SHABATH SHALOM

emmy5

New member
SHABATH SHALOM ../images/Emo39.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

לקראת כלה פני שבת נקבלה..." ואבא מסלסל קולו בשירי שבת "דרור יקרא לבן עם בת" ומפה צחורה נפרשת לכה דודי לקראת כלה פני שבת נקבלה..." ואבא מסלסל קולו בשירי שבת "דרור יקרא לבן עם בת" ומפה צחורה נפרשת ודולקים נרות וכהד מן העבר המנגינות חוזרות ומלא פתאום הבית באותן זמירות לכה דודי לקראת כלה שבת מלכה הנה עולה על השולחן חלה ועולה תפילה שרים כל בני הבית במקהלה גדולה לוחשות שפתיו של אבא ועיניו אורות וכהד מן העבר המנגינות חוזרות ומלא פתאום הבית באותן הזמירות ודולקים נרות וכהד מן העבר המנגינות חוזרות ומלא פתאום הבית באותן זמירות

emmy5

New member
כולם מוזמנים לקבלת שבת../images/Emo47.gif

שבת שלום!!!!

emmy5

New member
לכל החברים ישנים וחדשים , ערב טוב

המחשב שלי עשה קצת קונצים ... מקווה שעכשיו לפני שהנכדים תופסים אותו .... אני אוכל לראות אותכם , התגעגעתי לכולם ...
אופינקה , שיר לא מפרי עטי...אבל שמתי שיר לכבוד שבת ...

emmy5

New member
סבאאורי , הגעתה לקדוש../images/Emo24.gif

בורא פרי הגפן
לחיים!!!!!

סבאאורי

New member
אממי שבת שלום

נדמה לי שזה יין מגן עדן כי יש עליו אטיקט עם אדם וחוה... אולי הם שתו שם בירה...???חחח ברכות

ora11

New member
שבת שלום ומנוחה../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לכל החברים והחברות שבת שלום ומבורך

emmy5

New member
ORA11../images/Emo24.gifשבת שלום לך,

אני כל הזמן מזכירה אותך ,כשאני משחקת ומציירת יחד עם הנכדה שלי ...מחכה שיום אחד אוכל לבקר אצלכם ...

ora11

New member
../images/Emo23.gifאממי חביבה ../images/Emo24.gif

בשמחה אקבל אותך אצלנו עם הנכדים והנינים. בקרוב נגמור את השיפוצים ואז נחזור לשיגרה. תודה לך על היחס החם.

yaely2

New member
מנהל
שלום לכם ../images/Emo29.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif../images/Emo34.gif

איזה כיף לראות אתכם פה.
אורה וסבא אורי זכיתם בהגרלה ואתם תקבלו פרס. הפרס הוא קורס לצ'אט של הפורום על חשבוני. קראתי לכם וקראתי לכם, לכל אחד לחוד וגם ביחד. - נאדא - אתם שקועים בשלכם. אז עכשיו אתם מוזמנים אלי למסר לקבל את הפרס: הסבר ארוך ומפורט על תולדות הצ'ט של תפוז מיום היוולדו ועד היום, וכן איך וכיצד להפעילו.

emmy5

New member
יעלוש,נשאר עוד קצת יין מהקדוש

נשתה כבר קפה חם בבוקר ..עד אז לילה טוב לכולם ..חלומות מתוקים

למעלה