shaby_b יש לי שאלה לגבי אמיגו ...

eyal2953

New member
shaby_b יש לי שאלה לגבי אמיגו ... ../images/Emo148.gif

הייתי רוצה שתפרט לי את העלויות של החברה לגבי :שיחות, KB ו-SMS אם אתה יכול תודה מראש אייל. נ.ב: לא הצלחתי למצוא את זה בשום מקום אז אני פונה אלייך.

shaby_b

New member
המחירים מפורטים כאן :

מחירי אמיגו . בכל מקרה מחיר הקילובייט מעבר ל- 3MB יורד ל-2 אג´, וזאת לטובת המשתמשים הכבדים.

eyal2953

New member
הסוכן שהיה אצלי בבית אמר לי ש...

מחירי הSMS משתנים לפי מספר השורות ששולחים... הוא אמר : פחות מ-3 שורות 10 אג´ יותר מ-3 שורות 14 אג´ ... אם אני מחשב לפי הקישור שהבאת לי אז כשאני שולח SMS שזה בערך 6 KB (בדקתי) זה יוצא מלא כסף! להודעה אחת ... 1.47 ש"ח להודעה!!!

shaby_b

New member
דבר חשוב מאוד מאוד!!!../images/Emo81.gif

שים לב, אייל. אתה ודאי מסתכל במונה הקילובייטים במכשיר. זהו מונה המודד את כל גודל הפעולות שביצעת באינטרנט. לשימחתנו אינך מחויב לפי מדידה זו. לדוג´ משלוח הודעה לשרת כולל פרטים מזהים של מעטפת ההודעה. מערכת החיוב מקלפת את ההודעה ומחייבת הרבה פחות ממדידה זו. מניסוי שעשיתי לאחרונה עולה כי גודל הודעת SMS ארוכה, אינו מגיע ל 1KB ולכן מחיר SMS ברשת אמיגו לא יעלה על 15 אגורות (לא כולל מע"מ). המחיר דרך אמיגו לבזק הוא זמן טויר אמיגו+ 5 אג´ לבזק. לגבי שאר החברות אינני יודע.

eyal2953

New member
שבי עוד משהו...

רשום שם מחיר לזמן אוויר אמיגו ... אבל אם אני מתקשר לסלקום לדוגמא אז זה עולה לי 49 אג´ לאמיגו וכמה לסלקום ? כאילו התכוונתי שתרשום כמה זה יוצא בסופו של דבר... זמן אוויר אמיגו + זמן אוויר סלקום = ? זמן אוויר אמיגו + זמן אוויר פלאפון = ? זמן אוויר אמיגו + זמן אוויר אורנג´ = ? בתודה אייל

rbenamotz

New member
הערה חשובה לגבי מחירי הגלישה

במידה ואתה חושב שחייבו אותך לא נכון אתה בבעייה - לא תקבל מאמיגו שום פירוט והתשובה היחידה שהם יגידו לך: "זה מה שגלשת לפי הרישומים שלנו". כלומר הם יכולים תיאורטית לחייב אותך בכל סכום שהוא ולך לא תהיה אפשרות לבדוק את זה. אני עשיתי את הניסיו הבא: 1. התקשרתי לשירות הלקוחות שלהם, ביררתי על כמה עומד מונה הקילובייט לי (לא לפי מה שרשום אצלי בטלפון אלא המונה האמיתי). קיבלתי תשובה: 101kb. 2. ביצעתי פעולת גלישה אחת - בדיקת email. היות ולא היו לי שום הודעות קיבלתי רק רק שורת טקסט אחת. 3. התקשרתי שוב למחרת לברר על כמה עומד המונה, הוא עמד על 111kb. כלומר חייבו אותי 2.5ש"ח על שורת טקסט אחת! פנייה למירס כמובן נענתה שאותה תשובה סתמית ומעצבנת: "זה הנתון, לא תקבל פירוט" בהצלחה

eyal2953

New member
מה?????????????

לא יכול להיות שהם כל כך אטומים ? אם אני רוצה לקבל פירוט ביחד עם החשבון שלי - הם לא יתנו לי???

rbenamotz

New member
תתפלא כמה אטומים הם יכולים להיות

הדבר היחיד שאתה יכול לקבל מהם זה כמות הקילובייטים - לא פירוט, לא דו"ח של חברה חיצונית שבדקה להם את המערכת - שום כלום. אני כמובן לא הרמתי ידיים וקיבלתי את כספי בחזרה.

eyal2953

New member
זה כבר לא נשמע לי הגיוני

החברה טענה שהיא צודקת אבל נמנעה מלהראות לך הוכחות (את הפירוט) אז הם במקום לחרוג קצת מהכללים הם העדיפות לשלם לך בחזרה את הכסף שלך מאשר להראות לך סתם דף נייר שלוא עולה להם כלום ובכך הם היו יוצאים מזה... לא נראה קצת מוזר ?

rbenamotz

New member
לא עולה כלום?

עולה להם הרבה מאוד כיוון שלדעתי חיובי הגלישה שלהם שקריים. פירוט כזה עלול להוכיח זאת ולגרור תביעה ייצוגית. הם יעדיפו לתת זיכויים עד שיהיו בטוחים שהם מחייבים נכון

shaby_b

New member
ידידי, שוב טעות בידך

הניסוי שעשית אינו תקין: יש במערכת האינטרנט תעבורה נוספת - עליה אמיגו אינה מחייבת אותך. היא נמדדת במונה הקילובייטים במכשיר (שים לב שהמונה עולה בכל כמה שעות), אולם לא מחוייבת כגלישה, ומנופה מהחשבון. כשעושים ניסוי - כל ניסוי - רצוי להכיר כיצד המערכת פועלת - ולא להחליט שרירותית. חוץ מזה, אמיגו יכולה להוציא לך פירוט גלישות, לדעתי.

rbenamotz

New member
הניסוי

1. הניסוי נעשה ע"פ המידע שאמיגו מסרה לי. אני מסכים שיכול להיות שאמיגו מסרה לי מידע שקרי. 2. אמיגו מסרבת לתת פירוט גלישה. הגעתי עד המנכ"ל בניסיונותיי לקבל פירוט זה ועדיין הם לא הסכימו. הסיבות - אני משאיר את זה לדימיונך הפרוע...

eyal2953

New member
OK הבנתי בערך... ועוד משהו ... ../images/Emo154.gif

מחירי הSMS לשאר הרשתות עולות אותו הדבר כמו לאמיגו ? ומה בקשר לאורנג´ - מתי יהיה אפשר לשלוח אליהם הודעות? אם יש לך מידע על זה... תודה מראש אייל וחג שמח לכולם

למעלה