images/Emo73.gif../images/Emo160.gif../images/Emo18.gif

שבת שלום לחבריי היקרים
חזרתי עכשיו מפגישת חברים שנערכה בקיבוץ שפיים. היה מרגש מאוד. היו חברים שלא ראיתי תקופה ארוכה, בעיקר הצפוניים והדרומיים, הרבה נשיקות היו שם. שמחתי לראות שכתבתם, ושמחתי לקרוא. תודה זיגי על ההערכה.

pazi66

New member
זיגי אתה אופטימי ללא תקנה, אך יש גם

מינוסים נכון הגענו לגיל פרישה ובטוח כבר לא נמות צעירים אין ילדים בבית, אך יש הרבה ילדים קטנים (נכדים) מפוזרים בכל מיני בתים חיתולים היום כבר אין לאף אחד (חד פעמים וזורקים) קאנטרי קלאב מאד יקר ולא רבים יכולים להרשות לעצמם(חיים על גמלה) חו"ל, גם עסק יקר מאד לגמלאי ממוצע ללמוד, הזכרון זה לא מה שהיה פעם האמת זיגי, אין הרבה פלוסים, אך מה לעשותף הזמן עושה את שלו אם תשאל אותי, אני לא מת להיות "שישים פלוס", מת להיות "שלושים פלוס" לפחות אך אם בכל זאת הגענו לגיל שלנו בואו באמת למצות את המירב,לשמוח על מה שיש לנו, להיות צעירים ברוחינו ושובבים במעשינו לחיות כל יום כאילו זה היום האחרון, מה שאפשר לעשות היום לא לדחות למחר, להיות פעילים ומלאי מרץ ולעזור לזולת ככל שניתן תהיו לי בריאים וחזקים בני ה"שישים" פלוס זיגי, אתה דוגמא מצויינית למה אנחנו מסוגלים לעשות בפעילותך הנמרצת והמגוונת, ישר כוח

למעלה