SHABATH SHALOM

emmy5

New member
SHABATH SHALOM../images/Emo47.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

שבת שלום,ערב טוב ...כמה טוב להיות בבית ולחכות לראות אותכם. איזה פגישה נפלא,על יד המחשב ,שכולם מרוציים .. על יד התנור . אני מוציא קצת את האף לראות איך בחוץ ,ומברכת את יעל על החלטה שלה.
לחיים

emmy5

New member
../images/Emo6.gifחייך אל העולם ילד

שעור באנגלית , עבודה נעימה ליעל...תודה ספור נפלא אולי בקצור SORRY אבל כל כך מרגש כחי לך הזמן שלח ,,,אולי דני יעזור ,לי זה יקח יובל A Story of Love... It was a busy morning, approximately 8:30 am, when an elderly gentleman, in his 80's, presented to have sutures (stitches) removed from his thumb. He stated that he was in a hurry as he had an appointment at 9:00 am. I took his vital signs and had him take a seat, knowing it would be over an hour before someone would to able to see him. I saw him looking at his watch and decided, since I was not busy with another patient, I would evaluate his wound. On exam it was well healed, so I talked to one of the doctors, got the needed supplies to remove his sutures and redress his wound. While taking care of his wound, we began to engage in conversation. I asked him if he had a doctor's appointment this morning, as he was in such a hurry. The gentleman told me no, that he needed to go to the nursing home to eat breakfast with his wife. I then inquired as to her health. He told me that she had been there for a while and that she was a victim of Alzheimer Disease. As we talked, and I finished dressing his wound, I asked if she would be worried if he was a bit late. He replied that she no longer knew who he was, that she had not recognized him in five years now. I was surprised, and asked him. "And you are still going every morning, even though she doesn't know who you are?" He smiled as he patted my hand and said... "She doesn't know me, but I still know who she is." I had to hold back tears as he left, I had goose bumps on my arm, and thought, "That is the kind of love I want in my life." True love is neither physical, nor romantic. True love is an acceptance of all that is, has been, will be, and will not be.

emmy5

New member
מנורה , שבת שלום ...גם אותי רגש

בזמן הטיול הוירטואלי שלי מצאתי כמה דברים יפים בינהם:

yaely2

New member
מנהל
אמי../images/Emo49.gifעד 120 + יום ../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

אמי יקרה, ליום הולדתך, צ'וקולום
אדם עייף צמא ורעב הגיע במדבר לעץ פרי, ומתחת לעץ הגדול ועמוס הפרי היה נחל, ישב האדם בצל העץ, אכל מפריו ושתה ממימי הנחל, לאחר שצבר כוח ורצה ללכת אמר :עץ עץ במה אברכך? שאברך אותך בפירות מתוקים? יש לך1 שאברך אותך בצל רב? הרי יש לך! שאברך אותך בנחל שיזרום לרגליך? יש לך? לכן אברכך, שהעצים היוצאים ממך יהיו כמוך. וגם את אמי נחנת בכל המעלות מי ייתן וצאצאיך יהיו כמוך. אוהבת יעלי

emmy5

New member
../images/Emo24.gifיעלי ,עכשיו מה זה מרגש....

תודה תודה איזה ברכה יפה ,איזה סיפור יפה והנשיקה...יעלוש,לך אני מאחלת כל מה שאת דורשת לעצמך .

emmy5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

אלוהים נתן לך במתנה מילים: דוד חלפוןלחן: איתן מסורי אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך את הלילה והיום אהבה תקווה וחלום קיץ, חורף, סתיו, אביב נשמה טובה להביט סביב נתן לך שדות ירוקים פרחים ועצים מלבלבים נהרות, נחלים וימים שמים, ירח, כוכבים אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך חגים ושבתות ישראל ארץ האבות ידיים וראש להגשים חלומות נתן לך את כל הנפלאות נתן לך דברים כל כך יפים להביא לעולם ילדים להאזין לשירים, לראות צבעים הו, מה רבו מעשיך אלוקים אלוהים, תן לי רק עוד מתנה מתנה קטנה, אך נפלאה אלוהים, תן לי רק עוד מתנה את השלום על פני האדמה

מנורה

New member
אמי השיר יפה אבל אם אלהים נתן

את השלום למה אנחנו עדין לא רואים אותו??

נֵנָה

New member
אממי ויעלי ריגשתן אותי עד דמעות ../images/Emo7.gif

איזה סיפור מרגש
ואיזו ברכה נהדרת
אוהבת אתכן בכל לבי

misu007

New member
אממי רציתי לברך אותך מחר ../images/Emo141.gif

אממי מאחר והתחילו עם הברכות ואני לא הכנתי ברכה מיוחדת עבורך רק מספר מילים מזל טוב עם המון בריאות נחת מהילדים והנכדים באם יעלי לא תכעס עלי רוצה להצתרף לברכה שלה אליך אממי מכל הלב

emmy5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif MISU007 אני מודה לך

מאחלת הרבה הרבה בריאות יחד עם כל המשפחה . MISU הוא אחד החברים שלי שאני מתה להכיר אותו ואת בת זוגו

נֵנָה

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo48.gif שבת שלום ../images/Emo48.gif../images/Emo141.gif

מנסה בפעם הראשונה להעביר לכם משהו מספריית המוסיקה שלי
בובי וינטון - ורדים הם אדומים

נֵנָה

New member
עברו רק מילות השיר ../images/Emo79.gif ../images/Emo13.gif

לא נורא. ננסה בפעם אחרת ...
שתהיה לכם שבת חמימה ונעימה

נֵנָה

New member
מוזר. שלחתי תגובה להודעה זו של יעלי

ראיתי אותה בפורום ופתאום נעלמה ... ההיתה? או חלמתי חלום ?

נֵנָה

New member
סליחה. היא ישנה ../images/Emo6.gif לא חלמתי ../images/Emo121.gif

יעלי, אם את יכולה, מחקי שתי הודעות אלה שלי ...

ora11

New member
היום יום הולדת לאממי היקרה../images/Emo49.gif

לאממי החביבה לך אשלח צרור ברכות בריאות ואושר נחת מהילדים והנכדים עד מאה כעשרים אהבה אהבה ואהבה וכל מה שלבך יחפוץ.

למעלה